Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 19ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ. ΝΕΚΡΗ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ nRNA MODERNA ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ!!!! /ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 28ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ! ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΕΝΕΣΗ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ .

 

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 19ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ. ΝΕΚΡΗ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ nRNA MODERNA ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ!!!!

Η Φοιτήτρια του Northwestern University φαίνεται να πέθανε από μια φλεγμονή της καρδιάς που συνδέεται με το εμβόλιο της Moderna.

Μια 19χρονη φοιτήτρια του Northwestern University πέθανε στις 11 Ιουνίου, δύο μήνες αφότου έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου Moderna COVID-19 και ένα μήνα μετά τη δεύτερη δόση.

Ενώ οι γιατροί της δεν έχουν επιβεβαιώσει πλήρως την αιτία του θανάτου της, φαίνεται ότι η Simone Scott υπέφερε από μυοκαρδίτιδα, μια φλεγμονή των καρδιακών μυών. Οι γιατροί του Northwestern Memorial Hospital μπόρεσαν να αποκτήσουν μια νέα καρδιά για την Scott, αλλά η νεα καρδιά κράτησε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Το πανεπιστήμιο φαίνεται να είπε στους φοιτητές ότι πέθανε από μεταμόσχευση καρδιάς.


«Ο θάνατος της Scott ήρθε εβδομάδες μετά από μια επιπλοκή της καρδιάς τον Μάιο που οδήγησε σε μεταμόσχευση καρδιάς», ανέφερε η Daily Northwestern. Το ιδιωτικό πανεπιστήμιο βόρεια του Σικάγου έστειλε ένα email στην πανεπιστημιακή κοινότητα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

«Πέθανε λόγω προβλημάτων που σχετίζονται με πνευμονία και περιτριγυρίστηκε από τους γονείς της», αναφέρει η εφημερίδα της πανεπιστημιούπολης.

«Μόλις έλαβε το δεύτερο εμβόλιο που έλαβε την 1η Μαΐου», ανέφερε το WLWT 5.

Η φοιτήτρια της δημοσιογραφίας «υπέστη περίπτωση εμφάνισης καρδιακής ανεπάρκειας που προκλήθηκε από μυοκαρδίτιδα την Κυριακή 16 Μαΐου», δήλωσε ο πρώην δημοσιογράφος των New York Times, Alex Berenson, σε ένα νήμα που δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου. Φαίνεται ότι ο Berenson μίλησε με τους γονείς του Scott.

Και με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να κουκουλώσουν τους θανάτους νέων ανθρώπων που σκάει η καρδιά τους από διάφορες επιπλοκές όπως η μυοκαρδίτιδα!!!

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com


ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 28ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ! ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΕΝΕΣΗ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑΟ 28χρονος Ιταλός τραγουδιστής και ανταγωνιστής στο "Friends" και του X Factor είναι ΝΕΚΡΟΣ μετά από τον εμβολιασμό κατα του αοράτου-19.

Αυτή η ιστορία γνωστοποιήθηκε από τους συνδρομητές της Health Impact News στην Ιταλία. Η ασθένεια και ο θάνατός του έχουν αναφερθεί ευρέως στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 28χρονος Michele Merlo ήταν ένας τραγουδιστής που συμμετείχε στις γυρισματα των "Friends" και "X-factor". Πρόσφατα νοσηλεύτηκε και στη συνέχεια πέθανε στο νοσοκομείο της Μπολόνια, σύμφωνα με πληροφορίες που υπέφερε από μια μορφή λευχαιμίας.

Υπάρχει ένα βίντεο από αυτόν που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο από τον Δεκέμβριο του 2020 που δείχνει ότι έλαβε μια πειραματική λήψη COVID, και φέρεται να κοροϊδεύει αυτούς που ανησυχούν για παρενέργειες από τη λήψη.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν τα μέλη της οικογένειάς του που αρνούνται ότι είχε ποτέ κάνει την ενεση κατά του COVID-19.


Αλλά το βίντεο διατηρήθηκε και βρίσκεται στο Rumble (στα Ιταλικά). Τα υπόλοιπα βίντεο τα εξαφανίζουν όπως γνωρίζετε για να μην ξυπνάνε οι κοιμισμένοι.

Στις 7 Ιουνίου, αναφέρθηκε ότι πέθανε.

Το ερώτημα που ζητά να απαντηθεί είναι, επειδή προφανώς είχε προϋπάρχουσα κατάσταση καρκίνου και ο θάνατος ήταν 6 μήνες αργότερα, γιατί αρνούνται ότι έλαβε ένα από τα εμβόλια θανάτου;

Θα ήταν πολύ πιο εύκολο απλώς να πούμε ότι ο εμβολιασμός δεν είχε καμία σχέση με το θάνατό του, αλλά αυτό δείχνει ότι φαίνεται να υπάρχει μεγάλη προσπάθεια να λογοκρίνει την «κατάσταση εμβολιασμού» των ανθρώπων σε σχέση με τις λήψεις COVID-19 όταν πεθαίνουν.

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου