Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Χρησιμοποιούν όπλα "DIRECTED ENERGY WEAPONS" για να προκαλούν παράξενες πυρκαγιές? Το σύστημα κατευθυνόμενης ενέργειας Athena (Advanced Test High Energy Asset) ανάβει φωτιές στους συνομωσιολόγους... Επίδειξη του laser weapon Athena, αποδεικνύει δυνατότητες που ξεπερνούν την ανθρώπινη φαντασία και οδηγούν σε πύρινη κόλαση...
  Όπλο λέιζερ ως τρομοκρατικό μέσο κατά των ανθρώπων;Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα και αυτό συνέβη και στο ΜΑΤΙ.

Τα στοιχεία είναι ατράνταχτα.

Όποιος τα αμφισβητεί, ή ανεγκέφαλος είναι, ή τρολλ.

Και οι αποδείξεις για την χρήση ενεργειακών όπλων, είναι κατατεθειμένα στην δικογραφία για την ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ. 


Καλλιόπη Σουφλή


Wake News Ραδιόφωνο / Τηλεόραση 26-7-2018
https://www.youtube.com/watch?v=6Gk4IAJsYtE
Neue Laserwaffe als Terrorinstrument gegen die Menschen? Wake News Radio/TV 20180726


https://www.wakenews.tv/watch.php?vid=20ca1f3e2
************************
3-12-17  California’s wildfires are not “natural” — humans made them worse at every step
Laser weapons: Is this the dawn of the death ray?

SANTA ROSA CALIFORNIA FIRES | DIRECTED ENERGY WEAPON | SMOKING GUN!!! | THE EVIDENCE | TruthSec
A video taking a look into the fires which are devastating California still, and what may've caused it to become so bad all-of-a-sudden.
https://www.youtube.com/watch?v=YbzCdiF664w


 το Αμερικανικό  υπουργείο Άμυνας έχει επενδύσει σε μια ποικιλία όπλων «κατευθυνόμενης ενέργειας» για ενδυνάμωση της άμυνας του έναντι της τρομοκρατίας και άλλων απειλών...

SANTA ROSA CALIFORNIA FIRES | DIRECTED ENERGY WEAPON | SMOKING GUN!!! | THE EVIDENCE | TruthSec
https://www.youtube.com/watch?v=YbzCdiF664w
βολές με όπλα λέιζερ
το σύστημα Athena   (Advanced Test High Energy Asset)  έχει ισχύ 30 kilowatt και βασίζεται σε οπτικές ίνες. 

«Τα λέιζερ οπτικών ινών φέρνουν επανάσταση στα συστήματα κατευθυνόμενης ενέργειας»
Όπλο λέιζερ της εταιρείας Lockheed Martin που αναπτύχθηκε (για λογαριασμό του Πενταγώνου) λιώνει αυτοκίνητα από απόσταση άνω του 1,5 km
σχετικοί σύνδεσμοι

https://phys.org/news/2015-03-laser-weapon-truck-field.html
https://www.militaryaerospace.com/articles/2015/03/high-energy-laser.html

Ο αμερικανικός στρατός (US Army) αποκάλυψε βίντεο με το όπλο λέιζερ «Athena»  που πυροβόλησε πέντε  μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) Outlaw, καθένα με πτέρυγα 10,8 ποδιών. σε δοκιμές στο Army's White Sands Missile Range  στο New Mexico και τα κατέστρεψε επιτυχώς.
Η εταιρεία Lockheed Martin κοινοποίησε το νέο footage από τα tests με το laser weapon system, «Athena»
Η Lockheed Martin και η Διοίκηση για το διάστημα και την πυραυλική άμυνα του αμερικανικού στρατού  [United States Army Space and Missile Defense Command (SMDC)]   διενήργησαν τις δοκιμές τον Αύγουστο του 2017, χρησιμοποιώντας το σύστημα Class Test High Energy Asset (Athena) των 30 κιλοβάτ.

Η ATHENA είναι ένα επίγειο σύστημα που μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε δεξαμενές και άλλα οχήματα.

Αλλά, θα μπορούσε ακόμη, να εγκατασταθεί σε στρατιωτικά αεροπλάνα, ελικόπτερα και πλοία.
Τα 5 drones καταστράφηκαν με μια αόρατη επίγεια επίθεση.

  Ο Keoki Jackson, επικεφαλής της τεχνολογίας της Lockheed Martin, δήλωσε ότι «Οι δοκιμές στο White Sands εναντίον εναέριων στόχων επικύρωσαν τα μοντέλα θνησιμότητας και αναπαράχθηκαν τα αποτελέσματα κατά των στατικών στόχων, που και η εταιρεία του διαπίστωσε, στη δική της περιοχή δοκιμών,
Η Athena χρησιμοποιεί την πρωτοβουλία της Acquired Laser Demonstration Initiative της εταιρείας Lockheed Martin (ALADIN) για την βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας και της θνησιμότητας, σύμφωνα με την εταιρεία.
Αυτό επιτρέπει επίσης το σύστημα να κλιμακωθεί σε υψηλότερα επίπεδα ισχύος.  Τροφοδοτείται από μια συμπαγή γεννήτρια τύπου Rolls-Royce.
Μια συμπαγής γεννήτρια τύπου Rolls-Royce παρέχει την τεράστια δύναμη που χρειάζεται ο μηχανισμός ATHENA για να απελευθερώσει τα λέιζερ.

Το 2015, η εταιρεία χρησιμοποίησε το όπλο λέιζερ οπτικών ινών 30kW για να κάψει ένα φορτηγό από ένα μίλι μακριά.

Η Lockheed Martin άρχισε να στέλνει το όπλο λέιζερ στη Στρατηγική Διοίκηση του Στρατού των ΗΠΑ για το Στρατό και την Πυραυλική Άμυνα, στο Χάντσβιλ της Αλαμπάμα για περισσότερες δοκιμές τον Μάρτιο, του 2017, ολοκλήρωσε το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την επίδειξη ενός ριζοσπαστικού όπλου λέιζερ 60 kW για τον αμερικανικό στρατό.
Κατά τη δοκιμή, το λέιζερ της Lockheed Martin παρήγαγε μία μόνο δέσμη 58 kW, που αντιπροσωπεύει παγκόσμιο ρεκόρ για ένα λέιζερ αυτού του τύπου.
τον Ιούνιο, ο αμερικανικός στρατός αποκάλυψε ότι χτύπησε επιτυχώς έναν μη επανδρωμένο στόχο χρησιμοποιώντας ένα υψηλής ισχύος λέιζερ τοποθετημένο σε ένα Apache AH-64 ελικόπτερο.
Η επίδειξη ήταν η πρώτη φορά που ένα λέιζερ "πυροδοτήθηκε σε έναν στόχο,  από αεροσκάφος περιστρεφόμενης πτέρυγας σε μια μεγάλη ποικιλία πτήσεων, υψομέτρου και ταχύτητα αέρα", ανέφερε η εταιρεία.
πηγή 20-9-17
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4903924/US-Army-reveals-video-laser-weapon-shooting-drones.html
σχετικός σύνδεσμος 29-6-16

A Ground-Based Air Defense (GBAD) Directed Energy On-The-Move
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3666444/The-ultimate-Humvee-upgrade-military-got-terrain-vehicles-roof-mounted-laser-weapons-2022.html

Silent, invisible, deadly. The powerful ATHENA laser weapon can destroy enemy threats within seconds.

Lockheed Martin’s beam control tech uses lenses, mirrors, windows and software algorithms to shape the energy into a focused beam. As the light travels through the mirrors, lenses and windows, the ATHENA system concentrates and modifies the laser’s energy.

ATHENA’s sibling, ADAM, is another laser. During testing a few years ago, ADAM proved it could destroy fast attack military grade boats by burning through their hulls in less than 30 seconds – again from about a mile away.

The company is further miniaturizing laser weapons for tactical U.S. Army and U.S. Marine Corps vehicles.

For Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) and the Air Force Research Laboratory, Lockheed Martin has worked on a prototype turret to mount laser weapons on aircraft.
σχετικός σύνδεσμοςhellenicrevenge.blogspot.com
attikanea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου