Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Ξεσηκωμό μουσουλμάνων στην Ευρώπη υποκινεί η Τουρκία – Ραγδαίες εξελίξεις μέσα στην Γαλλία (vid).

 MOYSOYLMANOI

Τι γράψαμε στο el.gr

Στην Γερμανία και στην Γαλλία ζουν εκατομμύρια μουσουλμάνοι. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αυτή την στιγμή, ο Ερντογάν προσπαθεί να τους ξεσηκώσει, υποδαυλίζοντας το μίσος. Με αυτούς απειλεί ολόκληρη την Ευρώπη.


Μάλιστα, ο τούρκος Πρόεδρος έκανε έμμεση υποκίνηση μουσουλμανικής εξέγερσης στην Γαλλία, καθώς αναφέρθηκε σε «καταπιεσμένους μουσουλμάνους» στην χώρα.

Επίσης προχώρησε σε κάλεσμα για μποϊκοτάζ στα γαλλικά προϊόντα, κατηγορώντας την γαλλική ηγεσία ότι υιοθετεί «αντιμουσουλμανική» στάση.

Κάλεσε δε, την διεθνή κοινότητα να «σηκώσει ανάστημα» υπέρ των «καταπιεσμένων μουσουλμάνων» τόσο στην Γαλλία, όσο και σε άλλα σημεία του πλανήτη.

Όπως σας γράψαμε χθες (ΕΔΩ), η Τουρκία θέλει να κατευθύνει τους ριζοσπάστες, χαμηλού μορφωτικού επιπέδου μουσουλμάνους σε ξεσηκωμό.

Οι εξελίξεις μέσα στην Γαλλία είναι ραγδαίες!!! Προκειμένου να σταματήσει την Τουρκία, ο κατεξοχήν συνομιλητής της δημόσιας διοίκησης της Γαλλίας για το Ισλάμ, Μοχάμεντ Μουσαουί, δήλωσε ότι οι μουσουλμάνοι «δεν διώκονται» στην Γαλλία, την ώρα που οι διαδηλώσεις και οι φωνές για μποϊκοτάζ εντείνονται στην Μέση Ανατολή, μετά την παρότρυνση του «Σουλτάνου».

«Η Γαλλία είναι μια μεγάλη χώρα, οι μουσουλμάνοι πολίτες δεν διώκονται, χτίζουν ελεύθερα τα τεμένη τους και ασκούν ελεύθερα τα θρησκευτικά καθήκοντά τους», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μουσαουί, πρόεδρος του Συμβουλίου Μουσουλμανικής Θρησκείας της Γαλλίας (CFCM).«Γνωρίζουμε ότι οι υποκινητές αυτών των εκστρατειών λένε ότι υπερασπίζονται το Ισλάμ και στους μουσουλμάνους της Γαλλίας απευθύνουμε έκκληση να επιδείξουν σοφία (…), όλες οι εκστρατείες δυσφήμησης της Γαλλίας είναι αντιπαραγωγικές και προκαλούν τον διχασμό», συμπλήρωσε ο Μουσαουί, που ζήτησε από τους «πιστούς» να «προασπιστούν το συμφέρον της χώρας».

Για πόσο ακόμα θα γίνεται ανεκτή η συμπεριφορά της Τουρκίας;;;

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου