Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Πώς να πλαστογραφήσεις μια εξωγήινη εισβολή | Έργο Blue Beam. Τα Ηνωμένα Έθνη θα είναι αυτά που θα ανακοινώσουν την απειλή της πλαστής αλλοδαπός εισβολής και θα ζητήσουν από όλες τις χώρες να ενωθούν.

 

Η ψεύτικη εισβολή εξωγήινων | Έργο Blue Beam - Τι γνωρίζουμε.

Ψεύτικη εισβολή εξωγήινων;!? Ελπίζω όχι! Κάποια αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα σε αυτό το βίντεο. Έργο Blue Beam. Συζητάμε μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων που υποτίθεται ότι είπε ο Wernher Von Braun στον Δρ. Carol Rosin. Έχουμε τον Ronald Reagan να μιλά στα Ηνωμένα Έθνη για μια εξωγήινη απειλή. Πρέπει να εμπιστευόμαστε όλα όσα ακούμε και βλέπουμε; Ωρες ωρες. Αλλά τι γίνεται αν και αυτό που βλέπουμε με τα μάτια δεν είναι αληθινά. Για τι μιλάω; Αναφέρομαι στην υποτιθέμενη ικανότητα του Viktor Grebennikov να δημιουργήσει μια αιωρούμενη συσκευή κατά της βαρύτητας, η οποία θεωρητικά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αναπαραγωγή ενός εξωγήινου UFO σε ένα FAKE ALIEN INVASION. Δεν ξέρω αν κανένα από αυτά είναι αληθινό, αλλά εξακολουθεί να είναι ενδιαφέρον… απολαύστε και μοιραστείτε το μήνυμα!

Πώς να ψεύξετε μια εξωγήινη εισβολή. Τζέιμς Κορμπτ 2015

Αυτό θα συμβεί όταν η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν εξωγήινοι

Την ημέρα που η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν εξωγήινοι, ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος. Πώς θα αντιδράσουν οι άνθρωποι στις εξωγήινες μορφές ζωής; Θα ανακαλύψουν οι εξωγήινοι τον πολιτισμό όπως τον ξέρουμε; Παρακολουθήστε αυτό το τρελό βίντεο για να μάθετε τι θα συμβεί όταν η Κυβέρνηση και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών επιβεβαιώσουν τελικά ότι οι εξωγήινοι είναι πραγματικοί!

Το Project Blue Beam είναι ένα πρόγραμμα που αναπτύχθηκε από τη NASA για την προσομοίωση μιας ψεύτικης εκδήλωσης UFO.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή εικονικών εικόνων που φαίνεται να είναι πολύ πραγματικές χρησιμοποιώντας ολογραφική τεχνολογία.

Μπορεί να χρησιμοποιήσει την τηλεπάθεια για να μεταδώσει ιδέες ή σκέψεις στο μυαλό ενός στόχου.

beforeitsnews.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου