Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Η 30χρονη γυναίκα έμεινε με σπασμούς μετά το «εμβόλιο» COVID-19./ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 33ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!! ΝΕΚΡΟΣ 14 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΤΗΣ Pfizer Ή Moderna .

 

Η 30χρονη γυναίκα έμεινε με σπασμούς μετά το «εμβόλιο» COVID-19

ΚΑΡΟΛΙΝΑ - Μια κτηματομεσίτης απο τη Βόρεια Καρολίνα παραδέχεται ότι η ζωή της εξεχθήκε με απίθανο τρόπο. Εν τω μεταξύ μαθαίνουμε το όνομα μιας ακόμη νευρολογικής διαταραχής μετά από τις ενέσεις.

Η Dominique de Silva έλαβε μία από τις πειραματικές ενέσεις κατά του COVID-19 στις 18 Μαρτίου, σύμφωνα με τη σελίδα της στο Instagram. Έλαβε την ένεση στο Λας Βέγκας. Πολλοί άνθρωποι ζήτησαν από την κυρία de Silva να διευκρινίσει ποια ένεση έλαβε. Αλλά δεν το έχει κάνει.

Σχεδόν 550.000 δόσεις Pfizer και Moderna είχαν χορηγηθεί στη Νεβάδα από τις 10 Μαρτίου, σύμφωνα με το Associated Press. Το ιογενές DNA Johnson & Johnson είχε εγκριθεί για επείγουσα χρήση στις 27 Φεβρουαρίου.


Η Clark County, όπου βρίσκεται το Λας Βέγκας, άρχισε να χορηγεί 24.000 δόσεις J&J στις 9 Μαρτίου. Ο κυβερνήτης Steve Sisolak έλαβε την ένεση J&J στις 11 Μαρτίου. 

Τι δήλωσε η De Silva για την ένεσή της:

«Εγώ πήρα την απόφαση να πάρω το θησαυρό μου πριν φύγω από το Λας Βέγκας για να επιστρέψω στην πατρίδα μου στη Βόρεια Καρολίνα, γιατί ήθελα να το παίξω με ασφάλεια και να σιγουρευτώ ότι οι γύρω μου δεν βλαπτουν.

Με βάση όλα τα παραπάνω, θα μαντέψουμε ότι έκανε το «και ολοκληρωμένο» εμβόλιο της J&J. Ανεξάρτητα δεν έχει πολυ σημασία καθώς όλα είναι εξίσου επικίνδυνα και δηλητηριώδη.

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 33ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!! ΝΕΚΡΟΣ 14 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΤΗΣ Pfizer Ή Moderna ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - Ένας 33χρονος σύζυγος από τη Νέα Υόρκη είναι νεκρός σε μια άλλη περίπτωση ενέσεως...έσκασε η καρδιά του!!!

Ο Jordan Hayes έλαβε την πρώτη του δόση πειραματικού mRNA στις 23 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τη σελίδα του στο Facebook. Δεν είναι σαφές ποιο πειραματικό δηλητήριο έλαβε. Αλλά η Pfizer και η Moderna ήταν οι μόνες δύο πειραματικές ενέσεις που ήταν διαθέσιμες για χρήση έκτακτης ανάγκης στις Ηνωμένες Πολιτείες εκείνη την εποχή.Η ανάρτηση στο Facebook που έχει διαγραφεί από τότε φαίνεται να δείχνει μια φωτογραφία μιας κλινικής εμβολίων.


Ο κ. Hayes όχι μόνο είπε ότι οι μη εμβολιασμένοι είναι μια αποτυχημένη κοινωνία, αλλά τους χαρακτήρισε «ηλίθιους». Τόνισε ότι το μήνυμά του μιλούσε «με όλη μου την καρδιά».

Ο κ. Hayes προφανώς έλαβε τη δεύτερη ένεση mRNA στις 24 Μαρτίου. Γιόρτασε ότι  «εμβολιάστηκε πλήρως» και τώρα ήταν σε θέση να «φιλήσει όλους τους φίλους του στα χείλη».


Ο κ. Hayes μπηκε στην έκτακτης ανάγκης στο Νοσοκομείο Mount Sinai την 1η Ιουλίου και παραπονιόταν για πόνο στο στήθος.


Η υγεία του επιδεινώθηκε γρήγορα από εκεί. Οι πόνοι στο στήθος μετατράπηκαν σε καρδιακή προσβολή που απαιτούσαν δύο χειρουργικές επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς. Ο κ. Hayes υπέστη πολλαπλά εγκεφαλικά επεισόδια κατά τη διάρκεια των χειρουργικών επεμβάσεων. Πέθανε στις 6 Ιουλίου, σύμφωνα με μια σελίδα του GoFundMe. Επιβίωσε η χήρα του.

Ο κ. Hayes ήταν συγγραφέας και λάτρης των σκύλων. Αρκετές φωτογραφίες του με σκύλους είναι όλες που παραμένουν στη μεταθανάτια ή ιδιωτικοποιημένη σελίδα του στο Facebook.

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου