Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

26χρονος Νεκρός στη Κέρκυρα..Ειχε εμβολιαστεί για να εργαστει σε Τουριστική Επιχείρηση./38χρονος Κρατούμενος απεβίωσε 10 μερες μετα τον εμβολιασμό του με Τζόνσον στις Φυλακές Κέρκυρας.

 26χρονος ειχε εμβολιαστεί γαι να εργαστεί σε Ξενοδοχείο της Κέρκυρας…Σύμφωνα με ανάρτηση πέθανε χθες στην Κέρκυρα  25/07/21 και κηδεύτηκε σήμερα στην Βέροια.

Πήγε στο εμβολιαστικό κέντρο και ενα τέταρτο μετα το “τσίμπημα” οπως το λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσε κατω..Διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο αλλα δεν τα καταφερε..Αλλη μια Δολοφονία με τα πειραματικα σκευάσματα αλλος ενας νεος που ηθελε να μην χάσει την εργασία του σε Ξενοδοχείο κατέληξε στο Χώμα…

amazonios.net

38χρονος Κρατούμενος απεβίωσε 10 μερες μετα τον εμβολιασμό του με Τζόνσον στις Φυλακές Κέρκυρας.

38χρονος Kρατούμενος στις Φυλακές Κέρκυρας απεβίωσε 10 μέρες μετα τον εμβολιασμό του με το μονοδοσικό σκεύασμα  της Τζόνσον..

Συγκεκριμένα ειχε εμβολιαστεί στις 15 Ιουλίου.Σήμερα (26.07.21)  το πρωί αισθάνθηκε ταχυκαρδία και στη συνέχεια υπέστη  ανακοπή.

Ειδοποιήθηκε το Νοσοκομείο και ασθενοφόρο εστάλη για την μεταφορά του. Έγιναν προσπάθειες από τους Γιατρούς  να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν..Η σορός του θα παραμείνει στο Γενικο Νοσοκομείο για τη διεξαγωγή Νεκροψίας Νεκροτομής.

amazonios.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου