Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Ο Αρχιεπίσκοπος Βιγκανό καλεί σε "αντιπαγκοσμιοποιητική συμμαχία" για να σταματήσει η υποδούλωση της ανθρωπότητας.

Προηγουμένως, το 21WIRE ανέφερε μια απίστευτη συνέντευξη που έλαβε χώρα μεταξύ του συντάκτη του Inside the Vatican Robert Moynihan και του Αρχιεπισκόπου Carlo Maria Viganò (εικόνα επάνω) που εδρεύει στη Ρώμη, σχετικά με μια παγκόσμια κατάληψη που βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία διεξάγεται από ισχυρούς οικονομικούς και ιδεολογικούς παράγοντες και έχει σοβαρές συνέπειες για το μέλλον της ανθρωπότητας, εάν αυτός ο νέος διεθνής συνδυασμός της ελίτ επιτύχει στα σχέδιά του. 

Αυτή την εβδομάδα, ο Αρχιεπίσκοπος Viganò επέστρεψε με μια νέα ομιλία προς τον κόσμο, αυτή τη φορά καλώντας για τη δημιουργία μιας νέας "αντι-παγκοσμιοποιητικής συμμαχίας" για να αντιμετωπιστεί αυτό που περιγράφει ως "παγκόσμιο πραξικόπημα" που στοχεύει κυβερνήσεις και θεσμούς με το πρόσχημα μιας υποτιθέμενης παγκόσμιας πανδημίας και που προωθείται στο πλαίσιο της ατζέντας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ "Build Back Better" που προωθούν σήμερα κορυφαίες παγκόσμιες δυνάμεις όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η ΕΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Αυστραλία και πολλές άλλες.


Στη βιντεοσκοπημένη ομιλία του, ο 80χρονος Αρχιεπίσκοπος από τη Ρώμη κάλεσε τα μέλη της χριστιανικής πίστης να ενωθούν "κάτω από τον Σταυρό του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, του μοναδικού Βασιλιά και Σωτήρα", προκειμένου να αντισταθούν στην εγκαθίδρυση μιας ύπουλης "Νέας Τάξης Πραγμάτων".


Ο Βιγκανό προχωράει σε κάλεσμα προς τους "παράγοντες της αλλαγής" που είναι ενσωματωμένοι σε όλη την κυβέρνηση, το δικαστικό σώμα, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, τα ιδρύματα και τα ιδρύματα, παρασυρμένοι από το οικονομικό κέρδος, το κύρος και την κοινωνική επιβεβαίωση. Περιγράφει πώς η ατζέντα επιδιώκει να σκηνοθετήσει μια σειρά παγκόσμιων κρίσεων, προκειμένου να εδραιώσει την εξουσία και τον έλεγχό της στους εκτελεστικούς, νομοθετικούς και δικαστικούς κλάδους της κυβέρνησης των ενδιαφερομένων μερών στο παγκόσμιο σχέδιο.


"Σήμερα μια επείγουσα κατάσταση υγείας, αύριο μια οικολογική επείγουσα κατάσταση, και μετά από αυτό, μια επείγουσα κατάσταση στο διαδίκτυο", δήλωσε ο Viganò.


Και συνέχισε: "Πρόκειται για έναν παγκόσμιο πόλεμο, όπου οι εχθροί είμαστε όλοι μας..... Είναι ένας πόλεμος που δεν διεξάγεται με όπλα, αλλά με παράνομους κανόνες, κακές οικονομικές πολιτικές και απαράδεκτους περιορισμούς των φυσικών δικαιωμάτων".


Περιέγραψε επίσης την τρέχουσα παγκοσμιοποιητική κατάληψη ως μια προσπάθεια για "συγκεντρωτική εξουσία, ώστε να εγκαθιδρυθεί μια πλανητική δικτατορία. Πρόκειται για τη Μεγάλη Επαναφορά του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και την (Ατζέντα) 2030 των Ηνωμένων Εθνών".


Παρακολουθήστε ολόκληρη την ομιλία του Αρχιεπισκόπου Carlo Maria Viganò εδώ:21stcenturywire.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 21TH CENTURY WIRE : Corfiatiko.blogspot.com

2 σχόλια: