Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Συναγερμός στις ΗΠΑ, έκλεισε ο Λευκός Οίκος: Πληροφορίες για άγνωστο αεροσκάφος./Λήξη συναγερμού στην Ουάσινγκτον.

Συναγερμός σήμανε στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, Ουάσιγκτον. Έκλεισαν Λευκός Οίκος και Καπιτώλιο. Πληροφορίες για άγνωστο αεροσκάφος στον ουρανό της πόλης. Ο Λευκός Οίκος στην Ουάσιγκτον
Στην εκκένωση του Καπιτωλίου και του Λευκού Οίκου προχώρησαν το απόγευμα της Τρίτης (ώρα Ελλάδος) οι αμερικανικές αρχές, εν μέσω δημοσιευμάτων περί άγνωστου αεροσκάφους στον ουρανό της Ουάσιγκτον.
Οι ίδιες πληροφορίες, παράλληλα, αναφέρουν ότι δόθηκε εντολή για άμεση απογείωση μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας.
«Η πρωτεύουσα έχει τεθεί σε συναγερμό» δήλωσε χαρακτηριστικά, Αμερικανός αξιωματούχος, μιλώντας στο «NBC News». 
Οι αρχές ασφαλείας, σύμφωνα με ανταποκριτή του Sputnik, έχουν αποκλείσει και την περιοχή, περιμετρικά της προεδρικής κατοικίας.
Νωρίτερα, όπως μετέδωσε το «MSNBC», άγνωστο αεροσκάφος παραβίασε τον εναέριο χώρο της Ουάσιγκτον, μην αντιδρώντας στις εκκλήσεις των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.
Τα έκτακτα μέτρα τέθηκαν σε εφαρμογή λίγο μετά τις 9:00 τοπική ώρα, ενώ ο συναγερμός ήρθη περίπου 20 λεπτά αργότερα.
sputniknews.gr

Λήξη συναγερμού στην Ουάσινγκτον. 

 Συναγερμός σήμανε στην Ουάσινγκτον μετά από παραβίαση του εναέριου χώρου της αμερικανικής πρωτεύουσας, με αμερικανικά ΜΜΕ να μεταδίδουν ότι αποκλείστηκαν ο Λευκός Οίκος και το Καπιτώλιο.Λήξη συναγερμού στην Ουάσινγκτον

Παρότι δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για το περιστατικό, δημοσιογράφοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Λευκό Οίκο έγραφαν σε κοινωνικά δίκτυα πως τους απαγορεύτηκε η έξοδος από την αίθουσα όπου πραγματοποιείται η ενημέρωση.
Λίγη ώρα αργότερα, το CNNi μετέδωσε πως οι Αρχές έδωσαν το «πράσινο φως» για να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς Λευκός Οίκος και Καπιτώλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου