Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Αν πέσει ο Τραμπ,το ίδιο θα συμβεί με τις ΗΠΑ.

Αυτό είναι το τρίτο μέρος μιας σειράς τριών μερών, που περιγράφει λεπτομερώς τους λόγους για τους οποίους πρέπει να φύγει ο Τράμπ από το γραφείο, από μια παγκοσμιοποιημένη προοπτική και τις μεθόδους / αποτελέσματα που θα ακολουθούσαν μια τέτοια απομάκρυνση.Γιατί πρέπει να γίνει η απομάκρυνση.
trump-clinton-capitol-building-riots-1
Από μια παγκοσμιοποιημένη επιμονή, ο Τραμπ πρέπει να φύγει και πρέπει να φύγει γρήγορα. Παρόλο που το Deep State / Globalists έχει σαφή έλεγχο της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, δεν ελέγχουν απόλυτα τον Γενικό Εισαγγελέα, Jeff Sessions και τον Πρόεδρο Τραμπ. Για τους παγκοσμιοποιητές, ο Tραμπ εξακολουθεί να είναι πολύ επικίνδυνος, όπως αποδεικνύεται από τα εξής:

         Οι πρόσφατες ενέργειες των συνεδριάσεων, οδήγησαν στη δίωξη 90 παιδόφυλων. Με κάθε διαδοχική σειρά συλλήψεων και καταδίκων, οι Sessions δουλεύουν μέχρι τη σκάλα διακίνησης και εμφανίζονται μερικά πολύ μεγάλα ονόματα στον ορίζοντα. Υπάρχουν ισχυρές φήμες ότι ο Abedin και ο Weinver μπορεί να χρειαστεί να μετατρέψουν τα στοιχεία του κράτους για να επιβιώσουν, αυτή  θα είναι μια μαζική εκκαθάριση για να προστατεύσει το βασίλειο αυτής της ανέντιμης και ηδονιστικής πρακτικής. Οι συνεδρίες ολοκληρώνουν αυτό που δεν μπορούσαν οι ερευνητές στο Penn State, δηλαδή τη δίωξη του επόμενου ανώτερου στρώματος των διακινητών. Οι συνεδρίες πρέπει να σταματήσουν και ο μόνος σίγουρος τρόπος για να το κάνουν είναι να κόψουν το κεφάλι από το φίδι, πράγμα που σημαίνει την απομάκρυνση του Tραμπ από το γραφείο.
    
Ο ίδιος αποτελεί σοβαρή απειλή για την υπάρχουσα τάξη. Ο Tραμπ κάνει το λάθος είδος θορύβου, δηλαδή, έχει κάνει το θόρυβο Glass-Steagall. Πολύ γενναιόδωρα, και σχεδόν απαρατήρητα, ο Tραμπ είναι η βάση για την παύση της αιμορραγίας της αμερικανικής οικονομίας. Η επανεισαγωγή του Glass-Steagall, θα εμπόδιζε τις τράπεζες και τους χρηματοπιστωτικούς μεσίτες να καλύψουν τις επενδύσεις επισφαλών χρεών, με τις εξασφαλίσεις από τους οικονομικούς τους πόρους, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τις επενδύσεις του καταθέτη τους. Με άλλα λόγια, το Σχέδιο Ponzi γνωστό σαν Παράγωγα Credit Swap, δεν θα είναι σε θέση να αξιοποιήσουν την πιστοληπτική ικανότητα μιας τράπεζας ή την αναδοχή από μια μεσιτεία. Οι απατεώνες της Wall Street, οι οποίοι κατέστρεψαν την οικονομία μας το 2008, θα έσπαζαν με ένα νέο νόμο το Glass-Steagall. Η νέα ρύθμιση θα μπορούσε να αναιρέσει τη διάσωση. Το 2015, ο τόκος για τα Παράγωγα Credit Swap ήταν $ 505 τρισεκατομμύρια δολάρια βάσει εκτιμώμενου χρέους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή η πράξη του Tραμπ θα αποτελούσε ουσιαστικά μια μορφή άρνησης του χρέους και αυτή η απόρριψη του χρέους είναι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει η οικονομία της Αμερικής. Αυτό είναι το ισοδύναμο του σχεδίου Greenbacks του Λίνκολν, μετά τον εμφύλιο πόλεμο. Είναι επίσης το ισοδύναμο του ασημένιου πιστοποιητικού της JFK "C-Notes". Και τι συνέβη και στους δύο Προέδρους; Εκτελέστηκαν συνοπτικά με πυροβολισμό στο κεφάλι.
Μέθοδοι αφαίρεσης του Τραμπ από το Γραφείο.
Στο Μέρος Δύο, ανέφερα ότι άρχισε να προκύπτει μια πολύ σαφής εικόνα, καθώς το Deep State έχει εγκατασταθεί σε μια προοδευτική προσέγγιση τριών κλιμακίων, για την απομάκρυνση του Προέδρου Tραμπ από το αξίωμα.
Το αρχικό σχέδιο ήταν να συγκεντρώσουμε τους ψευδείς ρωσικούς ισχυρισμούς από εφημερίδες όπως οι New York Times και η Washington Post και το αδίκημα Tραμπ, με κάποια διάταξη, όπως η διαπραγμάτευση με το νόμο "Trading with the Enemies". Παρεμπιπτόντως, αυτή ήταν η πράξη που παραβίασε ο Prescott Μπους κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς συνέχισε τις συναλλαγές με τους Ναζί. Ο Prescott Bush ήταν ο πατέρας του George H.W. Θάμνος. Αυτό το σχέδιο για την απομάκρυνση του Tραμπ από το αξίωμα έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι ο Tραμπ βρίσκεται στα πρόθυρα του πολέμου με τη Ρωσία, το οποίο καταστρέφει το επιχείρημα για την εξάντληση του Tραμπ. Ποια είναι η πιθανότητα να προκύψει μια επανάσταση από αυτή τη δράση;
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
1. Έχει αναφερθεί ευρέως ότι ορισμένα βασικά μέλη του Κογκρέσου συναντώνται κρυφά και σκοπεύουν να αποσύρουν από το αξίωμα τον Τραμπ,  σύμφωνα με τη ρήτρα αναπηρίας του 25ου. Πρωταρχικός τους στόχος ήταν οι αντιληπτές ψυχικές ασθένειες του Προέδρου, οι περισσότερες από τις οποίες θα μπορούσαν να είναι ,θεωρείται παρανοϊκή διαταραχή προσωπικότητας. Αυτή η "συλλογή δεδομένων" έχει σχεδιαστεί για να επηρεάσει το Υπουργικό Συμβούλιο, καθώς αυτοί θα είναι εκείνοι που είναι υπεύθυνοι για την ψηφοφορία για την κατάργηση του Προέδρου από το αξίωμα. Ποια είναι η πιθανότητα να προκύψει μια επανάσταση εάν η στρατηγική αυτή εφαρμοστεί από τους παγκοσμιοποιητές;ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
3. Η κάρτα δολοφονίας είναι η τρίτη και τελευταία στάση αυτής της προοδευτικής προσέγγισης για την απομάκρυνση του Προέδρου. Ποια είναι η πιθανότητα επανάστασης εάν δολοφονηθεί ο Ντόναλντ Tραμπ;ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΗ παγκόσμια πρόθεση καθορίζει τη στρατηγική.

Ποια στρατηγική θα χρησιμοποιούσε για να βγάλει το TΡΑΜΠ από τη μέση; Εξαρτάται από τον άμεσο στόχο των παγκοσμιοποιητών. Εάν οι παγκοσμιοποιητές επιδιώξουν να καταστρέψουν εντελώς τον καινούργιο λαϊκισμό, ο οποίος προέκυψε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του Τραμπ, τότε η δολοφονία είναι πιθανότατη. Μετά τη δολοφονία, οι λαϊκιστές μπαίνουν στη σύγκρουση και ο θανατηφόρος έλεγχος του  πλήθους θα χρησιμοποιηθεί. Η συνέχιση θα συνίστατο σε μαζικές συλλήψεις και φυλάκιση, σε σταλινικό στιλ. Λάβετε υπόψη ότι σε αυτό το σενάριο, θα ενημερωνόμασταν γρήγορα, πόσα εμπορικά κέντρα θα μπορούσαν να μετατραπούν σε στρατόπεδα φυλακών, με το πάτημα ενός ματιού. Αυτό το σενάριο θα έδινε στην Αμερική αυτόματο εμφύλιο πόλεμο.
Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αν δεν αποχωρήσει ο Tραμπ, θα είναι ο επόμενος JFK. Η ρωσική στρατηγική για την εξάλειψη του Τραμπ έχει έρθει μετά από καιρό. Η χρήση της 25ης τροπολογίας είναι μια μεγάλη προσπάθεια. Αυτό αφήνει τον Tραμπ και τους παγκοσμιοποιητές στο τέλος. Ο Τραμπ πρέπει να σταματήσει αυτό που κάνει ή να αντιμετωπίσει τις ιστορικές συνέπειες.Προβλέψιμο αποτέλεσμα.
Στη Βενεζουέλα, όπου ξεδιπλώνεται ένα ολοκαύτωμα του ανθρώπου, συμβαίνει το προβλέψιμο. Ο στρατός αποτυγχάνει να σταθεί με τους ανθρώπους. Αυτό είναι που η στρατιωτική άσκηση Jade Helm 16 (ήτοι το UWEX 16) ήταν όλο. Και γι 'αυτό όλα τα στρατεύματα του ΟΗΕ είναι εδώ. Θα χρησιμεύσουν σαν επιταγές για τους παγκοσμιοποιητές. Απλώς προέβλεψα μια βαθμολογία των συμμετεχόντων στον επόμενο εμφύλιο πόλεμο.

 
Η κάρτα Tραμπ.
Εάν οι παγκοσμιοποιητές επιδιώξουν να ελαχιστοποιήσουν τις αντιδράσεις των πολιτών, μετά από μια δολοφονία, θα χρειαστούν μεγάλη απόσπαση της προσοχής. Μια αντικατάσταση του Tραμπ θα πρέπει να εμφανιστεί να βρίσκεται στο πλευρό του λαού και να αναζητά δικαιοσύνη για τον Tραμπ. Αυτός, πιθανόν ο Pence, θα χρειαζόταν μια άμεση ώθηση στη δημοτικότητα, για να μειώσει την αντίσταση. Τι είδους εκδήλωση θα μπορούσε να προσφέρει αυτό το είδος ασφάλισης. Η μόνη απάντηση είναι ένα δραματικό συμβάν λανθασμένης σημαίας.
Πρόκειται μόνο για εικασίες, αλλά αν το φράγμα του Oroville έσπαζε, αυτή η κρίση θα παρείχε το είδος της διάσπασης της προσοχής από τους παγκοσμιοποιητές. Θα έκανε επίσης το νέο Πρόεδρο, να φαίνεται προεδρικός και ίσως να έχει ένα ηρεμιστικό αποτέλεσμα.
Έχω καλύψει πώς φαίνεται ότι το HAARP έχει αναφερθεί στην κρίση. Σίγουρα, με την εαρινή εκροή που έρχεται, το φράγμα είναι σε μεγάλο πρόβλημα, με ή χωρίς HAARP.
Εάν το φράγμα του Oroville σπάσει, θα εμφανιστούν οι ακόλουθες μεταβλητές.

    
Από το Oroville στο Σακραμέντο, 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι θα τεθούν σε άμεση ζημιά
    
Η πείνα θα οφείλεται στο γεγονός ότι η Κεντρική κοιλάδα της Καλιφόρνιας παράγει το δεύτερο περισσότερο ρύζι στον κόσμο. Επίσης, οδηγεί τον κόσμο το χειμώνα,σε φρούτα και λαχανικά. Τίποτα δεν θα αυξηθεί για 4-5 χρόνια
    
Ένα πλήρες 25% των φορτηγών του έθνους που σχετίζονται με το λιανικό εμπόριο προέρχονται από την Καλιφόρνια και όλες οι δυτικές διαδρομές θα ήταν υποβρύχιες. Η οικονομία θα σταματήσει.
    
Τα στρατεύματα των Ηνωμένων Εθνών στο έδαφός μας θα αποκτήσουν τον έλεγχο των πραγμάτων, καθώς θα αναδυθούν στην πράξη με το πρόσχημα της ανθρωπιστικής βοήθειας. Στην πραγματικότητα, θα διευκόλυναν το πραξικόπημα με την ταπεινή μου γνώμη.
Συμπέρασμα
Με την πολύ ταπεινή μου άποψη, το μέλλον της χώρας κρέμεται στην ισορροπία. Ποτέ πριν, η Αμερική δεν βρισκόταν ποτέ σε αυτά τα συγκεκριμένα σταυροδρόμια. Και το πιο εκπληκτικό είναι ότι οι παγκοσμιοποιητές βρίσκονται στα πρόθυρα να το βγάλουν με σχεδόν πλήρες stealth.

http://www.thecommonsenseshow.com/2017/05/09/if-trump-falls-so-does-america/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.