Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανακοίνωση του Συνδικάτου Επαγγελματιών Οδηγών που αποστασιοποιείται από την φημολογούμενη απεργία των οδηγών φορτηγών και δηλώνει ξεκάθαρα.”Δεν υπάρχει καμία απεργία”

 

Με σημερινή του ανακοίνωση το ΣΕΟΦΑΕ ξεκαθαρίζει ότι ούτε οι ίδιοι έχουν οργανώσει κάτι σαν επίσημος φορέας και ούτε μάλιστα έχουν ενημερωθεί οι ίδιοι για να συμμετέχουν.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες εβδομάδες από διάφορες ανακοινώσεις ανυπόγραφες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ενημέρωναν το κοινό για μια πανελλαδική απεργία και μάλιστα με μεγάλη συμμετοχή από τους οδηγούς των φορτηγών . Η συγκεκριμένη ανακοίνωση για απεργία αφορούσε τα μέτρα υποχρεωτικότητας του εμβολίου που ετοιμάζεται να προωθήσει η κυβέρνηση.

Η αναστάτωση που προκλήθηκε δεν ήταν μικρή καθώς γινόταν συγκεκριμένη αναφορά για ελλείψεις τροφίμων και καυσίμων στην αγορά καθώς δηλωνόταν ότι η απεργία θα ήταν επ αόριστων μέχρι την στιγμή που η κυβέρνηση θα έπαιρνε όλα τα μέτρα πίσω.

Έρχεται τώρα το συνδικάτο να ενημερώσει τους συναδέρφους τους μισθωτούς οδηγούς ότι δεν έχει προκηρυχθεί καμία απεργία αφού δεν υπάρχει ανακοίνωση, οι ίδιοι και οι υπόλοιπες Ομοσπονδίες δεν γνωρίζουν ποιός οργανώνει τι και γενικότερα αφήνει να εννοηθεί ότι παραμένει μονάχα ως φήμη που κυκλοφορεί μονάχα στο διαδίκτυο καθώς ούτε κάποιο δελτίο τύπου υπάρχει για το συγκεκριμένο θέμα.

Με όλα τα παραπάνω όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί δημιουργούνται πολλά ερωτήματα.

Ποιοί κρύβονται πίσω από τέτοιες ανακοινώσεις, τι συμφέροντα εξυπηρετούν κια ποιός ο σκοπός τους;

Αν όντως είναι μια αυθόρμητη κίνηση στο διαδίκτυο όπως έχουν γίνει διάφορες στο παρελθόν και μάλιστα με επιτυχία, για ποιό λόγο δεν έχουν ενημερωθεί οι άνθρωποι των ομοσπονδιών για μαζικότερη κινητοποίηση;

Το σίγουρο είναι ότι σε καταστάσεις κρίσεων όπως είναι αυτή που διανύουμε ο πόλεμος συμφερόντων, εντυπώσεων και η τακτική της προπαγάνδας είναι σε έντονη μορφή.

Όπως και να χει ο αγώνας κατά της υποχρεωτικότητας ούτε αρχίζει και ούτε σταματάει σε καμία απεργία οδηγών φορτηγών.

Είναι μαζικός, είναι του απλού λαού, αυτών των ανθρώπων που κατέκλυαν τους δρόμους και τα πεζοδρόμια για να δηλώσουν την αντίθεσή τους και θα συνεχίζουν να το κάνουν οπότε κανένας πόλεμος λάσπης και προπαγάνδας θα φρενάρει αυτή την κατάσταση.

 

επιμέλεια:romioitispolis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου