Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Έκρηξη «κατέστρεψε» τμήμα των Georgia Guidestones, λέει η (GBI).

 

 Η έκρηξη «κατέστρεψε» τμήμα των Georgia Guidestones, λέει η "Georgia Bureau of Investigation (GBI)"
Από την FOX 5 Atlanta Digital Team    Δημοσίευσε 6 Ιουλίου 2022
SKYFOX πάνω από Georgia Guidestones μετά από υποτιθέμενη έκρηξη
Αεροφωτογραφία ζημιάς στους Guidestones της Georgia στις 6 Ιουλίου 2022. 

Το SKYFOX πέταξε πάνω από τη σκηνή και είδε μια από τις κολώνες να έχει γίνει συντρίμμια. Το επάνω μπλοκ φάνηκε επίσης να είναι κατεστραμμένο στη γωνία που στηριζόταν από το γκρεμισμένο μπλοκ. Δεν είναι σαφές ποιες γλώσσες βρίσκονταν στο κατεστραμμένο μπλοκ.

κομητεία ELBERT, Ga. - Το Γραφείο Έρευνας της Τζόρτζια είπε ότι μια έκρηξη κατέστρεψε ένα αμφιλεγόμενο ορόσημο στη βορειοανατολική Τζόρτζια. 

Το Georgia Guidestones, ένα αξιοθέατο από γρανίτη στην κομητεία Elbert, βρίσκεται έξω από τον Guidestone Road ακριβώς ανατολικά του Ga. Highway 77. 

Οι ερευνητές είπαν ότι άγνωστοι πυροδότησαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό γύρω στις 4 το πρωί, οι ερευνητές της κομητείας Έλμπερτ έφτασαν και παρατήρησαν ότι ένα μεγάλο μέρος της κατασκευής είχε υποστεί ζημιές. 

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Elbert ερευνά και η ομάδα βομβών GBI απάντησε. Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Elberton Granite Association Chris Kubas είπε ότι υπάρχουν σταθερές κάμερες στο χώρο που έχουν εγκατασταθεί λόγω βανδαλισμών. Είπε ότι οι κάμερες λειτουργούν ανά πάσα στιγμή και ανατροφοδοτούν ένα κέντρο αποστολής 911.

Ο Kubas είπε ότι η Elberton Granite Association έχει ρόλο στη διατήρηση των Guidestones. Τον στεναχώρησε η καταστροφή μέρους του μνημείου. 

«Είμαι λυπημένος όχι μόνο για την Έλμπερτον και την κομητεία Έλμπερτ, είμαι λυπημένος για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον κόσμο», είπε ο Κούμπας. «Αυτό ήταν ένα τουριστικό αξιοθέατο και δεν ήταν ασυνήθιστο για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρίσκονται εδώ ανά πάσα στιγμή».

Τα μνημεία, είπε, πρέπει να ήταν φιλοτεχνημένα με κόπο και χρειάστηκε τεράστια προσπάθεια για την κατασκευή των λίθων.

"Το να εξορύξετε κάτι τέτοιου μεγέθους και να αποκτήσετε αυτά τα τέσσερα από αυτά τόσο ακριβή ... με την αμμοβολή που χρειάστηκε για να γράψετε αυτές τις γλώσσες, αυτό είναι απόλυτη δεξιοτεχνία που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού", είπε ο Kubas.

Ποιοι είναι οι Οδηγοί της Γεωργίας;

Η προέλευση του μνημείου είναι διφορούμενη. Φέρεται ότι παραγγέλθηκαν από ένα άτομο με το όνομα RC Christian, που ιδρύθηκε το 1980 και έχουν γίνει ένα αξιοθέατο στην άκρη του δρόμου για ταξιδιώτες. Μερικές φορές αναφέρεται ως "America's Stonehenge" για την άγνωστη προέλευσή του. 

Το μνημείο έχει ύψος 19 πόδια και κάθε πέτρινο τετράγωνο ζυγίζει περίπου 42.000 λίβρες. Χρησιμεύει ως ημερολόγιο και είναι εγγεγραμμένο με ένα μήνυμα 10 μερών σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες. Τα μηνύματα είναι «κατευθυντήριες γραμμές» προς την ανθρωπότητα, που οι άνθρωποι έχουν προτείνει ότι είναι ένα «καλτ μήνυμα».

«Προορίζονταν για έναν μελλοντικό πληθυσμό μετά από ένα κατακλυσμικό γεγονός», είπε ο Kubas.

Elberton στην καθομιλουμένη ως «η Γρανιτένια Πρωτεύουσα του Κόσμου». Οι πέτρες κατασκευάστηκαν από τοπικό γρανίτη και κατασκευάστηκαν από μια εταιρεία της περιοχής Elberton.

Τι λένε οι Οδηγοί της Γεωργίας;

Το αγγλικό τμήμα της επιγραφής λέει:

«Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000 σε διαρκή ισορροπία με τη φύση.

Καθοδηγήστε την αναπαραγωγή με σύνεση — βελτιώνοντας τη φυσική κατάσταση και τη διαφορετικότητα.

Ενώστε την ανθρωπότητα με μια ζωντανή νέα γλώσσα.

Κυριαρχήστε το πάθος - την πίστη - την παράδοση - και όλα τα πράγματα με συγκρατημένη λογική.

Προστατέψτε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια.

Αφήστε όλα τα έθνη να αποφασίζουν για την εσωτερική επίλυση εξωτερικών διαφορών σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο.

Αποφύγετε τους ασήμαντους νόμους και τους άχρηστους υπαλλήλους.

Ισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.

Βραβείο αλήθειας — ομορφιά — αγάπη — αναζήτηση αρμονίας με το άπειρο.

Μην είσαι καρκίνος στη Γη — Αφήστε χώρο στη φύση — Αφήστε χώρο στη φύση».

Αντίδραση στη Γεωργία Guidestones, βανδαλισμοί

Η πρώην υποψήφια κυβερνήτης Kandiss Taylor πρότεινε την κατεδάφιση των Georgia Guidestones ως μέρος της πλατφόρμας της, αποκαλώντας τα "σατανικά". 

Με τα χρόνια οι Guidestones έχουν υποστεί γκράφιτι και βανδαλισμούς. 

«Αλλά δεν είχαμε ποτέ τέτοιου επιπέδου ζημιά στους Guidestones», είπε ο Kubas.

https://www.fox5atlanta.com/news/georgia-guidestones-explosion-elberton

========
σχετική μας ανάρτηση   

 2 Ιουνίου 2022

Η μεγάλη εβδομάδα των παγκοσμιοποιητών στο Νταβός, μας παρουσίασαν το καλοκαιρινό τους πρόγραμμα...τι μας περιμένει αυτό το καλοκαίρι...

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2022/06/blog-post_83.html

Φυσικά, γνωρίζουμε ότι η πρώτη  «αρχή » που είναι χαραγμένη στους Οδηγούς της Τζόρτζια  [Guidestones της Georgia], είναι «να διατηρείται η ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000 σε σταθερή ισορροπία με τη φύση», που ισοδυναμεί με μείωση πάνω από το 90 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού.

«Η Βίβλος μας λέει ότι ο Σατανάς μεταμφιέζεται σε «άγγελο φωτός» και ότι οι υπηρέτες του μεταμφιέζονται σε «υπηρέτες της δικαιοσύνης». Δεν είναι ενδιαφέρον ότι ο άνθρωπος που χρηματοδότησε τους Georgia Guidestones αποκαλούσε τον εαυτό του «RC Christian»; Είναι σύμπτωση ή αποκάλυψη;»

https://leohohmann.com/2017/12/23/bible-belt-mystery-divine-or-from-the-devil/

=======

Οι Δέκα Εντολές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και η εφαρμογή τους

1. Κρατήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000 ανθρώπους σε ισορροπία με τη φύση (= δραστική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού)

2. Καθοδηγεί την αναπαραγωγή με σύνεση - προάγει τη φυσική κατάσταση και την ποικιλομορφία (= σκόπιμη αναπαραγωγή της ανθρώπινης φυλής - ο γενετικά τροποποιημένος άνθρωπος - οι πρώτες προσπάθειες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό στις ΗΠΑ)

3. Ενώνει την ανθρωπότητα μέσω μιας νέας ζωντανής γλώσσας (= μια παγκόσμια γλώσσα - τσιπ RFID στον εγκέφαλο)

4. Κυβερνά το πάθος - πίστη - παράδοση - και όλα τα πράγματα με ισορροπημένο λόγο. (= έλεγχος μυαλού μέσω ακτίνων ELF ή τσιπ RFID)

5. Προστατέψτε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια. (= «αποτελεσματικά δικαστήρια» υπήρχαν ήδη το 1945 - όποιος πέφτει εκτός χαρακτήρα τιμωρείται - κάθε κακό απεικονίζεται θετικά)

6. Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνούν εσωτερικά και να επιλύουν εξωτερικές διαφορές ενώπιον ενός παγκόσμιου δικαστηρίου. (= Μία παγκόσμια κυβέρνηση = δικτατορία συν ίδρυση παγκόσμιου δικαστηρίου)

7. Αποφύγετε τους ασήμαντους νόμους και τους άχρηστους υπαλλήλους. (= Αυστηροί νόμοι - κανένα έλεος, καμία εξαίρεση για κανέναν)

8. Εξισορροπεί τα προσωπικά δικαιώματα και τις κοινωνικές υποχρεώσεις. (= δουλειά και υπηρέτηση του κράτους)

9. Εξυμνεί την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη και αναζητά την αρμονία με το υψηλότερο. (= Ποιος ορίζει τι είναι η αλήθεια, η ομορφιά, η αγάπη και η αρμονία με το υψηλότερο; Ο  Pontifex Maximus  ως η πνευματική κεφαλή αυτού του διεστραμμένου κόσμου.)

10. Μην είσαι καρκίνος της γης - άφησε χώρο για τη φύση. (= Όσο λιγότεροι είστε, τόσο το καλύτερο για τη φύση - βλέπε σημείο 1: δραστική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού από 7 δισεκατομμύρια σε 500 εκατομμύρια = 6.500.000.000 άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν ή να καταστραφούν!)

Πηγή: The Georgia Guidestones 

========

Ο στόχος των παγκοσμιοποιητών για ερήμωση του κόσμου με γνώμονα τις αρχές που κυριολεκτικά έχουν τεθεί σε πέτρα – οι κατευθυντήριες στήλες της Γεωργίας

Georgia Guidestones

( Natural News ) Τα μέλη της Λέσχης της Ρώμης, που τώρα αναφέρονται ως «παγκοσμιοποιητές» ή «παγκόσμια ελίτ», μπορεί ήδη να εργάζονται για να επιτύχουν τους στόχους τους με γνώμονα τις αρχές που κυριολεκτικά έχουν τεθεί σε πέτρα.

Στο υψηλότερο σημείο στην κομητεία Έλμπερτ της Τζόρτζια, ένα τεράστιο μνημείο από γρανίτη στέκεται ψηλά με μια σειρά από οδηγούς που προορίζονται για τις μελλοντικές γενιές.

Ονομάζεται Georgia Guidestones, έχει μια πλάκα που βρίσκεται στο κέντρο και τέσσερις τοποθετημένες γύρω της. Ένα επιστέγασμα βρίσκεται στην κορυφή των πέντε πλακών, οι οποίες είναι αστρονομικά ευθυγραμμισμένες. Αναφέρεται επίσης ως "American Stonehenge", χρησιμεύει ως ουράνιο ρολόι - καταγράφοντας το πέρασμα του χρόνου μέσω ειδικών χαρακτηριστικών. Το μνημείο έχει περιγραφεί ως «μια κατασκευή υψηλής μηχανικής που παρακολουθεί άψογα τον ήλιο».

Οι τέσσερις πλάκες περιέχουν 10 οδηγούς σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες – μία γλώσσα σε κάθε όψη των τεσσάρων μεγάλων όρθιών λίθων. Είναι χαραγμένα στα αγγλικά, ισπανικά, σουαχίλι, χίντι, εβραϊκά, αραβικά, κινέζικα και ρωσικά.

Το σύνολο των οδηγών έχει ως εξής:

Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000 σε διαρκή ισορροπία με τη φύση.

Καθοδηγήστε την αναπαραγωγή με σύνεση – βελτιώνοντας τη φυσική κατάσταση και τη διαφορετικότητα.

Ενώστε την ανθρωπότητα με μια ζωντανή νέα γλώσσα.

Κυβερνήστε το πάθος – την πίστη – την παράδοση – και όλα τα πράγματα με συγκρατημένη λογική.

Προστατέψτε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια.

Αφήστε όλα τα έθνη να αποφασίζουν για την εσωτερική επίλυση εξωτερικών διαφορών σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο.

Αποφύγετε τους ασήμαντους νόμους και τους άχρηστους υπαλλήλους.

 Ισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.

Βραβείο αλήθειας – ομορφιάς – αγάπης – αναζήτησης αρμονίας με το άπειρο.

Μην είστε καρκίνος στη γη – Αφήστε χώρο στη φύση.

Ένα συντομότερο μήνυμα είναι εγγεγραμμένο στην κορυφή της δομής σε τέσσερις αρχαίες γλώσσες, δηλαδή τη βαβυλωνιακή σφηνοειδή γραφή, την κλασική ελληνική, τη σανσκριτική και τα αιγυπτιακά ιερογλυφικά. Το μήνυμα λέει: «Ας είναι αυτοί οι οδηγοί σε μια εποχή λογικής».

Ο όμιλος σκοπεύει να ερημώσει τον κόσμο πίσω από τους Οδηγούς Γεωργίας

Το καλοκαίρι του 1979, ένας άνδρας που παρουσιάστηκε ως RC Christian πλησίασε την Elberton Granite Finishing Company και ανέθεσε τη δομή. Ο Κρίστιαν εξήγησε ότι οι πέτρες θα λειτουργούσαν ως πυξίδα, ημερολόγιο και ρολόι και θα πρέπει να είναι ικανές «να αντέχουν σε καταστροφικά γεγονότα».

Ο Joe Fendley του Elberton Granite υπέθεσε ότι ο Κρίστιαν ήταν “a nut” και προσπάθησε να τον αποθαρρύνει παρέχοντας μια προσφορά για την προμήθεια που ήταν πολλές φορές υψηλότερη από οποιοδήποτε έργο που είχε αναλάβει προηγουμένως η εταιρεία, λέγοντας ότι οι οδηγοί θα απαιτούσαν πρόσθετα εργαλεία και συμβούλους. Προς έκπληξη του Fendley, ο Christian αποδέχτηκε την προσφορά.

Όταν κανόνισε την πληρωμή, ο Christian παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο. Ενώ ήταν υποχρεωμένος να αποκαλύψει την ταυτότητά του στον διευθυντή της τοπικής τράπεζας, αυτό ήταν υπό την προϋπόθεση της απόλυτης εμπιστευτικότητας. Μέχρι σήμερα, το πραγματικό όνομα του Christian και η πραγματική ταυτότητα της οργάνωσής του είναι άγνωστα.

Στις 22 Μαρτίου 1980, το μνημείο αποκαλύφθηκε ενώπιον ενός ακροατηρίου που περιγράφεται ποικιλοτρόπως ως 100 ή 400 ατόμων. Ο Κρίστιαν αργότερα μεταβίβασε την κυριότητα της γης και των οδηγών στην κομητεία Έλμπερτ.

Ενώ η ταυτότητα της οργάνωσης που εκπροσωπείται από τον Christian παραμένει άγνωστη, οι Οδηγοί της Γεωργίας (Georgia Guidestones) θεωρήθηκαν από ορισμένους ως επιβεβαίωση ότι υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που σκοπεύει να μειώσει δραματικά τον πληθυσμό του κόσμου. 

Οι στόχοι της Λέσχης της Ρώμης περιλαμβάνουν την ερήμωση του πληθυσμού

Η Λέσχη της Ρώμης ιδρύθηκε το 1968 – ένας από τους πολλούς οργανισμούς που ιδρύθηκαν ή χρηματοδοτήθηκαν από τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ για να προωθήσουν την υπόθεση της παγκόσμιας κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ).

Μέλη της Λέσχης της Ρώμης έχουν συμπεριλάβει μερικούς από τους πλουσιότερους και ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο, όπως ο ιδρυτής του CNN , Τεντ Τέρνερ, ο Τζορτζ Σόρος, ο Χένρι Κίσινγκερ, η βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας, ο πρίγκιπας Φίλιππος και ο Μπιλ Γκέιτς.

Η ομάδα συνδέεται συχνά με τους Οδηγούς της Γεωργίας.

Εκτός από τα χρήματα για την κατασκευή του, οι στόχοι που ορίζονται στους Οδηγούς της Γεωργίας είναι στενά ευθυγραμμισμένοι με τους στόχους και τα έργα του Club of Rome. Οι στόχοι της Λέσχης της Ρώμης περιλαμβάνουν την ερήμωση του πληθυσμού, τον περιβαλλοντισμό σε βάρος της ανθρωπότητας και της παγκόσμιας θρησκείας. Αυτοί οι στόχοι ουσιαστικά συνόψισαν τους 10 οδηγούς που είναι χαραγμένοι στους Guidestones της Georgia.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος, ένα από τα εξέχοντα μέλη της ομάδας, είπε κάποτε: «Αν μετενσαρκωνόμουν θα ήθελα να επιστρέψω στη [Γη] ως δολοφόνος ιός για να μειωθούν τα επίπεδα του ανθρώπινου πληθυσμού».

Ο Μορίς Στρονγκ, στενός συνεργάτης του Ροκφέλερ για περισσότερα από 50 χρόνια, είχε διατελέσει υφυπουργός του ΟΗΕ αρκετές φορές και είχε προταθεί ως γενικός γραμματέας κάποτε. Υπήρξε μια σημαντική δύναμη στην προώθηση πολιτικών σε επίπεδο ΟΗΕ που σχετίζονται με τη Θρησκεία της Νέας Εποχής, τον περιβαλλοντισμό και την παγκόσμια κυβέρνηση.

Το Georgia Guidestones επιτάχθηκε μόλις μερικά χρόνια αφότου ο Strong ίδρυσε ένα θρησκευτικό κέντρο New Age στο Κολοράντο.

Η έννοια των 10 ηθικών εντολών που σχετίζονται με την Παλαιά Διαθήκη επαναλαμβάνεται και αλλού από τα μέλη της Λέσχης της Ρώμης. Ο ο ιδρυτής του CNN , Τεντ Τέρνερ (Turner) συνέταξε αυτό που ονόμασε 10 εθελοντικές πρωτοβουλίες, οι οποίες περιελάμβαναν τον έλεγχο του πληθυσμού και αποφάσεις για τη φροντίδα του περιβάλλοντος με διάφορους τρόπους. Κατέχει μια εκπληκτική έκταση 2 εκατομμυρίων στρεμμάτων, κυρίως στο Νέο Μεξικό, τη Νότια Ντακότα, τη Νεμπράσκα και τη Γεωργία.

Ο Γκέιτς και οι διάφοροι τρόποι του να ερημώσει τον κόσμο

Και μετά, υπάρχει ο Γκέιτς. Είναι ίσως ο πιο δημοφιλής παγκοσμιοποιητής στη σύγχρονη εποχή και ένας τεράστιος υπέρμαχος της ερήμωσης του πληθυσμού .

https://populationmatters.org/news/2021/05/conspiracy-chaos-coronavirus-bill-gates-un-and-population

Το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates υποστηρίζει εδώ και καιρό την αναπαραγωγική υγεία και τα δικαιώματα στις αναπτυσσόμενες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών οικογενειακού προγραμματισμού. Το ίδρυμα έχει επίσης δεσμευτεί δισεκατομμύρια για την υποστήριξη προγραμμάτων εμβολιασμού. 

Ο Γκέιτς έχει μιλήσει δημόσια για τα οφέλη της επιβράδυνσης της αύξησης του πληθυσμού μέσω της βελτιωμένης υγειονομικής περίθαλψης πολλές φορές. Για παράδειγμα, σε μια ομιλία του TED το 2010 σχετικά με τρόπους μείωσης των κλιματικών εκπομπών, ο Γκέιτς αναγνώρισε τον πληθυσμιακό παράγοντα και δήλωσε ότι θα μπορούσαμε να τον μειώσουμε «αν κάνουμε πραγματικά εξαιρετική δουλειά στα νέα εμβόλια, την υγειονομική περίθαλψη και τις υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας».

Είναι ένα από τα πλουσιότερα και με τη μεγαλύτερη επιρροή άτομα στον κόσμο. Το   περιοδικό Land Report ανέφερε τον Ιανουάριο ότι ο Γκέιτς έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο ιδιωτικών γεωργικών εκτάσεων στις ΗΠΑ

Μια αγορά 171 εκατομμυρίων δολαρίων 14.500 στρεμμάτων προνομιούχων γεωργικών εκτάσεων στην ανατολική Ουάσιγκτον το 2018 του έδωσε περίπου 242.000 στρέμματα γεωργικής γης, που είναι σχεδόν όσο το Χονγκ Κονγκ.

Αυτό είναι μέρος ενός ευρύτερου χαρτοφυλακίου γης 269.000 στρεμμάτων που ανήκει στον Gates και σε συνδεδεμένες οντότητες σε 19 πολιτείες, με τις μεγαλύτερες εκμεταλλεύσεις στη Λουιζιάνα (69.071 στρέμματα), το Αρκάνσας (47.927 στρέμματα) και την Αριζόνα (25.750 στρέμματα).

Ένας μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης όπως ο Τέρνερ και ένας πολυδισεκατομμυριούχος τεχνολογίας όπως ο Γκέιτς δεν είναι το είδος των ανθρώπων που θέλουν να κατέχουν μεγάλα κομμάτια γης – εκτός κι αν κάποιος οδηγός τους υποχρεώσει να το κάνουν. Στο μυαλό τους, τουλάχιστον, προσπαθούν να προστατεύσουν τη φύση.

Ακολουθήστε  το Depopulation.news  για περισσότερα νέα σχετικά με άτομα και ομάδες που σκοπεύουν να ερημώσουν τον κόσμο.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

StrangeSounds.org

PopulationMatters.org

AgFunderNews.com

πηγή 16-9-2021

https://naturalnews.com/2021-09-16-globalists-depopulation-goal-guided-by-georgia-guidestones.html

hellenicrevenge.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου