Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Νέες συγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

 DSC_8706

Στο Σύνταγμα συγκεντρώθηκαν 200 - 300 άτομα τα οποία κρατούσαν ελληνικές σημαίες και εικόνες και φώναζαν συνθήματα κατά του εμβολιασμού - Επιτέθηκαν λεκτικά στους δημοσιογράφους - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Λευκό Πύργο και την πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Πάτρα.


Νέες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη πραγματοποιούν αυτήν την ώρα πολίτες που όπως αναφέρουν τάσσονται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορωνοϊό.

Στο Σύνταγμα όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες του protothema.gr, συγκεντρώθηκαν 200 - 300 άτομα τα οποία κρατούσαν ελληνικές σημαίες και εικόνες και φώναζαν συνθήματα κατά του εμβολιασμού.

Οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν λεκτικά στους δημοσιογράφους που παρακολουθούσαν τη συγκέντρωση αλλά και στις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν επί της Λεωφόρου Αμαλίας.

Αντιεμβολιαστές Σύνταγμα (2)

antiemvoliastes__1_
antiemvoliastes__2_
antiemvoliastes
antiemvoliastes-arthrouΣυγκέντρωση στον Λευκό Πύργο.


«Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τον Covid – 19» γράφει ένα κεντρικό πανό που υπογράφει ο «Ιερός Λοχος 2012» ενώ τα συνθήματα που ακούγονται είναι κατά του κορωνοϊού, των εμβολιασμών και των περιοριστικών μέτρων και υπέρ της Μακεδονίας και της πατρίδας!

Οι διαδηλωτές αντιδρούν, όπως λένε, στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των πολιτών και φωνάζουν επίσης «κάτω τα χέρια απ’ τα παιδιά μας».

Αυτήν την ώρα πραγματοποιούν ομιλίες στην πλατεία του Λευκού Πύργου ενώ σε λίγη ώρα, όπως έγινε γνωστό, θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το Δημαρχιακό Μέγαρο, την ΕΡΤ3 και στη συνέχεια θα καταλήξουν στο άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σημειώνεται ότι οι διαδηλωτές είναι σαφώς κατά πολύ λιγότεροι από τις προηγούμενες κινητοποιήσεις. Διακριτική αλλά ισχυρή είναι η παρουσία της αστυνομίας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του GRTimes.gr:


λευκος-πυργος-θεσσαλονικη-συγκεντρωση
συγκεντρωση-κατα-εμβολιου-2

Νέα συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι αντιεμβολιαστές και στην Πάτρα. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Γεωργίου στις 8 το βράδυ.

protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου