Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ-ΤΟΥΡΚΙΑ./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ /ΦΩΤΟ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 13 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕ  ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ,ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ  ΕΝΤΟΝΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ,ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ.
2)ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ  ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ F-16, ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ UH-60 BLACK HAWK, KΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ CHINOOK CH-47F.ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΔΥΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ,ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ-ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ1975-1977-ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΟΥ  1974 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ/ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ , ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.

4)ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΙΚΟΝΙΟ, ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΤΕΙΑ,ΣΤΟ ΕΣΚΗ ΣΕΧΙΡ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΙΡΜΑ.

5)Η ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΓΙΑΣ,ΕΝΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ S400  ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΤΣΙΡ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΝΑ ΤΟΥ S400.ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΣΙΡ ΕΧΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ  ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΕΡΓΚΕΙ ΣΟΙΓΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ.

6)Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ,ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΣ ΑΥΤΕΣ..ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΕΛΙΟΤ ΕΓΚΕΛ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.

7)ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΩΣΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ,ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ  ΣΤΟ ΤΕΛ ΒΙΒ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΝΕΒΑΤΙΜ -ΠΑΛΜΑΣΙΜ,,ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΛΟΥΦ  ΑΒΙΒ ΚΟΤΣΑΒΙ , ΜΕ ΔΥΟ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑΤΑ. ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ S400  ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΙ ΡΑΝΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΕΠΑΦΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ "Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ S400  ΠΕΡΙΠΛΕΚ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΣΥΡΙΑ-ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΙΡΑΝ".ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΥΡΑYΛΩΝ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019.ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡOΠΟΡΙΑΣ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ ΕΛΙ ΣΑΡΒΙΤ,ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΣ  ΑΝΙΚΑΜ ΝΟΡΚΙΝ.ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ S400  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΑΜΙΡ ΧΕΙΜΑΝ ΚΑΙ ΑΡΟΝ ΧΑΛΙΒΑ.

8)ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ Η ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΚΣΑΖ -ΕΝΑΝΤΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ- ΟΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ 3 ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ,ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΡΙΤΟΣΕ ΣΗΜΕΙΟ-ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ 5-6 ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΑ.(ΚΥΘΗΡΑ ΚΛΠ)

9)Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ AKP  ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ "ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ'

10)ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ /ΛΙΑΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ S400 ,ΠΑΝΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΟΥΝ ANAΦΕΡΘΕΙ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ-ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου