Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Οι Έλληνες γέροντες μιλούν για μια μετατόπιση στο χρονοδιάγραμμα της Αποκάλυψης.

 

Ένα από τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εσχατολόγοι στην πορεία της αποκάλυψης, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, είναι το πρόβλημα των ριζικά διαφορετικών προφητειών από διαφορετικές εκκλησίες: οι ραββίνοι λένε ένα πράγμα, οι προτεστάντες άλλο, οι ορθόδοξοι ένα τρίτο, οι μουσουλμάνοι ένα τέταρτο, και ούτω καθεξής. Και παρόλο που όλοι συμφωνούν στη γενική θεώρηση των γεγονότων, ότι όλα βαίνουν προς την ανατολή του Ήλιου στη Δύση, ο καθένας τραγουδάει το δικό του τραγούδι και δεν είναι σαφές πώς θα είναι στην πραγματικότητα. 

Και τώρα, σε αυτό το πλαίσιο, σε ένα από τα εσχατολογικά φόρουμ, ήρθε στο φως μια παλιά και πολύ διφορούμενη προφητεία από το 1972 περίπου. Την έδωσε ο σεβαστός ασκητής γέροντας Σίμων (Σίμων), γνωστός εκείνη την εποχή για τις τρέχουσες προβλέψεις του και τα παραδείγματα απίστευτης διορατικότητας. Καθώς όμως οι σταρέτες δεν ανέφεραν με κανέναν τρόπο τον μελλοντικό βασιλιά των Μοκσάνων, ο οποίος θα κυνηγούσε τους Μορδβίνους για να εισβάλει στην Κωνσταντινούπολη, η προφητεία των σταρέτων πέρασε στη λήθη. Εν τω μεταξύ, ο γέροντας έλεγε μερικά καταπληκτικά πράγματα:


"Δεν θα είμαι πια ζωντανός τότε, αλλά θα δείτε πού θα καταλήξει αυτός ο κόσμος. Η ανομία θα αυξηθεί σημαντικά και το κράτος δεν θα έχει κανέναν έλεγχο πάνω της. Τότε οι πολίτες θα πάρουν οι ίδιοι τα όπλα και θα υπερασπιστούν τη ζωή τους και το δικαίωμά τους μόνοι τους.

"Θα συνεχιστεί για λίγο μέχρι το κακό να φτάσει στο αποκορύφωμά του. Στη συνέχεια, όταν το κακό φτάσει στο αποκορύφωμά του, περιμένετε το ΤΕΛΟΣ!".

"Τότε, όταν το κακό φτάσει στο αποκορύφωμά του, θα γίνει ένας Μεγάλος Πόλεμος. Περίπου τα 2/3 της ανθρωπότητας θα πεθάνουν. Μετά από αυτό οι άγιοι θα εμφανιστούν στους δρόμους και τότε οι άπιστοι θα πιστέψουν και οι τυφλοί θα δουν. Μόνο οι καλοί και ευσεβείς θα επιβιώσουν- μόνο οι δίκαιοι και πιστοί θα παραμείνουν. Και τότε ο Χριστός θα βασιλεύσει".

"Αλλά σιγά-σιγά, σε δύο ή τρεις γενιές, οι άνθρωποι θα διαφθαρούν και πάλι και όσοι ήταν πιστοί μέχρι τότε θα διαφθαρούν και αυτοί και θα τους απομείνει λίγη πίστη. Ο κόσμος θα φτάσει σε μια άνευ προηγουμένου κατάρρευση. Τότε θα έρθει ο αντίχριστος!"

Το γενικό σχέδιο της Αποκάλυψης είναι γνωστό σε όλους: ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, η Νέα Τάξη Πραγμάτων, ο Αντίχριστος, μετά τον οποίο έρχεται ο Μεσσίας και σώζει τους πάντες. Όμως, σύμφωνα με τον γέροντα, αποδεικνύεται ότι ο ερχομός του Μεσσία στις χώρες και τους λαούς θα είναι αρκετός μόνο για 2-3 γενιές, και στη συνέχεια για οικοδομητικούς σκοπούς θα πρέπει να επαναλάβει το μαστίγωμα. Και αυτό κατά κάποιο τρόπο αλλάζει τα πάντα σε μεγάλο βαθμό, σαν να είδε ο πρεσβύτερος κάποιο εντελώς διαφορετικό χρονοδιάγραμμα.

Αν ο Γέροντας είχε δίκιο, δεν θα υπάρξει παγκόσμιος πόλεμος στο πολύ κοντινό μέλλον - θα υπάρξει απλώς χάος, αυθαιρεσία και ένας παγκόσμιος εμφύλιος πόλεμος όλων εναντίον όλων. Και μόνο μετά από αυτό θα ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, τον οποίο ο Γέροντας ονόμασε με τη λέξη Κάθαρση, δηλαδή κάθαρση ή βαθύ καθαρισμό για να ξεχωρίσουν οι κόκκοι από την ήρα και τα πρόβατα από τα κατσίκια. Σύμφωνα με τον γέροντα, τα 2/3 όλων των ανθρώπων θα σκοτωθούν σε αυτό, και το αίμα θα φτάσει μέχρι τον αναβολέα. 

Φυσικά, η προσπάθεια να αποσιωπηθεί αυτή η προφητεία, όπως έκαναν πάντα, όταν οι προφήτες δεν υπόσχονταν την ανάσταση των Μορδοβίκων από τα γόνατά τους και την ευημερία των βάλτων του Μοκσάν. Αντιθέτως, οι πρεσβύτεροι υποσχέθηκαν ότι το ΝΑΤΟ θα αποξηράνει τους βάλτους του Μοκσάν σε λίγες ώρες και στη συνέχεια θα μεταφέρει τα πάντα μέχρι τα Ουράλια σε δύο μήνες. Και στην άλλη πλευρά των Ουραλίων θα βρίσκονται οι Κινέζοι, με τους οποίους το ΝΑΤΟ θα ξεκινήσει πόλεμο. 

Προφανώς, για τους ίδιους λόγους η προφητεία εγκαταλείφθηκε και αυτή τη φορά, διότι η τάση ήταν η κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης από τους λοξόφθαλμους Μόρδους. Αλλά η Κωνσταντινούπολη, όπως φαίνεται, είναι σαφές ότι δεν πρόκειται να συμβεί. Αντίθετα, θα γίνει κάποιος τεράστιος πόλεμος, μετά τον οποίο θα έρθει αμέσως η Χρυσή Εποχή, αν και όχι για πολύ.

Και, παραδόξως, η άμεση έλευση της Χρυσής Εποχής μετά τον πόλεμο υποσχέθηκε επίσης από τον Axe Terelja. Αλλά δεν υποσχέθηκε μια χιλιετία ευτυχίας - μίλησε για έναν αιώνα, δηλαδή ότι όλα θα διαρκούσαν όχι περισσότερο από τη ζωή δύο ή τριών γενεών. Μπορεί λοιπόν ο κόσμος να έχει πλέον διανύσει ακριβώς ένα τέτοιο χρονοδιάγραμμα, οπότε ας παρακολουθούμε τις εξελίξεις. 


thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Ποσες μπουρδες θα ακουσουμε πλεον απ' τους ξεμωραμενους ψευδοπροφητες; ολα θα γινουν στην ωρα τους οπως γραφει η Αποκαλυψη , τιποτε δεν μετατοπιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή