Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Dutchsinse: ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ! Σεισμοί που χτυπούν δίπλα σε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης σε ολόκληρες τις ΗΠΑ - 10/25/2020

 25 Οκτωβρίου 2020 - Μια εκπληκτική ανακάλυψη έγινε σήμερα, ενώ έψαχνα τους σεισμούς ζωντανά πριν το κοινό που παρακολουθεί.

Η μεγάλη πλειοψηφία όλων των σεισμικών τοποθεσιών στις ΗΠΑ βρίσκονται απευθείας (ή ακριβώς δίπλα) σε σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος όλων των ειδών, καθώς και σε γραμμές υψηλής τάσης (υψηλής τάσης).

Δείχνω όλες τις τοποθεσίες στις ΗΠΑ που αναφέρονται στο USGS τις τελευταίες 3 ημέρες για να το αποδείξω.

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι οι σεισμοί είναι κυρίως (θα έλεγα ότι πάνω από το 80% αλλά κάτω από το 100% των συνολικών σεισμών) εμφανίζονται δίπλα σε αυτές τις θέσεις παραγωγής / μεταφοράς ενέργειας.

Τι σημαίνει αυτό? Τι θα λέγατε για τους πιεζοηλεκτρικούς σεισμούς (ηλεκτρικά επαγόμενοι σεισμοί στο φλοιό) ..

Πιεζοηλεκτρική

Η πιεζοηλεκτρική ενέργεια είναι το ηλεκτρικό φορτίο που συσσωρεύεται σε ορισμένα στερεά υλικά (όπως κρύσταλλοι, ορισμένα κεραμικά και βιολογικές ύλες όπως οστά, DNA και διάφορες πρωτεΐνες) ως απόκριση στην εφαρμοζόμενη μηχανική καταπόνηση. Η λέξη piezoelectricity σημαίνει ηλεκτρική ενέργεια που προκύπτει από πίεση και λανθάνουσα θερμότητα.

Πώς μπορεί η πιεζοηλεκτρική ενέργεια να προκαλέσει σεισμική δραστηριότητα; Πώς μπορεί η εναλλασσόμενη ισχύς σε μια γραμμή ισχύος * ή μετάδοση μέσω ραδιοκυμάτων * να μετατραπεί σε ισχύ στην κρούστα;

Αυτή είναι μια τεράστια ανακάλυψη σχετικά με τη σχέση μεταξύ των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, των ηλεκτροφόρων καλωδίων, των τρυπανιών, των ηφαιστείων, των καυτών σημείων και των σεισμών. 

Άνθρωποι που προσπαθούν να πουν "τα ηλεκτροφόρα καλώδια είναι παντού" ... δεν εξηγούν τους σεισμούς ακριβώς δίπλα στους ηλεκτρικούς σταθμούς, τα αιολικά πάρκα, τις γεωθερμικές θέσεις παραγωγής, τους σταθμούς ηλιακής ενέργειας, τις θέσεις πυρηνικών σταθμών και τις υδροηλεκτρικές τοποθεσίες να χτυπηθούν και με σεισμούς. Δεν είναι παντού….


dutchsinse

AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου