Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Μη μιλάς, μη γελάς, κινδυνεύει η Ελλάς.

 

Νομίζετε ότι με την απαγόρευση του χορού, της δυνατής μουσικής, της ομιλίας, του γέλιου, της κοινωνικής επαφής, των φιλιών, της παρέας και άλλων φαιδρών δήθεν ωφέλιμων απαγορεύσεων, καθώς και με την καθολική επιβολή της μάσκας, που άσχετα με τα όποια τυχόν οφέλη της, αποτελεί βίαιη και καταναγκαστική επιβολή ομοιομορφίας, τελειώσαμε.

Δεν τελειώσαμε. Όταν δείτε γύρω σας να τρέχει αλαφιασμένος ο κόσμος, όταν δείτε να γκρεμίζονται τα πάντα, όταν δείτε να έρχεται μέσα στη σιωπή καταστροφή μεγάλη, τότε θεωρούν οι κοσμοεξουσιαστές ότι θα τελειώσουμε.

Όταν το σκότος κυριεύσει πλήρως τον πλανήτη. Όταν η πνευματική νύχτα σκεπάσει τα πάντα και όταν όλοι έχουν εκπαιδευτεί στο να υπακούουν σαν ρομποτάκια σε ότι λέει η παγκόσμια εξουσία και τα ντόπια τσιράκια της, τότε νομίζουν ότι θα τελειώσουμε.

Όπως λέει όμως και ο Καζαντζίδης, βραδιάζει πάλι σήμερα βραδιάζει και έρχεται η ώρα η δικιά μου, ή όπως λέει ο απλός λαός ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ, ή όπως λένε και οι κοσμοκράτορες του αιώνος τούτου, για αυτά που τους περιμένουν, στο μυθιστόρημά μου Γιατί Και Πως Ζουν Αναμεσά μας:

ΝΤΑ ΝΕ ΧΟΥΣΝΕ ΝΟΥ ΣΕΒΑ ΝΕ ΦΑΣΧΝΟΥ

που σημαίνει ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ.

Ας ετοιμάζονται λοιπόν οι κοσμοκράτορες του αιώνος τούτου.

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου