Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Θεαματική στροφή στο λιβυκό. Άδειασμα της Τουρκίας που ξεφορτώνει στην Αρμενία…GNA-LNA έκαναν πολύ σημαντικές στρατιωτικές συμφωνίες και ο GNA ακύρωσε τις στρατιωτικές συμφωνίες με Τουρκία. Θα ενοποιηθεί ο Λιβυκός στρατός………

 
Θεαματική στροφή στο λιβυκό. Άδειασμα της Τουρκίας που ξεφορτώνει στην Αρμενία..Ανατροπή του

τοπίου στη Λιβύη κατά τουρκικών συμφερόντων και είναι αυτό το γεγονός η στροφή του λιβυκού που εξώθησε τον Ερντογάν να διατάξει νέα Γενοκτονία των Αρμενίων και να στρέψει τα βλέμματα αλλού. Καθώς ο αχυράνθρωπός του al Sarraj καταρρέει όλα υποδηλώνουν ότι πάμε σε μετάβαση και πολιτική λύση που θα προέλθει και μέσα από εκλογές. Σε αυτό το πλαίσιο οι αντιπροσωπείες του Libyan National Army (LNA) και του GNA συμφώνησαν σε αρκετές σημαντικές στρατιωτικές αποφάσεις συμπεριλαμβανομένης της κατάργησης όλων των στρατιωτικών συμφωνιών του GNA με την Τουρκία και την προσπάθεια ενοποίησης του στρατού της Λιβύης σε διάφορα στάδια. Οπότε Ερντογάν αποχαιρέτα τις 2 βάσεις που είχες δρομολογήσει και έπεται συνέχεια…..

Η στρατιωτική παρουσία στη Λιβύη αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει 5 παρατηρητήρια του τούρκικου στρατού μεταξύ Σύρτης και Dan, συν τη βάση Al Watiya. Αυτά θα ξηλωθούν προφανώς…..

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου