Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Νέος ξαφνικός θάνατος νεαρού: 22χρονος πήγε διακοπές στην Σίφνο και πέθανε βγαίνοντας από τη θάλασσα.

Πιθανολογείται ότι ο θάνατός του προήλθε από ανακοπή - Δεν αντιμετώπιζε κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας.


Ακόμη ένας ξαφνικός θάνατος νεαρού ατόμου έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα θανάτων νέων ανθρώπων καθώς ένας 22χρονος φοιτητής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου από τη Λαμία, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Σίφνο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος νέος βρισκόταν με την παρέα του στην παραλία. Μόλις βγήκε από τη θάλασσα, ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Πιθανολογείται ότι ο θάνατός του προήλθε από ανακοπή, χωρίς ωστόσο να έχει κάποιο ιστορικό ή να αντιμετώπιζε κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για έναν ακόμα ξαφνικό θάνατο μετά από μία περίοδο συνεχών lockdown’s και μαζικών εμβολιασμών με ένα πειραματικό σκεύασμα.

Γιος του γνωστού αρχιτέκτονα μηχανικού Δημήτρη Ζέρβα και της γιατρού Δέσποινας Κουντούρη, ο Θανάσης είχε ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, πετυχαίνοντας την εισαγωγή του στο ΕΜΠ και επιλέγοντας τη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.

Την είδηση μετέφερε από τον προσωπικό του λογαριασμό και ο γνωστός καρδιολόγος Παναγιώτης Ιακωβής.

Ειδικότερα σε αυτή αναφέρει:

«Σαν Παιδί μας…

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον πόνο για την απώλεια του νεαρού Θανασάκη Ζέρβα, γιου του Δημήτρη και της Δέσποινας.
Είμαστε συγκλονισμένοι.
Καλό σου ταξίδι παιδί μου.
Δεν έχω τη δύναμη να αρθρώσω ούτε τα στοιχειώδη λόγια προς τους γονείς σου.
Ποια παρηγοριά να σας δώσουμε Δέσποινά μου, Δημήτρη μου;
Πόσο μαύρη μπορεί να γίνει η ζωή σε μια στιγμή;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου