Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το λάδι από την ελιά σας στον 3ο Ναό.

Τι θα έλεγα αν σας έλεγα ότι το λάδι από την ελιά που φυτεύετε στο Ισραήλ θα χρησιμοποιηθεί ως λάδι του χρίσματος στον τρίτο ναό;
Ακούγεται τρελό, σωστά;
Εδώ είναι γιατί είναι 100% ρεαλιστική.

Ένας νέος οπωρώνας πρέπει να φυτευτεί στην κοιλάδα του Bat Ayin , μια αγροτική πόλη στην περιοχή του Ιούδα του Ισραήλ.
Αλλά το Bat Ayin δεν είναι απλώς κάποια παλιά πόλη. 
Βρίσκεται σε μοναδική τοποθεσία ανάμεσα στη Χεβρώνα, όπου θάφτηκαν ο Αβραάμ και η Σάρα και η Ιερουσαλήμ, όπου ο τρίτος ναός θα κατασκευαστεί μια μέρα (ελπίζουμε σύντομα και όχι αργότερα).
Είναι το επίκεντρο του τόπου όπου το παρελθόν συναντά το μέλλον της βιβλικής προφητείας.
Και μιλώντας για τον Τρίτο Ναό, υπάρχει ένα σχέδιο για τα ίδια τα ελαιόδεντρα που πρόκειται να φυτευτούν στην κοιλάδα του Bat Ayin.
Οι αγρότες τους έχουν επίσημα εκφράσει την πρόθεσή τους να εξαγάγουν το λάδι από τις ελιές τους και να το χρησιμοποιήσουν για το λάδι του χρίσματος στον Τρίτο Ναό.
Πράγματι - το ίδιο λάδι που θα χρησιμοποιηθεί για να συντονίσει τους Αρχιερείς, καθώς και για την εκδήλωση των άρθρων της Σκηνής του Μαρτύρου, όπως λέει και στη Βίβλο.
Μέχρι τώρα, τα πάντα ακούγονται υπέροχα, σωστά;
Πρέπει να είναι ... εκτός από το ότι υπάρχει μόνο ένα μικρό πρόβλημα.
Αυτό το στρατηγικά τοποθετημένο χωριό απειλείται από τους ΄Αραβες Τζιχάντ που προτιμούν να κάψουν τη χώρα του Ισραήλ παρά να απολαύσουν τους καρπούς του.
Επηρεάζουν τον Bat Ayin και αρκετά παράξενα, μια από τις καλύτερες άμυνες κατά της χερσαίας αρπαγής τους συμβαίνει να είναι ... η φύτευση δέντρων.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο οπωρώνας στο Ισραήλ θεωρείται ιδιωτική ιδιοκτησία.
Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που φυτεύονται οι ρίζες τους, οι Άραβες και οι ομάδες των υψηλά αμειβόμενων δικηγόρων τους (που βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση) δεν μπορούν να τους εκδιώξουν νομίμως.
Έτσι λοιπόν τα καλά νέα είναι ότι εν τω μεταξύ οι Εβραίοι χωρικοί κατάφεραν να κρατήσουν τους εχθρούς του Ισραήλ στον κόλπο.
Αλλά τα κακά νέα είναι ότι κανείς δεν ξέρει πόσο περισσότερο μπορούν.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι Άραβες Τζιχαντιστές κινούνται γρήγορα. 
Οι Τζιχάντες είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν τη γη που υποσχέθηκε ο Θεός στο Εβραϊκό έθνος με κάθε απαραίτητο μέσο.
Και έχουν πολλά χρήματα από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, τον Γιώργο Σόρο και το Ίδρυμα Brothers Rockefeller, για να τους βοηθήσουν στη γεωργική τους Τζιχάντ ενάντια στο Ισραήλ.
Αλλά η Εβραϊκή / Ισραηλινή πλευρά έχει πολλούς αποφασισμένους νέους έτοιμους να φυτέψουν δέντρα σε 71 κοινότητες σε ολόκληρο το Ισραήλ.
Είναι ικανές και γεμάτες πάθος.
Αγαπούν τη γη και θέλουν να ανθίσει, όπως προφήτευσε ο Ησαΐας.
Θα φυτέψω κέδρους στην έρημο, τα ακάκια και τα μυρτίλια και τα ελατήρια. Θα βάλω κυπαρίσσια στην έρημο, τα δέντρα του κουτσομπολιού και τα ψωμάκια - εκείνοι οιάνθρωποι μπορούν να δουν και να ξέρουν, να σκεφτούν και να καταλάβουν ότι το χέρι του Χάσεμ έχει κάνει αυτό, ότι το έκανε ο Άγιος του Ισραήλ .
-Ησα'ί'α 41: 19-21.
Αλλά για να γίνει αυτό, λείπουν ένα βασικό κομμάτι του παζλ - χρήματα .
Αυτό συμβαίνει επειδή οι κάτοικοι του Bat Ayin είναι απλοί άνθρωποι.
Ξέρουν πώς να φυτέψουν και να εργαστούν στη γη. 
Αλλά απλά δεν έχουν τα χρήματα για να αγοράσουν αρκετά φυτά, αρδευτικά συστήματα και μηχανήματα για να καθαρίσουν το βραχώδες έδαφος για φύτευση.
Θέλουν αυτά τα ελαιόδεντρα να είναι έτοιμα για τον τρίτο ναό.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου