Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Περίεργη εμφάνιση drone πάνω από το Καστελόριζο – Έπαιζε τουρκικά εμβατήρια - Έβαψαν με κόκκινη μπογιά την ελληνική σημαία (Βίντεο).

 Με έκπληξη είδαν και άκουσαν οι ακρίτες το σκηνικό, χωρίς να γνωρίζουν από που προέρχεται, την ίδια στιγμή που τουρκικό Μέσο παρουσίασε βίντεο από λήψη drone πάνω από το νησί, με την ελληνική σημαία να είναι βαμμένη με κόκκινη μπογιά. 

Ένα… περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στο Καστελόριζο, προκαλώντας το εθνικό αίσθημα των

ακριτών του νησιού, με τις Αρχές να το ερευνούν.

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε drone πάνω από το νησί, από τα μεγάφωνα του οποίου μάλιστα ακούγονταν τουρκικά εμβατήρια.

Πριν καλά καλά καταλάβουν κάτοικοι και Αρχές τι συνέβαινε το drone εξαφανίστηκε. Οι αρχές ερευνούν το περιστατικό και από πού προήλθε το drone και αν αυτό πέταξε από τα απέναντι τουρκικά παράλια, ή από κάποιον Τούρκο φανατικό για ψυχολογικούς λόγους, ή το πέταξε κάποιος επισκέπτης του νησιού.

Έβαψαν με κόκκινη μπογιά την ελληνική σημαία

Την ίδια στιγμή, το τουρκικό KARAR.tv έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με πλάνα από drone τα οποία δείχνουν το Καστελόριζο από ψηλά και την ελληνική σημαία που φαίνεται από την είσοδο στο λιμάνι.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από το βίντεο, η ελληνική σημαία φαίνεται ότι έχει βαφτεί με κόκκινο μπογιά, ενώ άγνωστο παραμένει αν το συγκεκριμένο drone, είναι εκείνο που εμφανίστηκε και έπαιζε τουρκικά εμβατήρια.

Νέα τουρκική NAVTEX για ασκήσεις μεταξύ Ρόδου - Καστελόριζου.

Νέα Navtex εξέδωσε η Άγκυρα για άσκηση με πραγματικά πυρά μεταξύ της Ρόδου και του Καστελλόριζου.

Η εξέλιξη έρχεται μετά τις νέες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Πρόεδρου, ο οποίος τόνισε πως η Άγκυρα ενισχύει το ναυτικό για να προστατεύσει τη «Γαλάζια Πατρίδα».

newpost.gr

1 σχόλιο:

  1. Άχρηστος στρατός, άχρηστοι πολιτική, άχρηστος λαός, ένα έθνος από τυχοδιώκτες άρπαγες και ότι άλλο θες, εδώ θα τα βρείτε στην Ελλάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή