Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019

Χάος στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας -Ακινητοποιημένα οχήματα για ώρες, σε απόγνωση οι ταξιδιώτες [εικόνες] .

Το απόλυτο χάος επικρατεί από τις 10:00 το πρωί στην Ηγουμενίτσα. Εξαιτίας της μεγάλης εξόδου για το Πάσχα το λιμάνι γέμισε ασφυκτικά με ΙΧ εκδρομέων, ενώ ο συντονισμός των Αρχών ήταν ανύπαρκτος με αποτέλεσμα στο λιμάνι να επικρατεί το αδιαχώρητο.Ακινητοποιημένα οχήματα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας στην έξοδο του Πάσχα
Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις η κατάσταση ξέφευγε από κάθε έλεγχο, αφού η πολύωρη αναμονή των ταξιδιωτών έφερνε νεύρα και μάλιστα κάποιοι έφτασαν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια.
Το αδιαχώρητο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας
Αναγνώστης του iefimerida.gr που βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα παραμένει μέσα στο αυτοκίνητό του, εγκλωβισμένος στο λιμάνι, για περισσότερες από πέντε ώρες.

Ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί είναι τα όσα δήλωσε. «Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Αυτοκίνητα, ΚΤΕΛ και λεωφορεία με εκδρομές έχουν φρακάρει μέσα στο λιμάνι. Οι τέσσερις άνδρες του λιμενικού έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και δεν μπορούν πλέον να ελέγξουν την κατάσταση».
Οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και δεν έχουν καμία ενημέρωση για το πότε θα επιβιβαστούν στα πλοίαΑκόμα και πέντε ώρες χρειάστηκε να περιμένουν κάποιοι ταξιδιώτες στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Πρόσθεσε μάλιστα πως δεν υπάρχει κανένας αρμόδιος ώστε να ενημερώσει τους ταξιδιώτες για το πού πρέπει να πάνε και πόση ώρα αναμονής θα έχουν μέχρι να επιβιβαστούν στο πλοίο για να μεταβούν στον προορισμό τους.
Ακόμα και πέντε ώρες χρειάστηκε να περιμένουν κάποιοι ταξιδιώτες στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας


«Η κατάσταση είναι απελπιστική. Είμαστε στο λιμάνι από τις 10 το πρωί και ακόμα περιμένουμε. Η απόγνωση του κόσμου είναι τέτοια που ορισμένοι οδηγοί έχουν εξαγριωθεί και έρχονται σχεδόν στα χέρια», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Με ένα ατελείωτο πάρκινγκ ΙΧ και λεωφορείων μοιάζει το λιμάνι της ΗγουμενίτσαςΜε ένα ατελείωτο πάρκινγκ ΙΧ και λεωφορείων μοιάζει το λιμάνι της Ηγουμενίτσας


Τελικά το πρόβλημα της αυξημένης κίνησης και του μποτιλιαρίσματος δεν ήταν μόνο στις εθνικές οδούς, αλλά και σε κάποια λιμάνια της χώρας με τους εκδρομείς του Πάσχα να πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με πολύ υπομονή για να φτάσουν στον προορισμό τους.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου