Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

BAS_4 : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α. & ΤΑ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΗΚΟΥ.

 Στο τέλος μουσικo-πολιτικό show και στην εικόνα η πολυτελέστατη “πουσαρισμένη” λιμουζίνα κύπριου ιεράρχη (όχι ασφαλώς του σεβασμιώτατου μητροπολίτη Μόρφου). Μοναχός είναι, απαλλαγμένος από … κοσμικά βαρίδια!!! Άαααλο η “λιτότατη” λιμουζίνα και γερμανικό πράμα, κάτι σαν την ΜΙΖΕΝΣ. Αυτή δεν ενοχλεί τα ταγκαλάκια;Και ξαφνικά ενοχλήθηκαν τα καλικατζαράκια της εξουσίας επειδή λέει δεν σεβάστηκε έναν πισινάτο (με πισίνα) ιεράρχη (τρομάρα του, να δω ο Χριστός τι θα τον κάνει) (Σουλιώτης Δημήτριος : Για τον Δημήτρη Α., αρθρογράφο του ιστότοπου triklopodia.gr).

Ζήτησαν από τον Δημήτρη Α., αρθρογράφο της Τρικλοποδιάς να σέβεται τον αρχιεπίσκοπο Κύπρου είτε σέβεται τον Θεό είτε όχι.

Εσύ ρε ταλαίπωρε Σ.Δ. γιατί δεν ζητάς από το ελλαδικό γκούβερνο να σέβεται τον λαό; Γιατί δεν ζητάς από τη Παρτάλω της Δικτατορίας να σέβεται την Ιστορία της Ελλάδας; Γιατί δεν ζητάς να τιμηθούν όσοι ελευθέρωσαν την Ελλάδα για να υπάρχεις εσύ και νάρχεσαι να μας πρήζεις; Ποιό σεβασμό έδειξες συ στον μητροπολίτη Μόρφου, από τους ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ; Αλλά τώρα τι μιλάμε, έκανες πιπίλα μια λέξη που άκουσες και την αναμασάς. Έκανες την τρίχα τριχιά! Να υπερασπιστείς ποιόν; Αυτόν που σε έβαλαν; Τα ίδια δεν έκανες και προχθές που απαιτούσες από την Ελεύθερη Ώρα να σου απαντήσει περί προφητειών (Σχόλιο αναγνώστη – Γιατί δεν δίνει μια απάντηση η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ; );

Και τι σε ένοιαξε όταν δείχνεσαι μη ορθόδοξος; Πήγαινε στον ιμάμη να σου τα εξηγήσει, μια και με δαύτον έχετε στενότερες επαφές. Τι είπες; ενοχλήθηκες; από τι; επειδή δεν έγινε κάτι σε μια ημερομηνία; ε; και; χέστηκε η φοράδα στ’αλώνι! Αρρώστησε ή πέθανε κανείς;

Για όσους έπαθαν παρενέργειες από τα εμβόλια ενοχλήθηκες; Για όσους πέθαναν; Για όσους έμειναν άνεργοι λόγω του Κούλη και του Αηδονάκου σου; Για όσους πέθαναν από άλλες αιτίες επειδή τους πέταξαν από τα νοσοκομεία γιατί τα έκαναν αποκλειστικά για covid? Επιλεκτικά δείχνεις τον σεβασμό που γυρεύεις. Σας ξέρω από παλιά, όταν μαζί με πραγματικούς αδελφούς αγωνιστές σας κάναμε γιογιό σε άλλη σελίδα. Όταν ποστάρατε προβοκατόρικα σχόλια με διεστραμμένη την Ιστορία της Ελλάδας και κυρίως όταν βρίζατε σκαιά την Ορθοδοξία αλλά όλως τυχαίως νοιάζεστε για την ιεραρχία, το άλλο ψευτορωμέηκο της Ελλάδας (BAS_4 : Και αυτοί οι ρεμπεσκέδες είναι ψευτορωμέηκο), το συνεταιράκι του πολιτικού γκούβερνου. Αλλά αγαπά ο Θεός τον κλέφτη, κυρίως όμως αγαπά τον νοικοκύρη και τα φέρνει έτσι πως ώστε να αποκαλυφθούν όλοι οι συνεργοί και τα καλικατζάρια τους.

Λοιπόν αν ενοχλήθηκες με τον Δημήτρη Α. γράψε και στο κουλόσογο να διαμαρτυρηθείς που δολοφονούν ένα λαό (ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ : “ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ !! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΤΩΝ 4.311 ΣΕΛΙΔΩΝ – ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…” ), που εξαπατούν ένα λαό με ασύστολα ψεύδη βασιζόμενα σε αναξιόπιστα και κακήν-κακώς αποσυρόμενα PCR τεστ, γράψε στην υποτιθέμενη προεδρίνα Κατίγκω, που υβρίζει την Ιστορία της Ελλάδας και σε τόσους άλλους που εγκληματούν. Απλά έχε υπ’όψη σου ότι όλοι οι γερμανομπαστουνόβλαχοι προδότες έχουν άσχημο τέλος. Μη σε πάρουν μαζί τους.

Δημήτρη Α., συνέχισε τα ωραία και τεκμηριωμένα άρθρα σου. Πραγματικά σε χαίρομαι και τα απολαμβάνω, έχοντας εκφράσει αυτό στη σελίδα προ των άνω αναφερομένων.

Να αναφέρω ένα γεγονός, που συνέβη προ κάποιων ετών. Παρακολουθούσα στενά το ιστολόγιο Ανάργυρος (το παλαιό), που σχεδόν αποκλειστικά ανέφερε περί προφητειών. Κάποια στιγμή το ιστολόγιο καταργήθηκε. Πληροφορήθηκα από φίλο φίλου μου, που κατάφερε να επικοινωνήσει κατά κάποιον τρόπο με τον Ανάργυρο, ότι τον απείλησαν. Ποιός ενοχλήθηκε από τα γραφόμενα; Το ψευτορωμέηκο, που τα θεωρούν γραφικά; Όχι βέβαια αλλά κάποιος που ήξερε πολύ καλά κι ενοκλήθηκε, κάποιος πολύ χαμηλά, πολύ βαθειά, ο Σαμαέλ που θα μείνει αύριο Σα-μ@λάκας (δανεισμένο αυτό). Έτσι και τώρα, ποιός ενοχλήθηκε με τα γραφόμενα του Δημήτρη Α. Κι έβαλε τα καλικατζάρια του.

Δημήτρη μου, Δημήτρη μου,
κλείσε τους το σπίτι τους!

ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΑΛΥΠΗΤΑ στα καλικατζάρια εν ονόματι Χριστού!

BAS_4

ΥΓ-Επειδή μου έφτιαξε τη μέρα ο Σ.Δ. διπλή μουσική ανάσα :

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου