Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ. !!!!!!!!!

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Όταν οι μεταλλάξεις του ιού εξαντλήσουν τα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου υπάρχει έτοιμη η λύση ΕΔΩ. Διότι το δικό μας τελειώνει σε λίγο...άλλα 10-12 γράμματα μείνανε. Έως τώρα έχουμε τις Aplha, Beta, Gama, Delta, Epsilon, Eta, Theta, Iola, Kapa, Labda, Mu, Omikron νομίζω και Omega.

Κάθε δίμηνο και μια μετάλλαξη. Την Ο είχαν προβλέψει από τον Αύγουστο και μάλιστα στην Αφρική με απόφαση του Π.Ο.Υ(σχετικό ΕΔΩ). Από 17 Αυγούστου το είχαν πει. :

" Ένα τέταρτο κύμα μολύνσεων από τον Covid-19 πρόκειται να πλήξει τη Νότια Αφρική στις αρχές Δεκεμβρίου, λέει κορυφαίος ειδικός στον τομέα της υγείας. Ο Salim Abdool Karim, πρώην πρόεδρος της κυβερνητικής συμβουλευτικής επιτροπής για τον Covid-19, δήλωσε στο Bloomberg ότι οι τρέχουσες εκτιμήσεις δείχνουν ότι το τέταρτο κύμα ξεκινά στις 2 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει περίπου 75 ημέρες."

Ένα τριμηνάκι το έχουμε μετά ακολουθεί άλλη μέχρι τον Μάιο που ανοίγει ο τουρισμός και ο ιός πάει διακοπές. Έτσι ξέρεις εκ των προτέρων τι έρχεται και λαμβάνεις μέτρα και αντίμετρα. Με τέτοιες μελέτες ειδικών οι δικηγόροι σχεδίασαν μαζί με τους εντολείς τους επιχειρηματίες από πέρυσι το πλάνο έκτακτης ανάγκης λειτουργίας των επιχειρήσεων τους για φέτος τον χειμώνα, σε περίπτωση μερικού λοκντουν που επιβλήθηκε από τα τέλη Οκτωβρίου και προσαρμόσανε από την επόμενη κιόλας μέρα την λειτουργία τους.

Υπήρχε περίπτωση να πιστέψω την Κυβέρνηση ότι δεν θα έκανε λοκντάουν;; Χθεσινός είμαι;; Απλά ήξερα ότι θα το κάνει με τέτοιον τρόπο ώστε να αποφύγει τις αποζημιώσεις και τις επιδοτήσης. Το είχε πει και ο Αδωνις από τον Απρίλιο. Με τους δικούς τους όρους παιχνίδι απλά αντιστρέφοντας κάποιους υπέρ μας.

Οι  ΟΤΑ ήδη έχουν πρόβλημα ρευστότητας και εισπραξιμότητας από τα λοκντάουνς και ξεθάβουν ότι πρόστιμα υπάρχουν προ 20ετίας από 10 ευρώ και πάνω και προσπαθούν να τα εισπράξουν. Όλα είναι προγραμματισμένα. Μόνο την Ο την βιάστηκαν λίγο, πηδήξαμε και το Νι και Ξ αλλά θα βρούμε λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου