Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Ο.Υ.Α. Ξενοκίνητες “πατριωτικές” κινήσεις για αποσταθεροποίηση της χώρας.

 Το επόμενο 14αμηνο είναι εξαιρετικά σημαντικό !Η Ελληνική αστυνομία σε κάθε φάση της κοινωνικής πραγματικότητας , ήταν και είναι από τις καλύτερες στον κόσμο. Το απέδειξε πρόσφατα με τη σύλληψη συνεργατών του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα , το ¨κίνημα¨ του οποίου ¨αλλάζει ρότα ¨ . Η αποτυχία της σύλληψής του , έχει γιγαντώσει επικίνδυνη εκμετάλλευση της φήμης του .

Σ αυτό ( στην πρωτιά αστυνόμευσης ) συμβάλλουν τα τελευταία χρόνια δεκάδες αστυνομικοί , ¨μοναχοί λύκοι¨ που έχουν αηδιάσει απ όσα διαπιστώνουν γύρων τους ,και ένας ολόκληρος στρατός πολιτών εθελοντικής αστυνόμευσης που έχουν καταφέρει ¨κάτω από τη μύτη τους¨ να λειτουργούν ως , μια αυτόνομη υπηρεσία .

Μαντέψτε ποιοι επιμελούνται τ ανωτέρω . ΔΕΝ θα το κάναμε εάν , δε χρειαζόταν . Αυτές οι ¨παράλληλες δομές ¨ αστυνόμευσης , είναι η δικλίδα ασφαλείας του συστήματος . Πιστέψτε μας .

Ωστόσο , κι αυτό δεν είναι αρκετό !!

Επί του θέμα τος .

«Το να ¨ρίχνουμε¨ κάθε τόσο την επόμενη κυβέρνηση , δεν οδηγεί σε τίποτα όταν , και η επόμενη θα είναι ξενοκίνητη »

Αυτό συνομολογήθηκε σε πρόσφατη μυστική σύσκεψη παραγόντων που αυτοχαρακτηρίζονται υπερ-πατριώτες , και την οποία , καταφέραμε να ¨παρακολουθήσουμε¨

Δεν έχει σημασία εάν συμφωνούμε ή όχι . Σημασία έχει ότι τέτοιες απόψεις στηρίζονται πλέον από αλλοδαπά κέντρα αποφάσεων που καραδοκούν την ευκαιρία για να αποσταθεροποιήσουν την κοινωνικοπολιτική ζωή της χώρας .

Αυτό που εντοπίζουν και καλλιεργούν είναι , αποδιοπομπαίους τράγους . Άτομα , κατάλληλα ΄φορτισμένα ¨ που θα κάνουν τις πρώτες κινήσεις.

Στη φάση αυτή , η εκδηλωμένη αγανάκτηση που αντιλαμβάνεστε , δε θα είναι Ελληνική αλλά , θα συνιστά , μια μορφή ασύμμετρης επίθεσης στη χώρα .

Άλλοθι τους είναι , η ελεγχόμενα ωραιοποιημένη πραγματικότητα που βλέπετε ή διαπιστώνεται , που προέρχεται από τους γνωστούς χρήσιμους ηλίθιους .

Τάχα , θα τραβήξουν αυτό το ¨πέπλο κάλυψης της πραγματικότητας ¨ για να αναδυθεί ( τάχα ) η χρόνια πατριωτική αγανάκτηση για την οποία όμως , ΑΥΤΟΙ θα σέρνουν τον χορό .. ξέρετε γιατί .

Το επείγον είναι ότι η ΙΔΕΑ αυτή εδραιώθηκε και ψάχνει , την υλοποίησή της .

Έτσι , όπως σε κάθε τέτοια περίπτωση , θα το ξαναπούμε ! ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ τη δράση μας σε κάθε τομέα .

Ξέρετε πλέον το λόγο !!

Αθήνα 26 Σεπτεμβρίου 2020

Εκ της διευθύνσεως της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ.

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου