Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι υπάρχει μια χαμένη, υπόγεια «πόλη» κάτω από τις πυραμίδες της Γκίζας.

Υπάρχει μια απίστευτη «χαμένη» υπόγεια πόλη που βρίσκεται κάτω από τις Πυραμίδες της Γκίζας, και παρά το γεγονός ότι μόνο λίγοι γνωρίζουν γι' αυτήν σήμερα, ήταν εξαιρετικά καλά τεκμηριωμένη στο παρελθόν.
Το μυστηριώδες οροπέδιο της Γκίζας είναι ακόμη πιο συγκλονιστικό όταν συνειδητοποιήσετε ότι η αρχαία πόλη Μέμφις (σημερινή Γκίζα) είναι γεμάτη με υπόγεια περάσματα, φρεάτια, ένα σύστημα σπηλαίων και θαλάμους που κρατούν στους τοίχους τους ιστορία χιλιάδων ετών μαζί με αμέτρητα τεχνουργήματα.
Ωστόσο, οι αιγυπτιακές αρχές δεν είναι πρόθυμες να αποκαλύψουν τι βρίσκεται κάτω από την Γκίζα στο ευρύ κοινό, όπως πολλές άλλες ανακαλύψεις που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια στην Αίγυπτο.
Υπάρχει μια χαμένη ιστορία που αγνοείται εντελώς από τους επικρατέστερους μελετητές όταν πρόκειται για τον Αρχαίο Αιγυπτιακό Πολιτισμό και τις αινιγματικές Πυραμίδες που σύμφωνα με πολλούς προϋπήρχαν του ίδιου του Αιγυπτιακού Πολιτισμού.
Για να κατανοήσουμε πλήρως τα επιμέρους κομμάτια της ιστορίας που έχουμε διδαχθεί στο σχολείο, πρέπει να καταλάβουμε ότι αμέτρητες ανακαλύψεις στον πλανήτη μας έχουν αγνοηθεί εντελώς από τους επικρατέστερους μελετητές.
Εικόνα
Μια από αυτές τις ανακαλύψεις έλαβε χώρα στην Αίγυπτο, όπου ανακαλύφθηκε ένα τεράστιο σύστημα υπόγειας σήραγγας με θαλάμους και δωμάτια κάτω από την επιφάνεια του οροπεδίου της Πυραμίδας.
Μια γνήσια ιστορία του τι συνέβη κάτω από την άμμο πριν από χιλιάδες χρόνια δεν υπάρχει στις κυρίαρχες διδασκαλίες του παρελθόντος των πολιτισμών μας, και η αντανάκλασή της είναι οι αμέτρητες ανακαλύψεις που έγιναν τις τελευταίες δεκαετίες που δείχνουν ξεκάθαρα ότι η ιστορία όπως την ξέρουμε είναι μόνο μερική.
Για να κατανοήσουμε την αινιγματική υπόγεια «πόλη» που βρίσκεται κάτω από το Οροπέδιο της Γκίζας, βγαίνουμε στην  περιοχή Fayum Oasis  που βρίσκεται λίγα μίλια έξω από το Memphis Nome. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν, η λίμνη Moeris συνόρευε με την όαση Fayum και ακριβώς στις όχθες της βρισκόταν ο αινιγματικός Λαβύρινθος που περιγράφεται από  τον Ηρόδοτο  ως «ένα ατελείωτο θαύμα για μένα».
Λέγεται ότι ο μυστηριώδης «Λαβύρινθος» του εντυπωσιακού μεγέθους, περιείχε έως και 1500 δωμάτια και ισάριθμους υπόγειους θαλάμους, τους οποίους δεν επιτρεπόταν να επιθεωρήσει ο Έλληνας φιλόσοφος.
Σύμφωνα με τους φύλακες του Λαβύρινθου, «τα περάσματα ήταν μπερδεμένα και περίπλοκα», που δημιουργήθηκαν για να κρατήσουν ασφαλή τα αμέτρητα αρχαία κείμενα και τους ρόλους στους πολλούς υπόγειους θαλάμους.
Στην πραγματικότητα, αυτό το αρχαίο σύμπλεγμα εντυπωσίασε τον Ηρόδοτο με τέτοιο τρόπο που αισθάνθηκε υποχρεωμένος να μιλήσει για τη μυστηριώδη δομή:
Εικόνα
​Εκεί είδα δώδεκα ανάκτορα τακτικά διατεταγμένα, που είχαν επικοινωνία μεταξύ τους, διάσπαρτα με πεζούλια και διατεταγμένα γύρω από δώδεκα αίθουσες. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι έργο ανθρώπου, Οι τοίχοι είναι καλυμμένοι με σκαλιστές φιγούρες και κάθε αυλή είναι εξαιρετικά χτισμένη από λευκό μάρμαρο και περιβάλλεται από κιονοστοιχία.
Κοντά στη γωνία όπου τελειώνει ο λαβύρινθος, υπάρχει μια πυραμίδα, ύψους διακόσιων σαράντα ποδιών, με μεγάλες σκαλιστές φιγούρες ζώων πάνω της και μια υπόγεια δίοδο από την οποία μπορεί κανείς να εισέλθει. Μου είπαν πολύ αξιόπιστα ότι υπόγειοι θάλαμοι και περάσματα συνέδεαν αυτήν την πυραμίδα με τις πυραμίδες στο Μέμφις.
Στην πραγματικότητα, η αρχαία Μέμφις (Γκίζα) έχει ένα τεράστιο υπόγειο σύστημα που συνδυάζει μια σειρά από περίπλοκα τεχνητά περάσματα και υπόγειους ποταμούς και σήραγγες. Ενώ αυτά περιγράφηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια, οι γιγάντιες υπόγειες κοιλότητες χαρτογραφήθηκαν από το 1978 χρησιμοποιώντας ραντάρ διείσδυσης εδάφους χάρη σε  εξερευνήσεις  με επικεφαλής τον Δρ Jim Hurtak, ο οποίος λέγεται ότι εισήλθε σε τεράστιους θαλάμους που είναι μεγαλύτεροι από τους μεγαλύτερους καθεδρικούς ναούς που έχουν ανεγερθεί ποτέ άνδρας.
Εικόνα
​Ωστόσο, εκτός από τα παραπάνω, μίλησε επίσης για τη  γιγαντιαία υπόγεια μητρόπολη  που βρίσκεται  κάτω από το Οροπέδιο της Γκίζας  που λέγεται ότι είναι τουλάχιστον  15.000 ετών .
Είναι ενδιαφέρον ότι υπάρχουν πολυάριθμοι αρχαίοι συγγραφείς που υποστήριξαν το αρχείο του Ηροδότου για υπόγειες διόδους που συνδέουν μεγάλες πυραμίδες. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι  ο Ιάμβλιχος , γνωστός και ως Iamblichus Chalcidensis, ή Iamblichus of Apamea, ένας Σύρος νεοπλατωνικός φιλόσοφος κατέγραψε πληροφορίες σχετικά με μια είσοδο μέσω του σώματος της Σφίγγας που οδηγεί μέσα στη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας:
Αυτή η είσοδος εμπόδιζε στις μέρες μας από άμμους και σκουπίδια, μπορεί ακόμα να εντοπιστούν ανάμεσα στα μπροστινά πόδια του σκυμμένου κολοσσού. Παλαιότερα ήταν κλειστή από μια χάλκινη πύλη της οποίας το μυστικό ελατήριο μπορούσαν να λειτουργήσουν μόνο από τους Μάγους.
Το φρουρούσε ο δημόσιος σεβασμός και ένα είδος θρησκευτικού φόβου διατήρησε το απαραβίαστο του καλύτερα από ό,τι θα έκανε η ένοπλη προστασία. Στην κοιλιά της Σφίγγας ήταν κομμένες στοές που οδηγούσαν στο υπόγειο τμήμα της Μεγάλης Πυραμίδας.
Αυτές οι γκαλερί διασταυρώθηκαν τόσο επιδέξια κατά μήκος της πορείας τους προς την Πυραμίδα που, με την είσοδο στο πέρασμα χωρίς οδηγό σε όλο αυτό το δίκτυο, κάποιος επέστρεφε όλο και περισσότερο και αναπόφευκτα στο σημείο εκκίνησης.
Ο Κράντωρ (300 π.Χ.) ισχυρίστηκε ότι ένα σύνολο υπόγειων πυλώνων στην Αίγυπτο περιέχει γραπτές πέτρινες καταγραφές της προϊστορίας, ενώ ο Κράντωρ υποστήριξε επίσης τα γραπτά του Ηροδότου.
Ωστόσο, ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι σε αρχαίες κυλινδρικές σφραγίδες των Σουμερίων είναι γραμμένα τα αρχεία των Anunnaki και η μυστική κατοικία τους, η οποία περιγράφεται ως: «
ένα υπόγειο μέρος… μπήκε μέσα από ένα τούνελ, η είσοδός του κρυμμένη από άμμο και από αυτό που αποκαλέστε  τον Huwana … τα δόντια του σαν δόντια δράκου, το πρόσωπό του πρόσωπο λιονταριού».
Αυτά τα εξαιρετικά αρχαία κείμενα, κατακερματισμένα σε πολλά κομμάτια καταγράφουν επίσης ότι « Αυτός [Huwana] δεν είναι σε θέση να προχωρήσει, ούτε είναι σε θέση να προχωρήσει πίσω», αλλά τον έπληξαν από πίσω και τον δρόμο για «τη μυστική κατοικία  του Ο Anunnaki » δεν ήταν πλέον μπλοκαρισμένος.  ( πηγή )
Τα κείμενα των αρχαίων Σουμερίων παρείχαν εκπληκτικά μια σχετικά καλή περιγραφή της λεοντόκεφαλης Σφίγγας στη Γκίζα, ενός μνημείου που σίγουρα προϋπήρχε των αρχαίων αιγυπτιακών πολιτισμών και είχε τοποθετηθεί για να φυλάει τις Πυραμίδες και τους αμέτρητους θαλάμους και τις σήραγγες που βρίσκονται κάτω από τη Γκίζα.
Ωστόσο, βρίσκουμε περισσότερες ενδείξεις για τεράστιους υπόγειους θαλάμους στα γραπτά του Ρωμαίου ιστορικού  Πλίνιου του πρώτου αιώνα,  ο οποίος τεκμηρίωσε ότι βρίσκεται κάτω από την πανίσχυρη Σφίγγα υπάρχει ένας κρυμμένος « τάφος ενός ηγεμόνα που ονομάζεται  Χαρμάχης  που περιέχει μεγάλο θησαυρό». Παραδόξως, κάποτε ονομαζόταν η Μεγάλη Σφίγγα « Η Μεγάλη Σφίγγα Χαρμάχης που φύλαγε από την εποχή των Οπαδών του Ώρου».
Η 10η πινακίδα των Σουμερίων: Οι Anunnaki έχτισαν τις πυραμίδες
Περαιτέρω απόδειξη που υποστηρίζει την ύπαρξη των υπόγειων θόλων τεκμηριώνεται από τον Ρωμαίο ιστορικό του τέταρτου αιώνα Ammianus Marcellinus, ο οποίος τεκμηρίωσε την ύπαρξη διόδων που οδηγούν στο εσωτερικό της Μεγάλης Πυραμίδας στη Γκίζα:
«Επιγραφές που οι αρχαίοι ισχυρίζονται ότι ήταν χαραγμένοι στους τοίχους ορισμένων υπόγειων στοών και κατασκευάστηκαν περάσματα βαθιά στο σκοτεινό εσωτερικό για να διαφυλαχθεί η αρχαία σοφία από το να χαθεί
στον  πλημμύρα  . Μουσείο. Ο Altelemsani  κατέγραψε την ύπαρξη ενός εκτεταμένου τετράγωνου υπόγειου θαλάμου που βρίσκεται κάτω από το έδαφος, μεταξύ της Μεγάλης Πυραμίδας και του ποταμού Νείλου. Ο Altelemsani  έγραψε ότι κάτι τεράστιο εμπόδιζε την είσοδο από τον ποταμό Νείλο.
Ο Altelemsani  έγραψε:
«…Στις ημέρες του  Ahmed Ben Touloun , ένα πάρτι μπήκε στη Μεγάλη Πυραμίδα μέσω του τούνελ και βρήκε σε έναν πλευρικό θάλαμο ένα κύπελλο με ένα ποτήρι σπάνιου χρώματος και υφής. Καθώς έφευγαν, έχασαν έναν από το πάρτι και, όταν επέστρεψαν για να τον αναζητήσουν, τους βγήκε γυμνός και γελώντας τους είπε: «Μην με ακολουθείτε και μην με αναζητάτε» και μετά όρμησε πίσω στην πυραμίδα. Οι φίλοι του κατάλαβαν ότι ήταν μαγεμένος.
Όταν έμαθε για περίεργα συμβάντα κάτω από την Πυραμίδα, ο Αχμέντ Μπεν Τουλούν εξέφρασε την επιθυμία να δει το γυάλινο κύπελλο. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης γέμιζε νερό και ζυγίστηκε, στη συνέχεια άδειασε και ξαναζυγίστηκε. Ο ιστορικός έγραψε ότι «διαπιστώθηκε ότι είχε το ίδιο βάρος όταν ήταν άδειο με όταν ήταν γεμάτο νερό». πηγή )
Είναι ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια του 10ου αιώνα, ένας συγγραφέας με το όνομα Masoudi ισχυρίστηκε ότι προηγμένα μηχανικά αγάλματα ήταν φύλακες των υπόγειων στοών που βρίσκονται κάτω από τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας. Η περιγραφή του, πριν από χίλια χρόνια, μπορεί να συγκριθεί σε σημασία με ηλεκτρονικά ρομπότ που βλέπουμε σήμερα. Σύμφωνα με τον Μασούντι, αυτά τα ρομπότ ήταν προγραμματισμένα να καταστρέφουν όλους «εκτός από αυτούς που με τη συμπεριφορά τους ήταν άξιοι αποδοχής».
Έγραψε:  «…γραπτές αναφορές της Σοφίας και των επιτευγμάτων στις διάφορες τέχνες και επιστήμες ήταν κρυμμένες βαθιά, ώστε να παραμείνουν ως αρχεία προς όφελος εκείνων που θα μπορούσαν στη συνέχεια να τις κατανοήσουν…».
Ο Μασούντι  εξομολογήθηκε:  «…Έχω δει πράγματα που δεν περιγράφει κανείς από φόβο μήπως κάνει τους ανθρώπους να αμφιβάλλουν για τη νοημοσύνη του… αλλά και πάλι τα έχω δει…».
Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο, οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ιερείς μίλησαν για μια μακρόχρονη παράδοση της δημιουργίας υπόγειων θαλάμων από τους αρχικούς κατασκευαστές της αρχαίας Μέμφιδας. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτές οι ιστορίες επιβεβαιώθηκαν όταν ανακαλύφθηκαν μεγάλες κοιλότητες κατά τη διάρκεια μιας έρευνας που διεξήχθη στη Γκίζα το 1993.
Οι αναφορές που υποστήριζαν την ύπαρξη τεράστιων θαλάμων τεκμηριώθηκαν από μια εφημερίδα που ονομάζεται « Mystery Tunnel in Sphinx »:
«Οι εργάτες που επισκευάζουν την άρρωστη Σφίγγα ανακάλυψαν ένα αρχαίο πέρασμα που οδηγεί βαθιά στο σώμα του μυστηριώδους μνημείου. Ο αρχηγός Αρχαιοτήτων της Γκίζας, κ.  Zahi Hawass , είπε ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η σήραγγα ήταν πολύ παλιά. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί σύγχυση είναι: ποιος έχτισε το πέρασμα; Γιατί; Επιπλέον, πού οδηγεί…; Ο κ. Hawass είπε ότι δεν σχεδιάζει να αφαιρέσει τις πέτρες που κλείνουν την είσοδο. Η μυστική σήραγγα τρυπώνει στη βόρεια πλευρά της Σφίγγας, περίπου στα μισά του δρόμου μεταξύ των τεντωμένων ποδιών της Σφίγγας και της ουράς της». πηγή )
Το 1935, απίστευτες ιστορίες εμφανίστηκαν μετά από ένα δεκαετές έργο εκκαθάρισης. Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε την ίδια χρονιά από τον Hamilton M. Wright περιέγραφε την ύπαρξη των περιοχών κάτω από τη Γκίζα. Αυτές οι πληροφορίες, όπως και πολλές άλλες ανακαλύψεις, εξακολουθούν να διαψεύδονται από τις αιγυπτιακές αρχές παρά τα εκτενή στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξή τους.
Το άρθρο έγραφε: « …Ανακαλύψαμε ένα μετρό που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι πριν από 5000 χρόνια. Περνά κάτω από το μονοπάτι που οδηγεί μεταξύ της δεύτερης Πυραμίδας και της Σφίγγας. Παρέχει ένα μέσο για να περάσετε κάτω από το μονοπάτι από την Πυραμίδα του Χέοπα στην Πυραμίδα του Χεφρέν [Khephren]. Από αυτό το μετρό, έχουμε ανακαλύψει μια σειρά από φρεάτια που οδηγούν κάτω από περισσότερα από 125 πόδια, με ευρύχωρα γήπεδα και πλευρικούς θαλάμους…». πηγή )
Η ύπαρξη των εκτεταμένων υπόγειων θαλάμων az Giza είναι εξαιρετικά καλά τεκμηριωμένη, παρόλο που λίγοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο γνωρίζουν την ύπαρξή του. Οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης στη δεκαετία του 1930 περιέγραφαν υπόγειους θαλάμους και περάσματα που βρίσκονται μεταξύ του Ναού των «Ηλιακών ανδρών» που βρίσκεται στο οροπέδιο και του ναού της Σφίγγας στην κοιλάδα της Γκίζας.
Βρίσκονται στη μέση μεταξύ της Μεγάλης Σφίγγας και της Μεγάλης Πυραμίδας, ανακαλύφθηκαν επίσης τέσσερις τεράστιοι κάθετοι άξονες, ο καθένας περίπου οκτώ πόδια τετράγωνο, που οδηγούσε σε εσωτερικούς θαλάμους μέσω συμπαγούς ασβεστόλιθου.
Εικόνα
​" ...Ονομάζεται " Ο τάφος του Κάμπελ " στα σχέδια των Μασονικών και Ροδοσταυρών και "αυτό το σύμπλεγμα άξονα", είπε ο Δρ Σελίμ Χασάν, "κατέληγε σε ένα ευρύχωρο δωμάτιο, στο κέντρο του οποίου ήταν ένας άλλος άξονας που κατέβαινε σε ένα ευρύχωρο αυλή που πλαισιώνεται με επτά πλευρικούς θαλάμους…».
Σύμφωνα με αναφορές, μέσα στα μυστικά δωμάτια υπήρχαν τεράστιες, σφραγισμένες σαρκοφάγοι από βασάλτη και γρανίτη, ύψους 18 ποδιών.
Το 1935, όταν ο Δρ Σελίμ Χασάν εξερευνούσε την περιοχή, έγραψε:
 «… Ελπίζουμε να βρούμε κάποια σημαντικά μνημεία μετά τον καθαρισμό αυτού του νερού. Το συνολικό βάθος αυτής της σειράς φρεατίων είναι περισσότερο από 40 μέτρα ή περισσότερο από 125 πόδια… Κατά τη διάρκεια του καθαρισμού του νότιου τμήματος του μετρό, βρέθηκε ένα πολύ λεπτό κεφάλι ενός αγάλματος που είναι πολύ εκφραστικό σε κάθε λεπτομέρεια του πρόσωπο…". πηγή )
Παρεκκλήσι των Προσφορών, του Ενώχ και των προϊστορικών λογαριασμών Εκτός από τα παραπάνω, ο Δρ Σελίμ Χασάν ανέφερε επίσης την ανακάλυψη τριών εσωτερικών και εξωτερικών αυλών και ενός δωματίου που ονόμασαν «Παρεκκλήσι των προσφορών», κομμένο σε μια τεράστια προεξοχή βράχου που βρέθηκε μεταξύ Ο τάφος του Κάμπελ και η Μεγάλη Πυραμίδα.
Οι αναφορές αναφέρουν ότι στο κέντρο του παρεκκλησίου υπάρχουν τρεις περίτεχνοι κάθετοι στύλοι τοποθετημένοι σε διάταξη τριγωνικού σχήματος. Οι πυλώνες είναι εξαιρετικά σημαντικά σημεία της έκθεσης αφού η ύπαρξή τους πιστεύεται ότι έχει καταγραφεί στη Βίβλο.
Πιστεύεται ότι ο Έζρα, ο μυημένος συγγραφέας της Τορά είχε γνώση της ύπαρξης των περασμάτων και των μεγάλων θαλάμων κάτω από τη Γκίζα, ακόμη και πριν γράψει την Τορά.
Είναι ενδιαφέρον ότι οι αναφορές για «προηγμένες κινούμενες μηχανές» που ανακαλύφθηκαν στη Γκίζα, μαζί με μια προηγουμένως άγνωστη υπόγεια πόλη, βρίσκονται σε ένα άρθρο που γράφτηκε από το Sunday Express της 7ης Ιουλίου 1935.
Εικόνα
Ωστόσο, παρά τα εκτενή αρχαία κείμενα που τεκμηριώνουν την ύπαρξη τεράστιων σηράγγων, θαλάμων και περασμάτων κάτω από τη Γκίζα, οι αιγυπτιακές αρχές αρνούνται εδώ και καιρό την ύπαρξη αυτών, μαζί με μια σειρά από άλλες απίστευτες ανακαλύψεις στην Αίγυπτο.
Σύμφωνα με αναφορές, η πλέον «απρόσιτη» υπόγεια πόλη είναι προσβάσιμη από το εσωτερικό της Σφίγγας (αλλά και από άλλα μέρη), με σκάλες κομμένες σε συμπαγή βράχο, που οδηγούν στο σύστημα σπηλαίων κάτω από το βράχο του ποταμού Νείλου. Το τεράστιο, πολύπλοκο, υπόγειο σύστημα κάτω από το οροπέδιο της Γκίζας εκτείνεται ανατολικά, οδηγώντας προς το Κάιρο.
Σε ένα άρθρο που γράφτηκε το 1972 έγινε η ακόλουθη δήλωση:
«Κανείς δεν πρέπει να δώσει προσοχή στους παράλογους ισχυρισμούς σχετικά με το εσωτερικό της Μεγάλης Πυραμίδας ή τα υποτιθέμενα περάσματα και τους μη ανασκαμμένους ναούς και τις αίθουσες κάτω από την άμμο στην περιοχή των Πυραμίδων που διατυπώνονται από εκείνους που σχετίζονται με το λεγόμενο μυστικό λατρείες ή κοινωνίες μυστηρίου της Αιγύπτου και της Ανατολής.
Αυτά τα πράγματα υπάρχουν μόνο στο μυαλό εκείνων που επιδιώκουν να προσελκύσουν τους αναζητητές για μυστήριο, και όσο περισσότερο αρνούμαστε την ύπαρξη αυτών των πραγμάτων, τόσο περισσότερο το κοινό υποψιάζεται ότι προσπαθούμε σκόπιμα να κρύψουμε αυτό που αποτελεί ένα από τα μεγάλα μυστικά της Αιγύπτου.
Είναι καλύτερο για εμάς να αγνοήσουμε όλους αυτούς τους ισχυρισμούς παρά απλώς να τους αρνηθούμε. Όλες οι ανασκαφές μας στην επικράτεια της Πυραμίδας απέτυχαν να αποκαλύψουν υπόγεια περάσματα ή αίθουσες, ναούς, σπήλαια ή οτιδήποτε τέτοιο εκτός από τον ένα ναό που γειτνιάζει με τη Σφίγγα». πηγή )
Τα ιστορικά κείμενα τεκμηριώνουν τον εκτεταμένο αριθμό ανασκαφών που έγιναν κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα, απίστευτες συγκλονιστικές ανακαλύψεις που κρατούνται μακριά από την κοινωνία.
Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα, υπάρχει ένα συγκεκριμένο και αυστηρό μοτίβο που εφαρμόζεται στη σημερινή κοινωνία όπου μόνο ορισμένες πληροφορίες διατίθενται στον κόσμο, ενώ τα περισσότερα μέρη κρατούνται κλειδωμένα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, σχεδόν σαν να υπάρχει ένα κρυφό επίπεδο λογοκρισίας σε λειτουργία, ειδικά σχεδιασμένο για να προστατεύει τμήματα της ιστορίας που ανήκουν στην ανθρωπότητα, ένα είδος με αμνησία.
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου