Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Σεργκέι Λαβρόφ-Καμία Βοήθεια Στην Εχθρική Ελλάδα! Οχι Του Πούτιν Σε Επίσκεψη Στην Ελλάδα! Χωρίς Τα Ρωσικά Αντιαεροπορικά Θα Σας Τσακίσουν Τα Τουρκικά Drones-UAV!

 


Τίποτα χειροπιαστό αποτέλεσμα δέν αποτυπώθηκε (υπέρ Ελλάδος) από την επίσκεψη του Ρώσου υπουργού εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στην Αθήνα. Οι Ελληνορωσικές σχέσεις τα τελευταία χρόνια είναι κάκιστες,επί υπουργίας Νίκου Κοτζιά, με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών, και την απόφαση για την απέλαση δύο Ρώσων διπλωματών, και την απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα σε άλλους δύο.

Ο Ρώσος ΥΠΕΞ τόσο στη συνάντησή του με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Δένδια, όσο και με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν είπε κάτι ξεκάθαρο, παρά τα γνωστά διπλωματικά τυπικά, πως η Μόσχα τάσσεται υπέρ του διαλόγου και της επίλυσης των όποιων ζητημάτων υπάρχουν στην Ανατολική Μεσόγειο, πάντα βάσει του Διεθνούς Δικαίου, στο αναφαίρετο δικαίωμα της χώρας μας να επεκτείνουμε τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια,και ότι η όποιες διαφορές μας με την Τουρκία να λυθούν στο Διεθνές Δικαστήριο....Σιγά τα αυγά!

Σύσσωμα τα Ελληνικά ΜΜΕ μαζί με τον Πολιτικό Κόσμο πανηγυρίζουν για την επίσκεψη Λαβρόφ,και γλύφουν εκεί που έφτυναν για αρκετό καιρό! Τώρα η Ελλάδα ζητά επίσημα να επισκεφτεί την Ελλάδα ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν...Ο Δικτάτορας για πολλούς κατα την άποψη Πολιτικούς μας,και αφού η Ελλάδα έχει ψηφίσει υπέρ ένα κάρο κυρώσεις κατά της Ρωσίας....Η Ρωσία απαντά λακωνικά ότι ίσως στο απώτερο μέλλον επισκεφθεί την Ελλάδα ο Πούτιν!

Η Ελλάδα θορυβημένη  από τα καταστροφικά αποτελέσματα των Τουρκικών UAV στο πεδίο της μάχης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, που έχουν αποδεκατίσει τον Αρμενικό Στρατό,ζητά την Ρωσική Βοήθεια, ο Λαβρόφ όμως ήταν ξεκάθαρος απέναντί στον Έλληνα ΥΠΕΞ  Νίκο Δένδια, η Ελλάδα έχει ψηφίσει κυρώσεις κατά Ρωσικών όπλων, που πολλά από αυτά, η Ελλάδα τα χρειάζεται  για να καταπολεμήσει τα Τουρκικά Drones, αντ αυτού, η Ελλάδα αγόρασε όπλα από την Γαλλία, που δέν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα Τουρκικά Drones-UAV!

Η Ρωσία όπως δεν βοηθάει την Αρμενία έμπρακτα στην σύγκρουση με τις Αζεροτουρκικές δυνάμεις,αφού κερδίζει εις τριπλούν,πωλώντας όπλα και σε αυτές τις τρείς χώρες (Αρμενία,Αζερμπαϊτζάν,Τουρκία), μια Ελληνοτουρκική σύγκρουση θα είναι ένα ακόμα μάνα εξ ουρανού για την Ρωσία,όχι τόσο γιατί θα πουλήσει περισσότερα όπλα,όσο ότι θα φέρει τεράστιο ρήγμα στους κόλπους του ΝΑΤΟ και τις ΕΕ!

Το πως η Τουρκία σχεδιάζει να επιτεθεί στην Ελλάδα, διαβάστε εδώ http://priftisnews.blogspot.com/2020/10/blog-post_18.html και γιατί ο Πούτιν- Έδωσε Την Άδεια Του Για Ένα Ελληνοτουρκικό Πόλεμο! Δείτε εδώ http://priftisnews.blogspot.com/2020/09/blog-post.html


Άρθρο  Σπύρος Πρίφτης         email: spyros.priftis76@yahoo.gr

priftisnews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου