Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ, ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES… ΠΙΟ ΧΟΥΝΤΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ…

 ΤΟ ΣΑΤΑΝΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΣΙΡΑΚΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ; Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ! Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΗΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ!ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ! ΑΦΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ ΙΩΑΝΝΗ:
Ιω. 8.44 …ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστὲ καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν. ἐκεῖνος ἀνθρωποκτόνος ἦν ἀπ΄ ἀρχῆς͵ καὶ ἐν τῇ ἀληθείᾳ οὐκ ἔστηκεν͵ ὅτι οὐκ ἔστιν ἀλήθεια ἐν αὐτῷ. ὅταν λαλῇ τὸ ψεῦδος͵ ἐκ τῶν ἰδίων λαλεῖ͵ ὅτι ψεύστης ἐστὶν καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ…

ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ! ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ (ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΕΤΣΙ ΟΙ “ΠΑΛΙΟΙ”), ΟΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΑΝΤΖΑΔΕΣ ΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ” ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΑΘΕΜΙΤΟ), ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΦΩΣ!

ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 300.000 ΒΡΕΦΟΚΤΟΝΙΕΣ (ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ) ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΙΦΝΗΣ ΣΚΟΤΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΟΒΙΩΝ!

ΤΑ FAKE NEWS ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ “ΕΙΔΙΚΟΥΣ”… ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ, ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΚΑΙ “ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ” (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ) ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΦΕΙΔΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ!

ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΛΙΓΕΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ, ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ! ΑΦΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ…) HOAXES, ΠΟΥ ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΠΑΠΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΕΥΔΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΑΛΗΘΕΙΣ” ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ “ΨΕΥΔΕΙΣ” ΕΙΔΗΣΕΙΣ! ΟΥΑΟΥ!

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΒΙΒΛΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΙΦΝΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΜΑΥΡΑ!
ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑ-ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑ@@ΚΙΣΤΗΡΙΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ HELLINIKA HOAXES! KAI ΔΕ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ!

ΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ” ΤΟ ΜΟΣΙΑΛΟ…

ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΡΟΣ…

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ FAKE NEWS ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ…
Ε-ΛΕ-ΟΣ!!!

ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ, ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΣΙΟΔΡΑ, ΣΥΨΑ, ΜΟΣΙΑΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ Κ@ΘΙΚΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΦΡΑΝΚΕΣΤΑΪΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΧΑΖΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ! ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ, ΠΟΥ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΦΕΡΕΣΤΕ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ! ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΚΟΒΕΤΕ, ΔΥΟ ΘΑ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ! ΣΑΝ ΤΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!

ΗΔΗ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ! ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ! ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ 50, 70, 90%! ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΜΑΣ, ΑΛΗΤΕΣ! ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ, ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΑΪΤ, ΤΑ SOCIAL MEDIA, ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ! ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΟ ΦΩΣ! ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ; ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΑΧΤΙΔΑ ΦΩΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΗΧΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!

ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ:
ΟΙ ΚΕΡ@ΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΦΒ ΜΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΦΙΛ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ – ΕΝΑΜΙΣΥ ΜΗΝΑ! ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΟΤΙ “Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ” ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ! ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ! ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΒ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΒ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ VIBER ΜΕ ΠΡΟΕΤΡΕΨΑΝ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΝΕΟ. ΑΝΟΙΞΑ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΕΛΑΒΑ ΑΥΤΑ:

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΝΟΧΛΩ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΦΒ; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΑΣΚΟΦΟΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ GMO; ΡΕ ΑΝΤΕ Γ(ΕΙ)Α…
ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ! ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ” ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ “ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ”:

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ! ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑΝ! ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ:

ΠΑΪΣΙΟΣ: ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΛΑΒΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ! ΜΙΑ ΜΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΜΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ! ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΡΑ ΤΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΛΙΑΚΑΔΑ Η ΘΕΪΚΗ!”

ΤΙ ΛΕΤΕ; ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ;

ΑΜΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΥΓ. ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΝΕΟ ΠΡΟΦΙΛ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΩ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ! ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΩ!

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου