Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεσηκώθηκαν και οι Ισπανοί και διαδήλωσαν χιλιάδες στη Μαδρίτη για τα μέτρα του κορονοϊού!

 Οι πληθυσμοί όλων των χωρών στην Ευρώπη που οι κυβερνήσεις τους έχουν λάβει μέτρα καταπίεσης με αφορμή των κορωνοϊό ξεσηκώνονται: Μετά την Γερμανία, την Βρετανία, την Ιταλία, τώρα ήταν η σειρά της Ισπανίας.

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν την Κυριακή στη Μαδρίτη εναντίον της επιβολής καραντίνας στην ισπανική πρωτεύουσας.

Η περιφέρεια της Μαδρίτης, επίκεντρο της πανδημίας στην Ισπανία, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι επεκτείνει τα περιοριστικά μέτρα και σε άλλες συνοικίες, μια απόφαση που κρίθηκε ανεπαρκής από την κεντρική κυβέρνηση που κάλεσε τις αρχές να τα εφαρμόσουν στο σύνολο της πρωτεύουσας!

Από σήμερα Δευτέρα, επιπλέον 167.000 κάτοικοι δεν θα μπορούν να φύγουν εκτός της συνοικίας τους παρά μόνο για συγκεκριμένους λόγους: να πάνε στην εργασία τους, σε γιατρό, να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο, όπως ανακοίνωσε σε δημοσιογράφους το νούμερο δύο των υγειονομικών αρχών της περιφέρειας Αντόνιο Θαπατέρο.

Με την επέκταση αυτή των μέτρων, ο αριθμός των ανθρώπων που επηρεάζεται από τους περιορισμούς στη μητροπολιτική περιοχή της Μαδρίτης είναι λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι εκ των συνολικά 6,6 εκατομμυρίων.

crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου