Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Η ακτή της Καλιφόρνια είναι καλυμμένη με ένα χαλί ψαριών που πέφτει ακόμη και από τον ουρανό.

Τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου 2022, εμφανίστηκαν οι πρώτες αναφορές στα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης της Καλιφόρνια για κάποιο είδος άγριας εισβολής γαύρου στην ακτή, που κάλυψε ορισμένες παραλίες της κομητείας Μάριν με ένα πυκνό στρώμα: 


 

Για μια εβδομάδα η κατάσταση δεν λύθηκε και επιπλέον, από τοπική έγινε παγκόσμια, τα ψάρια κάλυψαν με το κορμί τους όλη την ακτή. Στην αρχή, αυτό προσέλκυσε τα πουλιά, τα οποία δημιούργησαν ορισμένες ενοχλήσεις, και μετά τα ψάρια άρχισαν να σαπίζουν και έγινε εντελώς άβολο για τους ανθρώπους:

Φυσικά, όλοι ήταν μπερδεμένοι με το τι συνέβαινε και προσέλκυσαν ακαδημαϊκούς για καταιγισμό ιδεών, οι οποίοι άρχισαν να κουβαλούν τα συνηθισμένα ακαδημαϊκά σκουπίδια: μείωση της περιεκτικότητας σε οξυγόνο στον ωκεανό, ο θάνατος πλαγκτόν και τα ψάρια που πεινούσαν βγήκαν στην ξηρά για να φάνε τουλάχιστον γρασίδι, τρομερό. αρπακτικά των ωκεανών όπως τα δελφίνια και τα καλαμάρια. Γενικά πόσοι ακαδημαϊκοί - τόσες εγκεφαλικές ανωμαλίες. 

Ταυτόχρονα, κανένας από τους λαμπερούς υποστηρικτές δεν θυμάται μια παρόμοια κατάσταση στο Μεξικό, όπου υπήρξε εισβολή περισσότερων ψαριών:

Αρχικά, θεωρήσαμε ότι αυτό ήταν ένα είδος γεωλογικής διαδικασίας στον ωκεανό , από την οποία τα ψάρια, γρατσουνίζοντας με πτερύγια ακτίνων, περνούν γρήγορα. Ως εκ τούτου, όλα φαίνεται να έχουν μόλις επιβεβαιωθεί και κάτι συμβαίνει πραγματικά εκεί στο βυθό της θάλασσας - ίσως ένα υποθαλάσσιο ηφαίστειο άρχισε να εκρήγνυται, ίσως το αέριο άρχισε να απελευθερώνεται από τον πυθμένα και να μετατραπεί σε δηλητηριώδη διαλύματα αλατιού.

Επιπλέον, όλα αυτά συμβαίνουν όχι πολύ μακριά από την ακτή, καθώς ο γαύρος ζει όχι μόνο ακριβώς στο ράφι, αλλά ούτε και στον ανοιχτό ωκεανό. Επομένως, δεδομένου ότι το ψάρι αποφάσισε τη συλλογική αυτοκτονία, τότε η διαδικασία βρίσκεται ακριβώς εκεί που βρίσκεται στον βιότοπό του.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή , ο Τύπος της Καλιφόρνια γράφει τώρα τα εξής:

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο χρήστης του Reddit sanfrannie ανέφερε ότι περίπου δώδεκα ασημόψαρα 8 ιντσών «έβρεχε από τον ουρανό» στην ταράτσα και την αυλή του φίλου τους στο Outer Richmond.

Αρκετοί άλλοι χρήστες σχολίασαν μια παρόμοια εμπειρία - ένα άτομο είπε ότι "άκουσε ένα σφύριγμα πίσω μου και άκουσε ένα τεράστιο χαστούκι" πριν δει ψάρια σκορπισμένα σε έναν κοντινό δρόμο.

Ένας άλλος σχολίασε ότι «παραλίγο να τους χτυπήσει ένα βουνό με ψάρια ενώ στέκονταν σε μια στάση λεωφορείου περιμένοντας ένα λεωφορείο για τον Κάστρο. Και ο τρίτος παραπονέθηκε ότι συνάντησε το ίδιο πράγμα, αλλά αποφάσισε ότι κάποιοι άθλιοι χούλιγκαν πετούσαν ρέγγες από τη στέγη.

Έτσι, τα πράγματα εκεί είναι αρκετά ενδιαφέροντα - τα ψάρια, αποδεικνύεται, έχουν αρχίσει τώρα να πέφτουν στην Καλιφόρνια με τη μορφή βροχής.

Αν και αυτό το φαινόμενο είναι σπάνιο, είναι γνωστό. Οι βροχές από ψάρια συνδέονται με ανεμοστρόβιλους και τυφώνες, οι οποίοι πρώτα ρουφούν αυτά τα ψάρια και μετά τα πετούν έξω σαν φάλαινες πλαγκτόν. 

Η εξήγηση φαίνεται να είναι λογική, αλλά μόνο εκπληκτικά συνέπεσε ότι η βροχή των ψαριών και των ψαριών στην ακτή συνέβησαν ταυτόχρονα. Ταυτόχρονα, οι ίδιοι οι τυφώνες έχουν γίνει πολύ συχνοί, διαδεδομένοι και πολύ περίεργοι. Για παράδειγμα, ένας ανεμοστρόβιλος συνέβη στα τέλη Ιουνίου στην ... Ολλανδία:

Τίποτα τέτοιο δεν είχε συμβεί στην Ολλανδία, αν όχι ποτέ, τότε από την εποχή του Thiel Ulenspiegel. Παρόμοια πράγματα παρατηρούνται στις Μεγάλες Λίμνες, όπου στήλες δίνης άρχισαν να παρατηρούνται δέκα έως είκοσι τη φορά. Δημοφιλείς φήμες τους συνδέουν με τις δραστηριότητες εξωγήινων που αντλούν νερό από τον πλανήτη. Και μετά ρίχνουν τα ψάρια στα κεφάλια των ιθαγενών, γιατί τα αδέρφια με τα γυαλιά στο μυαλό, όπως λένε οι επαφές, τρέφονται με τους ιθαγενείς, το ψάρι δεν περιλαμβάνεται στο μενού τους. 

Αν όλα αυτά είναι αλήθεια ή όχι, δεν ξέρουμε, τα μικρά πράσινα ανδρικά παντοπωλεία δεν επισκέφτηκαν, αλλά τα θαύματα των ψαριών στη δυτική ακτή της Αμερικής φαίνονται περίεργα. Ίσως κάτι συμβαίνει τώρα στον ωκεανό και τα πράσινα ανθρωπάκια προσπαθούν με κάποιο τρόπο να το αντιμετωπίσουν και να ενεργοποιήσουν κάθε λογής ακατανόητα διαστημικά πράγματα, τα οποία στη συνέχεια τηλεμεταφέρουν τα ψάρια με κομμάτια χώρου.

Ή πράσινοι άντρες σε βάσεις στον ωκεανό μαζεύουν τα ρούχα τους και εκκενώνονται επειγόντως, στην πορεία ρίχνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο νερό στις βαλίτσες τους. Σε αυτό, οι εξωγήινοι είναι σαν τους τουρίστες Moksha που, έχοντας υποφέρει από το σκοτεινό σοβιετικό παρελθόν, τώρα έχουν ακόμη και παντόφλες, σαπούνι, μπουρνούζια και πετσέτες στα δωμάτιά τους.

 Γενικά, δεν θα μαντέψουμε τι συμβαίνει εκεί, γιατί δεν ξέρουμε, αλλά πιο κοντά στο φθινόπωρο σίγουρα κάτι σχεδιάζεται στην πλάκα του Ειρηνικού, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου