Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Ο τουρκικός στρατός δεν θα μπει στην Ιντλίμπ της Συρίας:

Το γραφείο του κυβερνήτη στη νότια επαρχία Χατάι, στις 6 Μαΐου διέψευσε δημοσιεύματα που ισχυρίζονται ότι ο τουρκικός στρατός θα αναπτυχθεί με τη Συριακή αντιπολίτευση στην επαρχία Ιντλίμπ.AFP photo

«Τέτοιου είδους δηλώσεις που έγιναν από ορισμένες Αραβικές ιστοσελίδες και τους κοινωνικούς τους λογαριασμούς των μέσων ενημέρωσης,  λέγοντας ότι ο τουρκικός στρατός θα εισέλθει στην περιοχή Ιντλίμπ δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια», δήλωσε το γραφείο του κυβερνήτη.
Τα αραβικά μέσα ενημέρωσης έδωσαν αυτή την ενημέρωση μετά τη συνάντηση στην Αστάνα, αυτή την εβδομάδα, όπου η Τουρκία, η Ρωσία και το Ιράν συμφώνησαν να συστήσουν «ζώνες αποκλιμάκωσης» που περιλαμβάνει την πόλη της Ιντλίμπ και ορισμένες από τις περιοχές της Λατάκειας, Χομς, το Χαλέπι και τη Χάμα, καθώς και στη Δαμασκό , Ανατολική Ghouta, Daraa και Quneitra.
Η συμφωνία έχει σαν στόχο να σταματήσει η χρήση όλων των τύπων όπλων,μεταξύ των αντιμαχόμενων μερών στις περιφέρειες. Η συμφωνία αποσκοπεί επίσης στην εξασφάλιση της «συνεχούς και αναδυόμενης ανθρωπιστικής βοήθειας» που θα αποσταλεί στις περιφέρειες.
http://www.hurriyetdailynews.com/turkish-army-wont-enter-syrias-idlib-hatay-governor.aspx?pageID=238&nID=112808&NewsCatID=341
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΧΟΥΡΙΕΤ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.