Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΚ! Το WEF ζητά να τερματιστεί η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ αυτοκινήτου

 Μετάβαση από την ιδιοκτησία στην χρήση!!!! Ό,τι έχει γράψει ο Λιακόπουλος γίνεται...


Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) ζητά να σταματήσει η ιδιοκτησία ιδιωτικών αυτοκινήτων . Συγκεκριμένα ζητά να σταματήσει η «σπάταλη» ιδιοκτησία ιδιωτικών οχημάτων υπέρ των μέσων μαζικής μεταφοράς και των κοινοτικών αυτοκινήτων: Μετάβαση από την ιδιοκτησία στην χρήση!!!!

«Το μέσο αυτοκίνητο ή φορτηγό στην Αγγλία οδηγείται μόλις το 4% του χρόνου», αναφέρει το έγγραφο του WEF. Στην συνέχεια, καλεί τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να πουλήσουν το όχημά τους επειδή, «οι πλατφόρμες κοινής χρήσης αυτοκινήτου όπως οι Getaround και BlueSG έχουν ήδη εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία για να προσφέρουν οχήματα όπου πληρώνετε ανά ώρα χρήσης».

Ο Λιακόπουλος όλα τα έχει πει και όλα τα έχει γράψει!!!

«Ο τερματισμός της ιδιοκτησίας ιδιωτικού αυτοκινήτου είναι απαραίτητος για την αντιμετώπιση της (δήθεν) κλιματικής αλλαγής», υποστηρίζει το WEF. Το φόρουμ συνεχίζει να υποστηρίζει ότι οι ίδιες αρχές πρέπει να εφαρμόζονται και στα σχέδια πόλεων και σπιτιών.

«Αυτή είναι η νοοτροπία που απαιτείται για τον επανασχεδιασμό των πόλεων για την μείωση των ιδιωτικών οχημάτων και άλλων χρήσεων».

photo intime

el.gr

1 σχόλιο: