Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Ο.Υ.Α : EKTAKTO : Ετοιμαστείτε για πόλεμο με την Τουρκία το Σεπτέμβριο ή σοβαρό κλονισμό του Πολιτικού μας συστήματος λόγο Προδοσίας .

Η υποχώρηση του Αμερικανού προέδρου στο θέμα των S-400 έδωσε την τελική ώθηση στην Τουρκία του Ερντογάν να επισπεύσει τα πολεμικά της σχέδια σε βάρος της Κύπρου και Της Ελλάδας για να κατοχυρωθεί ως περιφερειακή δύναμη . 

Η όλη σε βάρος μας εξέλιξη ενισχύεται και από τις διφορούμενες δηλώσεις του αμερικανού πρέσβη στη χώρα μας για τα Ελληνοτουρκικά , την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση , την αδυναμία Ελλάδας – Κύπρου να επαναλειτουργήσουν το Δόγμα του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου , τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης με την Τουρκία που δεχόμαστε ( που συνιστούν την ¨υποχώρηση της Αλεπούς με την ουρά στα σκέλια ¨) κ.α
Η Τουρκία δεν έχει κανένα πρόβλημα να δημιουργήσει μια εμπόλεμη κατάσταση με Κύπρο και Ελλάδα .
Αυτό που περιμένει , είναι ο σωστός χρόνος να το κάνει
Η Τουρκία είναι εγκλωβισμένη στην τακτική της να αμφισβητήσει εμπράκτως το status quo στις περιοχές του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου . Εάν ηττηθεί σε αυτό , θα διαλύσει αφού, χάνει από την άλλη το παιχνίδι με την ίδρυση Κουρδικού Κράτους στο Ιράκ
Καλούμε ΑΠΑΝΤΕΣ να συστρατευτούν και να αναδείξουν τον κίνδυνο. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ή ετοιμάστε τις Ένοπλες δυνάμεις για Πόλεμο .
Αθήνα σήμερα 26 Ιουλίου 2019
«Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής »

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( σύντομα πάλι μαζί σας ) 
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου