Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021

Ευχόμαστε να μην ισχύει! Ψώνια στα καταστήματα λιανικής από Σεπτέμβριο ΜΟΝΟ με πιστοποιητικό εμβολιασμού; Δημοσίευμα-«ΒΟΜΒΑ»

 

Ως πού θα το φτάσουν;;;

Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» έρχεται σήμερα να ταράξει τα νερά και να φέρει στο προσκήνιο για πρώτη φορά την πιθανότητα να υπάρξει ρύθμιση για είσοδο στα καταστήματα λιανικής μόνο για πελάτες που έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα, που έχει μία από τις μεγαλύτερες απηχήσεις στον τύπο πανελλαδικά, σημειώνει στο κέντρο του πρωτοσέλιδού της τα εξής:

«Εμβόλιο ή…σπίτι! Μόνο εμβολιασμένοι στα καταστήματα λιανικής. Εργαζόμενοι στα καταστήματα και πελάτες θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού από Σεπτέμβριο».

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το μέτρο αναμένεται να λειτουργήσει καθολικά στην αγορά από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς πρόκειται για ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα για το οποίο θα πρέπει να τοποθετηθούν κυβερνητικά στελέχη αλλά και άνθρωποι της αγοράς, την ώρα που συζητιούνται ήδη οι υποχρεωτικότητες για τον τουρισμό, την εστίαση και την εκπαίδευση:

el.gr

1 σχόλιο:

  1. Όπως καταλάβατε όλοι, η πρόταση αυτή εισάγεται και σε άλλες χώρες, άρα δεν είναι ελληνικό εφεύρημα. Εκπορεύεται από την μασονική συντονιστική και δεν πατάει σε κανένα είδος νομιμότητας. Προσπαθούν λοιπόν να ωθήσουν παγκοσμίως σε αναταραχές, (γιατί σε λίγο ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να φάει τι θα κάνει) για να έχουν αίτιο της χρήσης του στρατού. Αλλά σχεδιάζουν μεν αυτοί, σχεδιάζει κι ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή