Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Απειλή για «στρατιωτικές κυρώσεις» από το Νετανιάχου,που προτρέπει κατά του Ιράν.

            Δεδομένου ότι οι μεγάλες δυνάμεις στις συνομιλίες με το Ιράν που έκλεισαν στο Καζακστάν την Τετάρτη ,με μόνο μια υπόσχεση να συναντηθούν και πάλι το Μάρτιο και τον Απρίλιο, ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, είπε ότι ο κόσμος θα πρέπει να καταστήσει σαφές στην Τεχεράνη ,ότι θα υπάρξουν« στρατιωτικές κυρώσεις »αν δεν σταματήσει το πυρηνικό πρόγραμμα.
             Τα σχόλια του Νετανιάχου ήρθε σε μια συνεδρίαση της Ιερουσαλήμ με την επίσκεψη από τη Σρι Λάνκα ,του υπουργού Εξωτερικών GL Peiris.
  PM Netanyahu at cabinet meeting
PM Netanyahu at cabinet meeting Photo: Pool/ Emil Salman
           «Το Ιράν συνεχίζει να αψηφά τη διεθνή κοινότητα, και δεν φαίνεται ότι προσπαθεί να σταματήσει το στρατιωτικό πυρηνικό του πρόγραμμα», είπε. "Όπως και η Βόρεια Κορέα, συνεχίζει να αντιτασεται σε όλα τα διεθνή πρότυπα."
             Ως εκ τούτου, ο Νετανιάχου είπε: «Πιστεύω ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να αυξήσει τις κυρώσεις και να καταστήσει σαφές ότι εάν το Ιράν συνεχίσει το πρόγραμμά του, θα υπάρξουν στρατιωτικές κυρώσεις. Πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κάνει το Ιράν να ακούσει τις απαιτήσεις της διεθνής κοινότητας. "    http://www.jpost.com/IranianThreat/News/Article.aspx?id=304745      ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ JERUSALEM POST.:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου