Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

 Aναδημοσίευση

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΕΙΝΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΟ “ΟΡΑΜΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ”, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

“Παιδιά μου, η Χίος θα καεί, το ίδιο και η Λέσβος! Το θηρίο που είναι στο Αιγαίο με 9,5 ρίχτερ θα ξυπνήσει… Η Κρήτη, τα νησιά, θα γίνουν στάχτη και ερείπια, νεκροί πολλοί,συντρίμμια, οι φλόγες καίνε τα πάντα, βοήθεια από κανέναν!… Τι πελώρια κύματα σηκώνονται, Θεέ μου, για να σβήσουν τις φωτιές!!! Σκοτάδι και στάχτες παντού… Χάνεται ο ήλιος από την Ελλάδα… Μοιρολόγια και βλασφημίες ακούγονται από άκρη σε άκρη της Ελλάδας… Ο κόσμος τρέχει πάνω-κάτω… Τρελοί όλοι, δεν ξέρουν πού πατάνε και πού βρίσκονται!!! Τι κακό θα μας βρει όλους!!!”

ΟΜΩΣ, ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΛΛΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΔΕΙΝΑ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ !

ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ:

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ: “Θά δεῖτε τίς πολυκατοικίες στήν Ἀθήνα νά συγκρούονται σάν τά κριάρια καί στίς τρεῖς ἡ μία νά μένει ὄρθια.”

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ / ΕΝΟΤΗΤΑ 10: “ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.”

ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ:
Έρχεται πόλεμος, γενικός, φοβερός και ανθρωποκτονικός προπομπός αυτού μέγας σεισμός τεκτονικός . / Γρηγορείτε , γρηγορείτε , γρηγορείτε , έρχεται σεισμός , δυνατός ,εδώ στην χώρα αυτή ,όμοιο , δεν θα ξαναδείτε , γρηγορείτε , γρηγορείτε , γρηγορείτε , Θα έρθει σεισμός μέγας και συνταρακτικός. / Προσοχή , η Γη πρώτα θα σειστεί και ύστερα , κάποιος τα παραπάνω , εμπρός του , θα τα δει .

ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ:
Η γη θ’ ανοίγει τώρα πια, ανθρώπους θα καταπίνει… / Για λίγο η Ελλάδα μας όλη θα γκρεμιστεί, για να την Χτίσω έπειτα, Εγώ, από την αρχή.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΙΝΑ (ΠΕΙΝΑ, ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΑΝΑΡΧΙΑ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ), ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ, ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ (ΖΩΝΤΑΝΟΙ Ή ΝΕΚΡΟΙ).
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ, ΟΤΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ, ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΥ:

“ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ; «Προσεύχομαι να μη γίνει αυτός ο σεισμός για την Ελλάδα μας, αλλά μου είπε ο Υιός μου και Κύριός μου: ¨Μητέρα ούτε εγώ θέλω να πονέσουν οι άνθρωποι & έρχεσαι εσύ προς εμένα & με παρακαλείς, αλλά τα χέρια σου είναι άδεια Μητέρα. Δεν έχουν μέσα προσευχές των πιστών, αυτοί πλέον δεν προσεύχονται & μερικοί που προσεύχονται οι προσευχές τους είναι ψυχρές.”

Ω, ΝΑΙ! ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΤΕ, ΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΨΥΧΡΑ, ΒΑΡΙΕΣΤΗΜΕΝΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ! ΓΙΑΤΙ, ΟΙ “ΣΟΦΟΙ” ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, ΝΑ “ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΛΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΛΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ” (ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ Δ’)!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΩΣ ΛΑΟΣ! ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ:

ΠΟΣΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ;

ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ;

ΠΟΣΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ;

ΠΟΣΟΙ ΝΗΣΤΕΥΟΥΜΕ;

ΠΟΣΟΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ;

ΠΟΣΟΙ ΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ;

ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ! ΟΤΑΝ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΛΗΓΕΙ, ΤΟΤΕ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΜΕ! ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ…

“ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ … Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΕΡΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ Ο ΠΙΣΤΟΣ …” (ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ / ΕΝΟΤΗΤΑ 9).

ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΠΕ:
“Θα γίνονται πόλεμοι παντού. Η Ελλάδα δεν θα αναμιχθεί πουθενά και
θα έχει μικρές απώλειες. Αλλά θα υπάρχει φτώχεια, λιμός, θα κλείσουν και
τα σύνορα… Τότε θα μείνουν δύο εκατομμύρια Έλληνες πιστοί στον Κύριο.”

ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΟΙ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΚΤΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ; ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ; ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΝΑ ΑΣΚΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, “ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΜΕΝ”, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΟΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΡΙΜΩΧΤΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΩΓΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ;

ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΛΙΚΕΣ ΜΕΡΙΜΝΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ, ΠΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΒΡΗΚΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ;
[΄Ανθρωπός τις παρέθεσε μεγαλοπρεπές δείπνο και έστειλε τους υπηρέτες του να καλέσουν κάποιους ανθρώπους για να μετάσχουν σ΄ αυτό. Όταν όμως οι υπηρέτες βρήκαν τα πρόσωπα, εκείνα πρόβαλαν διάφορα προσχήματα για ν΄ αποφύγουν, ειδικότερα δε ο πρώτος εξ αυτών είπε: “Αγρόν ηγόρασα και έχω ανάγκην εξελθείν και ιδείν αυτόν”.]

ΜΗΠΩΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Ή ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ;

ΜΗΠΩΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΟΤΙ “ΕΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ”*;

ΠΑΝΤΩΣ, ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ**, ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ “Ο ΘΕΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ”! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ “ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ”, ΑΣ (ΠΡΟΣ)ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ!!!

ΥΓ. ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ’ ΑΛΛΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΠΗΓΕ!
* ΣΕ ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ (25-1-2015) ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:
“Ακόμα και οι άθεοι, θα σκύψουν το κεφάλι.”

ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ, ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ! ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΥΨΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ “ΚΑΛΟΙ” ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΝΥΜΦΩΝΟΣ!

**ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ (ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ) ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΙΑΤΙ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΤΙ ΤΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ! ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΗ Η ΕΝΝΟΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: Ο,ΤΙ ΦΑΜΕ, Ο,ΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο @@@@@ ΜΑΣ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ!!!

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου