Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021

Τα εμβόλια Pfizer Covid «Καταστρέφουν κάθε σύστημα του ανθρώπινου σώματος» προειδοποιούν οι Ισραηλινοί εμπειρογνώμονες υγείας.

 

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής γύρω από τα εμβόλια επικεντρώθηκε στο τσίμπημα AstraZeneca, το οποίο συνδέεται με θανάσιμους θρόμβους αίματος, η ένεση Pfizer είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο επικίνδυνη, με βάση τα τελευταία δεδομένα.

Η έκθεση του IPC τον Απρίλιο προειδοποιεί ότι η ένεση με το εμβόλιο Pfizer θα μπορούσε να οδηγήσει σε καταστροφικά προβλήματα υγείας, τα οποία αποδεικνύονται από τις αμέτρητες ισραηλινές ζωές που έχουν υποστεί ζημιά από το τρύπημα.

Η έκθεση αναφέρει: «Ποτέ δεν έχει τραυματίσει  ένα εμβόλιο! Λάβαμε 288 αναφορές θανάτων που συμβαίνουν κοντά στον εμβολιασμό (90% έως 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό). Το 64% είναι άντρες. "

Ωστόσο, τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας του Ισραήλ ισχυρίζονται ότι μόνο 45 θάνατοι συνέβησαν κοντά στον εμβολιασμό. Όπως αναφέρει η έκθεση, αυτή η «οθόνη καπνού», η έλλειψη διαφάνειας και εξαπάτησης οδηγεί μόνο σε περισσότερους θανάτους.

Εάν τα αριθμητικά στοιχεία που περιέχονται στην αναφορά IPPC είναι έγκυρα, τότε περισσότεροι Ισραηλινοί έχουν πεθάνει από το τρύπημα Pfizer από ό, τι οι Ευρωπαίοι από το τρύπημα AstraZeneca σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η έκθεση προειδοποιεί: «Σύμφωνα με στοιχεία του Κεντρικού Στατιστικού Γραφείου (CBS), τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 2021, εν μέσω της επιχείρησης εμβολιασμού, σημειώθηκε αύξηση 22% στη συνολική θνησιμότητα στο Ισραήλ σε σύγκριση με τον διμηνιαίο μέσο όρο θνησιμότητα τον προηγούμενο χρόνο.

"Στην πραγματικότητα, η περίοδος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2021 είναι η πιο θανατηφόρα την τελευταία δεκαετία, με τα υψηλότερα συνολικά ποσοστά θνησιμότητας, σε σύγκριση με τους αντίστοιχους μήνες τα τελευταία 10 χρόνια."

Η έκθεση υπογραμμίζει ότι οι νεότεροι ηλικίας μεταξύ 20 και 29 ετών φαίνεται να είναι οι δημογραφικοί που είδαν την πιο δραματική αύξηση της θνησιμότητας μετά την έναρξη του εμβολίου Pfizer.

«Σε αυτήν την ομάδα, κατά την ίδια περίοδο εμβολιασμού, Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2021, σημειώθηκε αύξηση 32% στη συνολική θνησιμότητα σε σύγκριση με τη μέση διμηνιαία μέση θνησιμότητα το 2020.

«Η στατιστική ανάλυση πληροφοριών από το  Κεντρικό Στατιστικό Γραφείο , σε συνδυασμό με πληροφορίες από το  Υπουργείο Υγείας , οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των εμβολιασμένων εκτιμάται σε περίπου 1: 5000 (1: 13000 σε ηλικίες 20-49, 1) : 6000 σε ηλικίες 50-69, 1: 1600 σε ηλικίες 70+). "

Με βάση αυτά τα δεδομένα, η IPC εκτιμά ότι ο αριθμός των θανάτων στο Ισραήλ που σημειώθηκαν κοντά στο εμβόλιο Pfizer είναι περίπου 1.000-1.100 άτομα. Η έκθεση αναφέρει ότι ο κίνδυνος θανάτου μετά τον δεύτερο εμβολιασμό είναι υψηλότερος από τον κίνδυνο θανάτου μετά τον εμβολιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου