Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Δυο ακομη γυναίκες απο Καβάλα ταξίδεψαν στην “ελευθερία” του Κούλη μετα το μπόλι!!!
Σε  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας της Δευτέρας 26 Ιουλίου 2021 μάθαμε για εναν ακομη Θάνατο μετα το μπόλι..

Ο  Πρόεδρος του ΔΣ  Κώστας Πεφάνης  ανακοίνωσε πέραν των συλλυπητηρίων του Σώματος για τον αδόκητο χαμό της Λίλας Κυπριώτου-Τζίρκα οτι η  Λαμπρινή Θεοδωρίδου «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 51 ετών. Ήταν επί χρόνια υπάλληλος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καβάλας ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, αλλά και μέλος του Συμβουλίου της Κοινότητας Κρηνίδων.

Ο κ. Πεφάνης γνωστοποίησε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο απέστειλε στεφάνι στην εξόδιο ακολουθία η οποία τελέστηκε λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του Σώματος και εξέφρασε, εκ μέρους όλων, τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσας.

Η Λαμπρινή Θεοδωρίδου ήταν μητέρα τριών παιδιών.

Η δεύτερη νεκρή μετα απο το μπόλι ειναι Kυπριώτου Τζίρκα Λίλα, 56 ετών επίσης απο την Καβάλα.Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Μέριμνα του Παιδιού Καβάλας» αποχαιρετησε  με βαθύτατη θλίψη το μέλος του ΔΣ  την αγαπημένη τους  Λίλα Κυπριώτου-Τζίρκα.Ειχε υπηρετήσει στο Δημ. Σχολείο Φιλίππων Καβάλας και ειχε συνταξιοδοτηθεί πρόσφατα.

19.000 + Δολοφονίες είναι μερικές απο την πλειοψηφία των νεκρών που δεν δηλώνονται…και 2 εκ ατομα με παρενέργειες.

ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΝΕΚΡΩΝ ΘΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ???

 amazonios.net

1 σχόλιο:

  1. Δεν τους ενδιαφέρει η υγεία σου κάνε απλώς το εμβόλιο και αν δεν πάθεις με την πρώτη θα το πάθεις λίγο αργότερα η μετά από λίγα χρόνια.Με το εμβόλιο θα σε βάλουν στα "ευλογημένα Από τον Διάβολο συστήματα 666 απόλυτου ελέγχου " και θα επιτευχθεί και μια γενναία μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.Και μην ξεχάσουμε και ότι έχουν καλλιεργηθεί σε εκτρωμενο εμβρυϊκό ιστό αρχικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή