Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Αρνήθηκαν να συναντηθούν με την τρόικα οι δικαστικοί υπάλληλοι.

                 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ) αρνήθηκε την πρόσκληση της τρόικας για συνάντηση με αντικείμενο τα προβλήματα στο χώρο της Δικαιοσύνης.

                  Η ΟΔΥΕ σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «οι πολιτικές μνημονίων έχουν οδηγήσει σε μεγάλη αρνησιδικία και διάλυση των δικαστικών υπηρεσιών».

«Οι πολιτικές μνημονίων έχουν οδηγήσει σε μεγάλη αρνησιδικία και διάλυση των δικαστικών υπηρεσιών», δηλώνει η ΟΔΥΕ

«Οι πολιτικές μνημονίων έχουν οδηγήσει σε μεγάλη αρνησιδικία και διάλυση των δικαστικών υπηρεσιών», δηλώνει η ΟΔΥΕ.


                  Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ΟΔΥΕ, «οι λόγοι της απόφασης αυτής έχουν να κάνουν με τη δεδηλωμένη αντίθεσή μας στα εφαρμοζόμενα μνημονιακά προγράμματα λιτότητας, εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, καταστροφής του κοινωνικού κράτους κλπ, τα οποία οδηγούν σε ύφεση και καταστροφή της οικονομίας.»

                 «Η δραστική περικοπή μισθών και συντάξεων με την ταυτόχρονη και άγρια επιβολή φόρων και χαρατσιών έχουν οδηγήσει σε εξαθλίωση το λαό (εργαζόμενους, συνταξιούχους και ανέργους) και δημιουργούν πρωτοφανή ανθρωπιστική και κοινωνική κρίση», υποστηρίζει η ΟΔΥΕ .

                    Καταλήγοντας, η Ομοσπονδία τονίζει πως οι ασκούμενες μνημονιακές πολιτικές 
«έχουν σαν αποτέλεσμα τις εκατοντάδες καταδίκες της Ελλάδας από τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια και την πληρωμή εκατοντάδων χιλιάδων ή εκατομμυρίων ευρώ ως προστίμων για την αργοπορία απονομής της Δικαιοσύνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου