Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ!

 


 

 1. Μετά την επερχόμενη κατάργηση τού τεστ για τον Κοροϊδοϊό, από τον οργανισμό "υγείας" CDC τών ΗΠΑ και την διακήρυξή του, ότι δεν πρόκειται να επιβληθεί υποχρεωτικός εμβολιασμός εκεί.. 

  ..διαφαίνεται πλέον, ότι η καμπάνια για τον κοροϊδοϊό έχει ημερομηνία λήξεως, που δεν ακολουθεί χρονικά τόσο μακρυά πλέον. 

  Η παραμύθα ήταν πολύ χονδροειδής και έχει δεχθεί απανωτά ξεσκεπάσματα, οπότε οι βαμπιριστές είναι υποχρεωμένοι να κατασκευάσουν την επόμενη φόλα - παραμύθα, με στόχο την καταδυνάστευση (τονίζω ότι αυτή είναι πρώτιστα πνευματική - διανοητική - συναισθηματική - θυμική) τού παγκόσμιου πληθυσμού, μέσω τρομοκράτησης και επιβολής μέτρων ολοκληρωτισμού. 

  Το επόμενο βαμπιρικό κατασκεύασμα είναι η επιλεγόμενη δήθεν κλυσματική* αλλαγή, σε συνδυασμό με επιβολή ισχυρής έλλειψης τροφίμων, για να στηρίξουν τα νέα "μέτρα" (για παραγγελία νέων σωβράκων σε φραγκοράφτη) επιβολής. 

  Γι αυτό τον λόγο, το τελευταίο διάστημα έχουν βάλει το HAARP να οργώνει, με αποτέλεσμα την μαζική καταστροφή αγροτικής παραγωγής σε πλείστες χώρες: Ξηρασία τις ΗΠΑ, παγετοί το μεσοκαλόκαιρο στην Βραζιλία και Νοτιοαφρική, πλημμύρες στην Κίνα και δεν συμμαζώνεται.
   

  Και στην Ελλάδα τα νταούλια ξεκίνησαν ήδη:

  pronews.gr: Χ.Ζέρεφος για κλιματική αλλαγή: «Πρέπει να αγωνιστούμε για να υπάρξουμε στον πλανήτη τα επόμενα χρόνια»


 ( *  Αστεϊσμός με βάση τη λέξη "κλύσμα" 🙂, αντί της λέξεως "κλιματική" )

diodotos-k-t.blogspot.com

1 σχόλιο: