Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Πρόταση-ΣΟΚ για απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 8 το «απόγευμα»! «Μάσκες παντού, κλειστά όλα»

 Μέτρα που θυμίζουν εποχές πολέμου!

Κάθε μέρα που περνάει ακούμε και από ένα νέο σοκαριστικό περιοριστικό μέτρο που ειδικοί και κυβέρνηση απειλούν να επιβάλλουν.

Έτσι στον απόηχο της αύξησης των κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες κυρίως στην Αττική, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας, Ματίνα Παγώνη, πρότεινε να «νεκρώνουν» τα πάντα για εκατομμύρια κατοίκους ορισμένες ώρες της ημέρας.

Δεν αναφερόμαστε στο επίσης ακραίο μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα που «ψιθυρίζεται» έντονα το τελευταίο διάστημα, αλλά ακόμη πιο νωρίς, από τις 8 το απόγευμα!

Χαρακτηριστικά η κ.Παγώνη δήλωσε τα εξής απίστευτα:

«Δεν κινδυνεύουμε με Lockdown, αλλά τοπικά Lockdown σε συγκεκριμένα πράγματα, όπως στην Αττική. Στην Αττική πιστεύω αν χρειαστεί μετά τις 8 το απόγευμα δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί κανείς, κλειστά όλα. Η μάσκα πρέπει να μπει από τώρα παντού, έξω και μέσα».

Και συνέχισε:

«Τα χθεσινά κρούσματα ήταν καμπανάκι. Πιστεύω ότι έχουμε μια εβδομάδα περιθώρια με τους αριθμούς που έχουμε. Αν συνεχίσουμε με 400 κρούσματα για μια εβδομάδα τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Όταν μπουν μέσα στον Οκτώβριο και οι ιώσεις τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Σε αυτό το 10ημερο πρέπει να μπουν μάσκες παντού, είναι σωτηρία και για όλες τις ιώσεις».

Άραγε θα το ζήσουμε ΚΑΙ αυτό μέσα στον αλλόκοτο και σίγουρα αρκετά δύσκολο χειμώνα που έρχεται;

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου