Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΕΛΟΣ. Απο ΑΚΡΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ πηγή- κλειδί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επικύρωσε με διάταγμα, 5 υποχρεωτικές θεραπείες πρωτοκόλλου για τη θεραπεία του κορονοϊού , με ισχύ από την 1η Οκτωβρίου 2021.

Σε 24/48 ώρες εγγυώνται την θεραπεία της νόσου (τα ίδια υιοθετήθηκαν για τον Μπερλουσκόνι, Τραμπ ).Από τις 20 Οκτωβρίου, η έγκριση των εμβολίων που έχουν εγκριθεί "έκτακτης ανάγκης" λόγω έλλειψης έγκυρων θεραπειών, λήγει.... Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε να αποκτήσει την ανοσία της αγέλης έως τα τέλη

Σεπτεμβρίου ακριβώς εν αναμονή αυτής της προθεσμίας. Κάτω απ αυτές τις συνθήκες, ψηφίστηκαν, οχι μόνον εδώ, τα νομοθετικά διατάγματα για υποχρεωτικότητα και υποχρεωτικά "πράσινα διαβατήρια", ώστε να αναγκάσει τον εμβολιασμό του μεγαλύτερου αριθμού ατόμων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το νομοθετικό διάταγμα δεν έχει ισχύ νόμου. Από τον Οκτώβριο όλα μπορεί και πρέπει να αλλάξουν! Το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό. Το "πράσινο πάσσο" είναι μια εξαπάτηση, ένας ψυχαναγκασμός, που σας κάνει να βιάζεστε για όσο το δυνατόν περισσότερα εμβόλια.

skeftomasteellhnika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου