Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

«body double»: Η Ουκρανία ισχυρίζεται ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν αντικαταστάθηκε από ένα «body double» κατά τη διάρκεια πρόσφατου ταξιδιού στην Τουρκία.

 

Η Ουκρανία ισχυρίζεται ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν αντικαταστάθηκε από ένα «body double» κατά τη διάρκεια πρόσφατου ταξιδιού στην Τουρκία, προωθώντας την προπαγανδιστική αφήγηση που ισχυρίζεται ότι ο Ρώσος ηγέτης είναι άρρωστος.

( Natural News ) Οι αναφορές κυκλοφορούν όλο και περισσότερο στο διαδίκτυο και σε έντυπη μορφή ο αβάσιμος ισχυρισμός ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πάσχει από σοβαρά προβλήματα υγείας και η ουκρανική κυβέρνηση έχει φουντώσει περαιτέρω αυτές τις φήμες.

Σύμφωνα με την  Daily Mail του Ηνωμένου Βασιλείου , οι ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών - που θα είχαν κάθε λόγο να υποδαυλίσουν και να διαιωνίσουν αυτή τη φήμη, για λόγους προπαγάνδας - ισχυρίζονται ότι ο Πούτιν δεν ταξίδεψε πρόσφατα στο Ιράν για να συναντηθεί με τους ηγέτες της χώρας μαζί με Τούρκους αξιωματούχους.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11041917/Vladimir-Putin-replaced-BODY-DOUBLE-flew-Iran-Ukrainian-intelligence-claims.html

«Ενώ ο Ρώσος ηγέτης φαινόταν αμήχανος καθώς κατέβαινε τα σκαλιά του προεδρικού του αεροπλάνου στην Τεχεράνη, ουκρανικές πηγές σημείωσαν ότι κινήθηκε ασυνήθιστα γρήγορα και ήταν πιο σε εγρήγορση από ό,τι σε προηγούμενες δημόσιες εμφανίσεις», ανέφερε το δημοσίευμα. «Ο Ρώσος πρωθυπουργός φαινόταν ζωηρός όταν χαιρετούσε το πάρτι που περίμενε, πριν βγάλει το σακάκι του και σκαρφαλώσει σε μια βαριά θωρακισμένη λιμουζίνα».

Ο αρχηγός των υπηρεσιών πληροφοριών της Ουκρανίας, υποστράτηγος Kyrylo Budanov εξέφρασε έντονο σκεπτικισμό κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής συνέντευξης ότι ο άνθρωπος που προσγειώθηκε στην Τεχεράνη ήταν ο Πούτιν. Τα μέσα ενημέρωσης της χώρας συνέχισαν να αναφέρουν ότι ο Μπουντάνοφ πιστεύει ότι ο Πούτιν έστειλε ένα διπλό σώμα στη συνάντηση.

«Θα υπονοήσω μόνο. Παρακαλώ δείτε τη στιγμή της εξόδου του Πούτιν από το αεροπλάνο. είναι καθόλου ο Πούτιν;» αυτός είπε.

Αν μη τι άλλο, σύμφωνα με ένα βίντεο με την έξοδο του Πούτιν, όχι μόνο του μοιάζει ακριβώς, αλλά τροφοδοτούσε προηγούμενες αναφορές ότι θα μπορούσε να αντιμετώπιζε κάποια ιατρικά προβλήματα. Καθώς ο Πούτιν έκανε τη σύντομη βόλτα για να χαιρετήσει τους Ιρανούς και Τούρκους ηγέτες, κουνάει το αριστερό του χέρι καθώς περπατά, αλλά το δεξί του χέρι κρέμεται ακίνητο στο πλάι του. Τούτου λεχθέντος, καθώς παίζει το κλιπ, ο Πούτιν χρησιμοποιεί το δεξί του χέρι, κάνοντας μερικές χειρονομίες με το χέρι του.

Το ταξίδι του Πούτιν στην Τεχεράνη, όπου συνάντησε τον Ιρανό πρόεδρο και τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντοάν, τράβηξε την παγκόσμια προσοχή. Δεν έχει λοιπόν νόημα να έστελνε έναν απατεώνα με τον κόσμο να παρακολουθεί κυριολεκτικά.

Η Daily Mail πρόσθεσε:

Είναι μόλις η δεύτερη φορά που ο Πούτιν βρίσκεται στο εξωτερικό από τότε που ξεκίνησε τη βάναυση εισβολή του στην Ουκρανία πριν από πέντε μήνες. 

Σε ένα βίντεο, ο Ερντογάν κράτησε τον Πούτιν να περιμένει, με τον Ρώσο ηγέτη να φαίνεται άρρωστος, καθώς ανακατεύει τα πόδια του και έκανε περίεργες κινήσεις στο πρόσωπο.

Αλλά νωρίτερα η Ουκρανία δεν πρότεινε ότι πρόκειται για διπλό Πούτιν.

«Ο Ερντογάν έκανε τον Πούτιν να περιμένει κατά τη διάρκεια της συνάντησης στην Τεχεράνη», δημοσίευσε στο Telegram ο αξιωματούχος Anton Gerashchenko. «Όλο το φάσμα των συναισθημάτων του ταπεινωμένου και προσβεβλημένου Φύρερ είναι στο πρόσωπό του. Το καταφύγιο είναι πράγματι το καλύτερο μέρος για να μείνετε με ένα τέτοιο πρόσωπο.»

Νωρίτερα, ο Πούτιν απέρριψε την ιδέα της χρήσης «body double», ανέφερε η εφημερίδα.

«Απέρριψα την ιδέα οποιουδήποτε διπλού», είπε ως απάντηση στις προτάσεις που έκανε μετά την επίθεση στη Ρωσία με τρομοκρατικές επιθέσεις στις αρχές της δεκαετίας του 2000 για εκδηλώσεις όπου αναμενόταν να παρευρεθεί.

«Αυτό ήταν κατά τη διάρκεια της πιο σκληρής περιόδου του πολέμου μας κατά της τρομοκρατίας», είπε.

Παρόλα αυτά, οι πρώην σοβιετικοί ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του Ιωσήφ Στάλιν και του Λεονίντ Μπρέζνιεφ, χρησιμοποίησαν στην πραγματικότητα «body doubles».

Όσον αφορά την υγεία του, ο πολιτικός επιστήμονας Valery Solovey, ειδικός στη Ρωσία, απέρριψε τον ισχυρισμό του διευθυντή της CIA Ουίλιαμ Μπερνς ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Πούτιν πάσχει από ιατρικά προβλήματα.

«Οι Αμερικανοί, η CIA ιδιαίτερα, έχουν πληροφορίες για την πραγματική κατάσταση της υγείας του Ρώσου προέδρου», είπε ο Σόλοβεϊ, ο οποίος υποπτευόταν εδώ και καιρό ότι ο Πούτιν είναι άρρωστος. «Σίγουρα ξέρουν ότι έχει σοβαρά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων και ψυχικών».

Συνέχισε υποθέτοντας ότι ο Μπερνς έκανε τις παρατηρήσεις του σχετικά με την υποτιθέμενη καθαρή υγεία του Πούτιν επειδή το καθεστώς Μπάιντεν διαπραγματεύεται κρυφά με τη Ρωσία σχετικά με την πιθανή απόσυρση από την Ουκρανία ή τουλάχιστον τον τερματισμό της επίθεσής της. Ο χρόνος θα δείξει, αλλά ο Πούτιν έχει σαφώς κάποια προβλήματα.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

DailyMail.co.uk

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-07-27-ukraine-claims-vladimir-putin-replaced-body-double.html

hellenicrevenge.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου