Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

«Έρχεται καταστροφικός σεισμός» : Τα «έκαναν» πάνω τους οι Αλβανοί με την πρόβλεψη σοκ του σεισμολόγου Α.Τσελέντη.

tselentis-550x329

O Πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα κάλεσε την κυβέρνηση να προετοιμαστεί για έναν καταστροφικό σεισμό, που πρόκειται να εκδηλωθεί σύντομα στη χώρα, όπως έχει προβλέψει, σύμφωνα με τον ίδιο, ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης.

Αντίστοιχες προειδοποιήσεις έχουν λάβει ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Έριον Μπράτσε και η υπουργός Άμυνας, Όλτα Τζάσκα.
«Ο σεισμολόγος Τσελέντης προειδοποιεί για έναν καταστροφικό σεισμό που αναμένεται να εκδηλωθεί στα Βαλκάνια και ο οποίος θα είναι 30 φορές πιο δυνατός από τον σεισμό που σημειώθηκε πρόσφατα στην Αθήνα. Η χώρα μας είναι η περισσότερο εκτεθειμένη σε έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους της Ευρώπης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Αλβανία απειλείται από αυτό το φυσικό φαινόμενο», αναφέρει στην επιστολή του ο Αλβανός Πρόεδρος, όπως ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο Top Channel.
Σημειώνεται ότι στις 19 Ιουλίου σημειώθηκε σεισμική δόνηση μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Αττική, με επίκεντρο την περιοχή της Μαγούλας Αττικής.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου