Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Πολιτική πριν το 3ο Ναό του Σολομώντος: Προετοιμαστείτε για τον πόλεμο.

Απαντώντας σε αναφορές για μια επερχόμενη σύνοδο κορυφής Ισραήλ- Αραβικής Ειρήνης πουφιλοξένησε η διοίκηση Tραμπ, ο πρώην MK, Moshe Feiglin, δήλωσε ότι το αποτέλεσμα αυτής της πρωτοβουλίας θα είναι ένας "πόλεμος.

Ο Moshe Feiglin, πρώην μέλος του κοινοβουλίου και σημερινός επικεφαλής του κόμματος Zehut,  στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έγραψε ότι «η έκβαση της επικείμενης συνάντησης κορυφής της ειρήνης, όπως όλες οι προηγούμενες ειρηνευτικές συνόδοι κορυφής, θα είναι πόλεμος».
"Για να κατανοήσουμε αυτό, πρέπει να καταλάβουμε ότι ο στόχος ενός" Παλαιστινίου "δεν είναι η κυριαρχία (για αυτό το μη έθνος) στο Ισραήλ, αλλά μάλλον η εξάλειψη της εβραϊκής κυριαρχίας", πρόσθεσε ο Feiglin.
Στη θέση αυτή, ο ηγέτης του κόμματος υπενθύμισε στον πρώην Βρετανό υπουργό Εξωτερικών Ερνέστ Μπέβιν, ο οποίος αναγνώρισε στο τέλος της βρετανικής εντολής, ότι ο στόχος των Αραβών στην Παλαιστίνη είναι να εξασφαλίσουν ότι οι Εβραίοι δεν έχουν ποτέ κράτος.
"Τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε" συνέχισε ο Feiglin. "Δεν θέλουν ένα κράτος, απλά θέλουν να διασφαλίσουν ότι δεν έχουμε κράτος. Έχουν ζητήσει από τη χώρα ένα κράτος στα «εδάφη μας» όταν ήταν υπό ιορδανική και αιγυπτιακή κυριαρχία. Θα απαιτούν πάντα την τελική τετραγωνική ίντσα της εβραϊκής κυβέρνησης », είπε.
"Συνεπώς, κάθε απόπειρα ειρήνης θα οδηγήσει πάντα σε έναν άλλο γύρο αιματοχυσίας" πρόσθεσε Feiglin.
Το κόμμα του Feiglin, το Zehut, είναι το μόνο τρέχον πολιτικό κόμμα που έχει υποστηρίξει δημοσίως την οικοδόμηση του Τρίτου Ναού, αν και δεν είναι αναγκαστικά στην πρώτη γραμμή της ατζέντας τους. Το κόμμα Ζεχούτ είναι επίσης το μόνο φιλελεύθερο κόμμα του Ισραήλ που προωθεί τον καπιταλισμό της ελεύθερης αγοράς αλλά και την προσάρτηση ολόκληρης της Ιουδαίας, της Σαμαριάς και της Γάζας.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου