Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Το Λονδίνο έχει πέσει | Οικονομική κατάρρευση.

 Πηγή:  Neil McCoy-Ward

Το Λονδίνο έχει πέσει | Λιανική, φιλοξενία και ψυχαγωγία Σύμπτυξη!

Αυτό το βίντεο θα σας δείξει το Λονδίνο, όπως δεν το έχετε ξαναδεί. Οι επιχειρήσεις απλώς καταρρέουν, λιανική, φιλοξενία, ψυχαγωγία, όλα εξαφανίζονται με ταχύ ρυθμό. Το Λονδίνο που όλοι θυμόμαστε και αγαπάμε, εξαφανίζεται και δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο.

Ταξίδεψα νωρίς το πρωί στο τρένο, και για τρένο αιχμής, ήταν σχεδόν άδειο. Το υπόγειο ήταν σχεδόν το ίδιο, σχεδόν κανείς δεν ανέβηκε. Και μόλις αυτήν την εβδομάδα, το TFL (Travel For London) ανακοινώνει πτώχευση λόγω του υποχρεωτικού κλειδώματος! Μπορείτε να φανταστείτε, μια γραμμή μεταφοράς που χτίστηκε το 1863 πτωχεύει τώρα λόγω των κλειδαριών.

Η Oxford Street, η πιο πολυσύχναστη περιοχή αγορών, δεν ήταν πουθενά κοντά στο επίπεδο που είναι κανονικά. Και όσοι βρίσκονταν στην Oxford Street, είμαστε πολύ επιλεκτικοί και προσεκτικοί στις αγορές μας. Υπήρχε ένας αέρας προσοχής, λες και οι άνθρωποι δεν ήθελαν να ξοδέψουν πάρα πολλά χρήματα τώρα λόγω του κινδύνου μιας ακόμη βαθύτερης ύφεσης.

Στη συνέχεια ταξιδέψαμε μέσω του Soho, στην πλατεία Leicester, στη συνέχεια στο Covent Garden πριν περπατήσουμε στην πλατεία Trafalgar. Και πάλι ήταν η ίδια ιστορία, δεν υπήρχαν τουρίστες στο εξωτερικό ή τοπικοί και οι ντόπιοι δεν ήταν πουθενά.

Σταμάτησα να μιλήσω με έναν αριθμό ιδιοκτητών επιχειρήσεων, και όλοι έλεγαν το ίδιο πράγμα, περίμεναν απλώς την κυβέρνηση να μπουν και να τους σώσουν, διαφορετικά, θα πρέπει να κηρύξουν την επιχείρηση σε πτώχευση οποιαδήποτε μέρα.

Σοκαρίστηκα περισσότερο όταν είδα επιχειρήσεις που γνωρίζω από τότε που ήμουν παιδί, όχι μόνο κλειστές, αλλά και απογυμνωμένες. Μερικές περιοχές αγορών είδαν το 90% να ακυρώνεται! Αυτό σημαίνει ότι εννέα στις 10 μονάδες λιανικής ήταν άδειες!

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που παρατήρησα, δεν έχω συζητήσει καν για τις εκπομπές του Λονδίνου που ακυρώθηκαν και ο ερμηνευτής είναι εντελώς εκτός εργασίας. Αυτοί είναι άνθρωποι στην κορυφή του παιχνιδιού τους, διασημότητες από μόνες τους, τώρα άνεργοι.

Έκανα αυτό το βίντεο για να σας δείξω την αλήθεια για το τι πραγματικά συμβαίνει ... Δεν υπάρχει ανάκαμψη σε σχήμα V. Είναι όλα ένα τεράστιο LIE.


 Neil McCoy-Ward

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου