Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Άγαλμα της Θεοτόκου κλαίει στο Νέο Μεξικό.

Μία μικρή εκκλησία στο Νέο Μεξικό έχει πλημμυρίσει με επισκέπτες αφού ένα άγαλμα της Παναγίας θεωρήθηκε ότι κλαίει στην περιοχή.παρθένο άγαλμα της Μαρίας φωνάζει hobbs νέο βίντεο Μεξικό, παρθένο άγαλμα της Μαρίας φωνάζει hobbs νέο βίντεο Μεξικό μπορεί να 2018, παρθένο άγαλμα της Μαρίας φωνάζει hobbs νέο βίντεο Μεξικό Ιουνίου 2018, ένα άγαλμα της Παναγίας εντοπίστηκε φωνάζοντας στην Παναγία του Guadalupe Καθολική Εκκλησία στην πόλη του Hobbs, Νέο Μεξικό

Αρχικά σκέφτονταν ότι τα «δάκρυα» ήταν απλά μια αντανάκλαση του φωτός, οι μάρτυρες έμειναν έκπληκτοι όταν, όταν πλησίαζαν στο άγαλμα, είδαν πράγματι κάποια υγρασία που έβγαινε από τα μάτια .

Η είδηση σύντομα διαδόθηκε ανάμεσα στους πιστούς και έφτασαν στον πάστορα της εκκλησίας, τον πατέρα Πέπε για το θαυμαστό γεγονός .
Συγκεκριμένα ο Πέπε, λέει ότι τα δάκρυα είναι  μια λιπαρή ουσία την οποία περιγράφει σαν μυρωδιά από τριαντάφυλλα.
Ο Πέπε διατήρησε μερικά από τα δάκρυα με ένα πανί και η Καθολική Εκκλησία σχεδιάζει να διερευνήσει το θέμα για να διαπιστώσει αν μπορούν να προσδιορίσουν αν υπάρχει κάποια εξήγηση πέρα ​​από τη θεία παρέμβαση για το περίεργο γεγονός.
Εν τω μεταξύ, η ιστορία γύρω από το άγαλμα της εκκλησίας έχει κάνει εντύπωση σε ολόκληρο το Νέο Μεξικό, καθώς και άλλα κοντινά κράτη που  οι πιστοί συρρέουν στην περιοχή.
Η βιασύνη των περίεργων επισκεπτών ήταν τόσο τεράστια που οι εργαζόμενοι στην εκκλησία λένε ότι έπρεπε να κρατήσουν το κτίριο ανοιχτό όλο το εικοσιτετράωρο για να φιλοξενήσουν το συνεχές κύμα των επισκεπτών.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου