Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

39χρονη Προϊστάμενη Χειρουργικού στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας εμπιστεύτηκε το Μητσοτάκη εμβολιάστηκε και ΠΕΘΑΝΕ!!!

 Οι Δολοφονίες συνεχίζονται αμείωτα..Για να εχουν εργασία..Για να εχουν δήθεν προστασία οι ασθενεις ..Για την ελευθερία του Μητσοτάκη και των κομπογιανιτών που γέμισαν οι τσεπες τους απο τις Φαρμακομαφίες εκανε και τις δυο δόσεις του σκευάσματος της pfizer…

Δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα Υγείας..Υγιέστατη Παντρεμένη με ενα γιο αδέλφια παππούδες θείους εξαδέλφια ανηψιούς…ΣΤΟ ΧΩΜΑ και αυτη…39 χρονων εμπιστεύτηκε το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και ολη την Ιατρο-Πολιτική ΧΟΥΝΤΑ!! Πηγε και για το δεύτερο τσίμπημα ..Και τελικα τα “ασφαλή” εμβόλια του Κούλη την έστειλαν στο ΧΩΜΑ!!

Εργαζόταν στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ως Προϊσταμένη των Χειρουργείων…Μετα την τελευταία Ιατρική Πράξη του εμβολιασμού παρουσίαζε και παραπονιόταν συνεχώς για μυαλγίες και μόνιμη εξάντληση.

Τελικα η 39χρονη Μαρία Γκατζούλη απο την Ροδια Τυρνάβου  πέθανε και κηδεύτηκε  σήμερα 29/07/21 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Δελέρια.

Δεν ηξερε κανείς οτι μας σκοτώνουν (Μείωση πληθυσμού) και μας ελέγχουν? Δεν ηξερε κανεις οτι ολα αυτα συμβαίνουν βάσει σχεδίου οπως τα αφεντικά του Μητσοτάκη το ειπαν με πολλά Δημοσιεύματα και εκδόσεις?

amazonios.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου