Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Πάτρα: Άνοιξε σαν καρπούζι ο παραλιακός δρόμος στο Ρίο- Απίστευτες εικόνες- Οργή από τους κατοίκους./Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρήκαν την 16χρονη κόρη τους κρεμασμένη.

 Μεγάλη κατατροφή

Εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε πίσω της η κακοκαιρία στην περιοχή του Ρίου στην Πάτρα σε όλο το μήκος της. Ο δρόμος έχει ανοίξει κυριολεκτικά σαν καρπούζι ενώ και σε καθέτους οδούς όπως π.χ. στην Ελευθερίας και Κανάρη οι κάτοικοι δεν μπορούν ν περάσουν με τα αυτοκίνητά τους λόγω της άθλιας κατάστασης του οδοστρώματος. Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για προδιαγεγραμμένη εξέλιξη καθώς κανείς δεν άκουγε όλο αυτόν τον καιρό τις αγωνιώδεις εκκλήσεις τους για την αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος της διάβρωσης που έχει μετατρέψει σε.. καρόδρομο τον δρόμο της παραλίας του Ρίου.

φωτό Γιώργος Γιαπρακάς

φωτό Γιώργος Γιαπρακάς

thebest.gr

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρήκαν την 16χρονη κόρη τους κρεμασμένη.

       Σοκ προκαλεί η αυτοκτονία μιας 16χρονης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.  

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, η ανήλικη βρέθηκε κρεμασμένη το μεσημέρι της Τρίτης στο σπίτι όπου διέμενε με την οικογένειά της. Την κοπέλα εντόπισαν οι γονείς της όταν επέστρεψαν στο σπίτι.

Στο σημείο κλήθηκαν η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Επί τόπου έσπευσαν άμεσα μία κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, ένα όχημα μικρού όγκου, μια μοτοσικλέτα ταχείας ανταπόκρισης και ένα ασθενοφόρο.

Επιχειρούσαν να επαναφέρουν την 16χρονη στη ζωή για 45 λεπτά. Συνέχισαν την προσπάθεια και κατά τη διακομιδή της ανήλικης στο «Παπαγεωργίου». Παρά τη μάχη που έδωσαν γιατρός και διασώστες, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου