Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Η βιβλική προφητεία προβλέπει την Aποκάλυψη το 2019 με τους Πόλους της Γης να αλλάζουν κατά την τελική κρίση - αυτό θα συμβεί στον πλανήτη Γη.BINTEO.

Από την αρχή του εγγεγραμμένου χρόνου, οι άνθρωποι σκέφτονται για το τέλος του κόσμου. Ως εκ τούτου, οι μεγάλες θρησκείες του πλανήτη έχουν διατυπώσει περίπλοκες απόψεις σχετικά με αυτό το θέμα. Στον Χριστιανισμό, το Βιβλίο της Αποκάλυψης της Βίβλου αναφέρει τον Aρμαγεδδών, την τελική μάχη στη Γη μεταξύ των δυνάμεων του Θεού και του Σατανά. 
Οι προχριστιανοί  πιστεύουν ότι οι διφορούμενες γραφές περιγράφουν τα γεγονότα που θα συμβούν καθώς πλησιάζει η δεύτερη έλευση του Χριστού. Στην έκδοση των Βιβλικών προφητειών, οι προάγγελοι των τελευταίων χρόνων περιλαμβάνουν την επιστροφή των Εβραίων στους Αγίους Τόπους (ίδρυση του Ισραήλ το 1948). Οι Ιουδαίοι θα επανακτήσουν τον έλεγχο των ιερών τοποθεσιών της Ιερουσαλήμ (ο Αραβοϊσραηλινός πόλεμος του 1967). και την ανοικοδόμηση του Ναού (όχι ακόμα). Καθώς οι τελευταίοι χρόνοι πλησιάζουν, ο Αντίχριστος, συγκαλυμμένα σαν παγκόσμιος ειρηνοποιός, έρχεται στην εξουσία.
Επτά χρόνια θλίψεων - πλημμύρες, πείνα, ασθένειες, πληγές, πόλεμος - στο τέλος του οποίου ο Ιησούς επιστρέφει.
Τρέχοντα γεγονότα που συνδέονται με τις βιβλικές προφητείες. Όλα ξεδιπλώνονται όπως ακριβώς προείπε η Βίβλος. Πόλεμοι, ηφαιστειακές εκρήξεις, σεισμοί, ακραίες καιρικές συνθήκες, χριστιανικές διώξεις, βία και πολλά άλλα!
"Τελικοί χρόνοι και 2019: Το τέλος του ημερολογίου των Μάγια και η αντίστροφη μέτρηση έως την ημέρα της κρίσης", ο Montaigne ισχυρίζεται ότι γράφτηκε στα αστέρια ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά.
Λέει μια συγκεκριμένη ευθυγράμμιση των αστεριών που περιγράφονται από βιβλικούς συγγραφείς , όπως τα "Ημέρα της Κρίσεως" των Μάγια.
Αυτή η ευθυγράμμιση θα συμβεί τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους σύμφωνα με τον Montaigne, προκαλώντας μια σειρά από αποκαλυπτικά γεγονότα για επτά ημέρες.

Γράφει στον ιστότοπό του: "Στις 21 Δεκεμβρίου 2019, οι επιζώντες θα βιώσουν την πρώτη ημέρα της μετατόπισης του πόλου - όταν ολόκληρη η επιφάνεια του πλανήτη θα μετακινηθεί εκτός θέσης και θα μετακινηθεί πάνω από τις πιο ρευστές στρώσεις κάτω από την κρούστα.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου