Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

ΤΕΖΑ 71ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ!!! ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΕΣΗ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ.Τον έφαγε λάχανο ο Μπουρλά και ο άλλος όβριος κυβερνήτης σας!!!

 


ΤΕΖΑ 71ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ!!! ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΕΣΗ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ.


Τον έφαγε λάχανο ο Μπουρλά και ο άλλος όβριος κυβερνήτης σας!!! 

Την στιγμή που θα συνειδητοποιήσετε ότι οι σωτήρες σας άλλα λένε για την θεραπεία σας και άλλα πράτουν, ότι δεν ήρθαν για να σας σώσουν αλλα να σας ανακυκλώσουν θα είναι πολύ αργά.

Ευτυχώς το πατατράκ θα είναι τεράστιο. Για πρώτη φορά στην ζωή σας, εσείς οι φιλοσυριγγαίοι θα αντιμετωπίσετε μια άλλη πλευρά του εαυτού σας. Μέχρι τώρα σας ήταν άγνωστη και κρυμμένη βαθιά στο υποσυνείδητο των επιθυμιών και πεποιθήσεων σας. Όταν οι θάνατοι γύρω σας θα είναι μαζικοί θα εξαγριωθείτε. Θα αισθανθείτε άβολα, θα τρέχετε να ρίξετε τις ευθύνες στους εκπροσώπους σας, με αυτή την συμπεριφορά που σας είναι γνωστή από την ώρα που θα πατήσετε το πόδι σας κάτω από το κρεβάτι σας. Είστε υπάκουοι σαν το σκύλο, ανεύθυνοι σαν ένα 8χρονο και σας αρέσει να ρίχνετε τα σφάλματα σε αυτούς που έχουν τα ηνία σας.

Οι υπάλληλοι των μυστικών στοών έχουν πάρει οδηγίες να σας θάψουν όλους.


Ιδίως τα παιδιά σας είναι ο μεγαλύτερος στόχος τους...συνεχίστε ανόητοι να φοράτε μάσκες και να ψοφάτε από τα χαζάρικα εμβόλια.

Οι πληροφορίες μας είναι τραγικές, πέθανε ένας 71χρονος συγγενής, 1 μήνα μετά από τις χαζάρικες ενέσεις. Η αιτία θανάτου είναι ένα εγκεφαλικό- μετά τις ενέσεις του Μπουρλά. Τις πληροφορίες μου τις έδωσε ο αδελφός του θύματος. Ενας απλός υπάκουος άνθρωπος, εργατικός που άφησε μια περιουσία στην χήρα και τα παιδιά του, ένας 71χρονος γεμάτος απο ενέργεια, γεμάτος ζωή, βρέθηκε στο καίκι του από το Λιμενικό Αιγίνης.

Η αιτία θανάτου του συνταξιούχου ψαρά από την Αίγινα, αναφέρετε από τους ειδικούς που μαγκώνουν για να σας θεραπεύσουν με δηλητήρια και να σας τεστάτουν αν είστε θετικοί, σαν εγκεφαλικό! Η βλακεία είναι θανατηφόρα και σύντομα θα το δείτε στα σπίτια σας. Όλοι σας!

Τον έφαγε και αυτόν λάχανο ο Μπουρλά και ο άλλος όβριος κυβερνήτης σας!!! 

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου